Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@03:44:54 GMT

ساکتین کرونا چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۵۶۶۳

ساکتین کرونا چه کسانی هستند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ محمد وحیدی،با اشاره به شرایط کنونی شیوع کرونا ویروس در کشور ضرورت به کارگیری عقلانیت جمعی در تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا را یادآور شد و با اعتقاد بر این که «گاهی تصمیم ها با لجبازی اتخاذ می شود» ادامه داد: برای مثال فرض کنید رییس یک قوه در مجلس اعلام می کند که فلان آزمون به تعویق بیفتد،با وجود این‌که جلسات زیادی برگزار می‌شود و همه با به تعویق افتادن آزمون موافقت می‌کنند به یکباره ستاد مبارزه با کرونا اعلام می‌کند که آزمون در زمان مقرر خودش برگزار خواهد شد، تصمیمات آنی اینچنینی یک لجبازی است در حالی که نباید اینگونه با جان مردم بازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر در تعطیلات عید نوروز که بازار و مراکز خرید تعطیل بودند ما صرفا با شاخص کنترلی سفر شرایط را کنترل می کردیم این بلای کنونی بر سر ملت نمی‌آمد،یعنی اگر شرایط در آن زمان تعطیلی نوروز که مشاغل هم تعطیل بودند کنترل می شد امروز کسبه بازار هم می توانستند با رعایت پروتکل ها به فعالیت اقتصادی خود ادامه بدهند و در این روز ها مجبور به تعطیل کردن مغازه‌های خود نبوند، چرا به توصیه های وزیر بهداشت توجه نشد؟

نماینده مردم بجنورد هم‌چنین معتقد است: اگر قرار بود واکسن ما دیرتر از زمان مقرر آماده شود،تعداد لازم واکسن از کشورهای سازنده خریداری می‌کردیم، اگرهم واکسن خودمان در این بین تولید می شد یا خودمان فروشنده بودیم یا اگر کشوری به واکسن نیاز داشت واکسن خارجی خریداری شده را به آن ها منتقل و خودمان از واکسن داخلی استفاده می کردیم، مشکل خاصی هم ایجاد نمی‌شد، اما متاسفانه تصمیماتی که اتخاذ شد، تصمیات نابخردانه و تصمیماتی بود که بر خرد جمعی منطبق نیست، برای مثال در تعطیلات نوروز کشور ترکیه ابتلا ۶۰ هزارنفر در روز را تجربه کرد و وضعیت بسیار نامساعدی داشت،۹۵ درصد استان های ترکیه وضعیت قرمز داشتند ولی اجازه داده شد به این کشور سفر کنند.

وی معتقد است : تصمیمات در ستاد ملی مبارزه با کرونا فردی است،تمام اعضای این ستاد هرکدام به تنهایی یک نظر دارند، در حالی که نباید به خرد فردی تکیه کرد و باید تصمیم به صورت جمعی اتخاذ شود و تصمیمات آزمون و خطایی نباشد،بله ما به رعایت پروتکل های بهداشتی و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا مکلف هستیم ولی امیدواریم این ستاد بر اساس عقلانیت جمعی تصمیم گیری کند.

وحیدی گفت:درخواست می کنم از ابتدا تا انتهای‌ مذاکرات جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور اهالی رسانه برگزار شود و مذاکرات در صدا و سیما به صورت زنده برای مردم پخش شود،تا مخالفان،موافقان و افرادی که در جلسه سکوت می کنند مشخص شوند،نمی گویم تمام افرادی که در صحن مجلس شورای اسلامی صحبت می کنند همه تک به تک سخن حق می گویند ولی تاکید دارم تصمیمات مجلس بر اساس یک خرد جمعی است چرا که رسانه در مجلس حضور دارد و جلسه علنی بدون حضور رسانه تشکیل نمی شود،درواقع صدای مذاکرات نمایندگان به صورت زنده از رادیو پخش می شود و مردم در جریان بحث و گفتمان میان نمایندگان قرار می‌گیرند.

وی در پایان تاکید کرد:کادر درمان،پزشکان و پرستاران با سختی فراوانی در حال تلاش هستند،واکسینه شدن کادر درمان باز هم نمی تواند این افراد را در مقابل ویروس به صورتی ۱۰۰ درصدی ایمن سازد،پس لازم است همه ضمن رعایت موارد و پروتکل ها در جهت کاهش تعداد مبتلایان تلاش کنیم تا ان شاالله از این وضعیت خارج شویم.

پربیننده ترین بابک زنجانی از کشور خارج شد؟ واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف + عکس رتبه بندی معلمان شامل چه امتیازاتی است؟ اولین واکنش ظریف به انتشار فایل صوتی سخنانش واکنش روحانی به انتشار فایل صوتی ظریف

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم/ چه کسانی پلیس را ترور می‌کنند؟
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • چه کسانی پلیس را ترور می‌کنند؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ببینید | انتقاد حمید درخشان از تصمیمات اوسمار؛ غافلگیر شدیم!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟