Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، این درمان ترکیبی راهی برای درمان افراد واکسینه نشده که آلوده می‌شوند و همچنین افراد واکسینه شده که ایمنی شأن کاهش یافته است، نشان می‌دهد.

تیم تحقیق از دانشگاه تکزاس و دانشکده پزشکی آیسان نیویورک در بررسی‌های خود دریافتند چهار داروی هپاتیت C موسوم به سیمپراویر، وانیپرویر، پاریتاپرویر و گرازوپرویر، در ترکیب با رمدسیویر، موجب افزایش ۱۰ برابری تأثیر رمدسیویر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمدسیویر طیف وسیعی از ویروس‌ها را هدف قرار می‌دهد و در اصل بیش از یک دهه قبل برای درمان هپاتیت C و ویروسی شبیه سرماخوردگی تولید شده است. در طی شیوع ابولا، رمدسیویر در آزمایشات بالینی مورد آزمایش قرار گرفت و برای بیماران بی خطر و مؤثر بود. در اوایل پاندمی، این دارو یک درمان خوب برای کووید ۱۹ بود.

محققان معتقدند از آنجائیکه داروهای هپاتیت C تأیید شده و عوارض جانبی شأن مشخص هستند، این نوع درمان ترکیبی می‌تواند خیلی زودتر و فوری‌تر از داروی جدید بر روی انسان آزمایش شود.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کد خبر 5200378

منبع: مهر

کلیدواژه: رمدسیویر هپاتیت ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی اهدای خون سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا کووید 19 علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بارداری نظام سلامت هپاتیت C

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت

سید علی مرعشی با اشاره به این خبر گفت: به ترتیب بیماری فشار خون، دیابت و بیماری‌های قلبی بیشترین موارد بین زائران بوده است.

وی افزود: هم اکنون در حال معاینات کادر اجرایی هستیم و تمام کمیسیون‌های استانی و کشوری معاینات برگزار شده است.

مرعشی با بیان اینکه زائران ایرانی در صورت مصرف داروی خاص آن را همراه خود بیاورند، اظهارداشت: زائران حتما داروی مصرفی خود را به میزان بیش از مدتی که در حج هستند به همراه خود بیاورند و آن را در دو جای مجزا بگذارند تا در صورت گم شدن بخشی از دارو به بقیه دسترسی داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در ادامه از زائران خواست از آوردن داروهای ممنوعه خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کشف داروی غیرمجاز در مرغ فروشی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است