Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس گردشگری معتقد است، مرز می تواند یک فرصت بسیار خوب برای رونق گردشگری کرمانشاه باشد، اما تاکنون به واسطه برخی دلایل این اتفاق نیفتاده است.

علیرضا مرادی بیستونی در گفت و گو با ایسنا، مرز را هم یک تهدید و هم یک فرصت برای بخش گردشگری کرمانشاه دانست و اظهار کرد: هرچند کرمانشاه ظرفیت های بسیاری برای جذب گردشگر از نظر تاریخی، طبیعی و فرهنگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..دارد، اما موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن این استان در غرب کشور به معضلی تبدیل شده که مانع از آن می شود تا گردشگران خارجی چندانی به استان بیایند.

وی تصریح کرد: زمانی که یک گردشگر خارجی قصد سفر به کشوری را دارد، پیش از آمدن به نقشه مناطق مختلف آن کشور نگاه می کند و سعی می کند شهرهایی را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کند که نوار قرمز نداشته باشند، این درحالی است که روی بخش هایی از کرمانشاه به واسطه همجواری با کشور عراق نوار قرمز کشیده شده و در نهایت این استان را به عنوان مقصد انتخاب نمی کند.

این کارشناس گردشگری در ادامه با تاکید براینکه مرز در عین اینکه یک تهدید برای بخش گردشگری است می تواند یک فرصت هم برای آن باشد، گفت: متأسفانه ما هیچگاه به واسطه مشکلات و مسائلی که در داخل کشور عراق بوده نتوانسته ایم از ظرفیت مرزهایمان استفاده کنیم و شاید اگر با یک کشور امن تر همسایه بودیم می توانستیم بهره های بیشتری برای بخش گردشگری ببریم.

وی افزود: یکی از شاهراه هایی که می توانستیم در ارتباط با کشور عراق از ان استفاده کرده و گردشگری خود را رونق دهیم، مرز خسروی بود که سالهاست تعطیل شده و زیرساخت های آنجا از جمله 10 هتلی که ساخته شده  و حتی پایانه مرزی بدون استفاده مانده اند.

مرادی بیستونی اضافه کرد: پرویزخان هم یک مرز مهم دیگر استان است که تنها ترانزیت کالا در آنجا صورت می گیرد، اما متاسفانه تردد کامیون های ترانزیتی در این مرز به بخش هایی از زیرساخت های جاده ای ما آسیب زیادی وارد کرده و درصورتی که یک گردشگر بخواهد تا قصرشیرین سفر کند، در طول مسیر با دست اندازها و چاله های متعددی روبرو می شود.

وی به مشکلاتی که در بخش حمل و نقل هوایی برای جذب گردشگر داریم هم اشاره کرد و گفت: زمانی که یک گردشگر می خواهد به کشوری سفر کند یک مقصد ورودی را انتخاب می کند و یک مقصد را هم برای خروج از آن کشور. بنابراین شهرهایی را انتخاب می کند که پروازهای بین المللی داشته باشند که کرمانشاه فاقد چنین ظرفیتی است.

این کارشناس گردشگری اضافه کرد: کرمانشاه سالهاست هیچ پرواز بین المللی ندارد که به عنوان مقصد ورودی و یا به عنوان مقصد خروجی برای گردشگران خارجی باشد.

وی اضافه کرد: در برخی شهرهای گردشگرپذیر ایرلاین های مخصوص دارند و سالهای گذشته قرار بر این بود که کرمانشاه هم یک ایرلاین مخصوص به خود را داشته باشد که این اتفاق نیفتاد. 

مرادی بیستونی گفت: در بخش ریلی هم قرار براین بود که قطار باعث تحول در بخش گردشگری کرمانشاه باشد، اما بواسطه برخی مشکلاتی که در این بخش داریم این اتفاق نیفتاد.

این کارشناس گردشگری تصریح کرد: در حال حاضر قطار کرمانشاه فقط هفته ای چند روز به مقصد مشهد در حرکت است و هیچ مسیر گردشگری دیگری را به غیر از ایستگاه های میان راهی ندارد، ازسوی دیگر خدمات آن هم ضعیف است، مثلا کوپه هایی نامناسب را برای این خط ریلی انتخاب کرده اند.

وی در ادامه به وضعیت جذب گردشگران داخلی در کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت:  ارزآوری و پول آوری با گردشگر خارجی است که چندان بهره ای از آن نداریم، اما در بخش گردشگر داخلی به نظر می رسد به مانند بسیاری از استان های گردشگر پذیر کشور ما هم تا حدودی جذب گردشگر داشته باشیم.

مرادی بیستونی تاکید کرد: با این وجود برای جذب بیشتر گردشگران داخلی هم باید زیرساخت هایی را فراهم کنیم که این مسئله می تواند از تزیینات ورودی شهر باشد تا استفاده از ظرفیت آبی که در داخل محوطه تاق بستان است.

وی سراب نیلوفر را از دیگر جاذبه های گردشگری استان دانست که تاکنون بهره چندانی از ظرفیت آن نبرده ایم و یادآورشد: طبق برآوردهای انجام شده هر گردشگر با دیدن خدمات خوب در شهری می تواند تعدادی گردشگر جدید را جذب کند و اگر مشکلی در خدمات  برایش پیش آید می تواند با ذکر خاطرات منفی تعداد بیشتری گردشگر را از آن شهر دفع کند.

این کارشناس گردشگری بخش دیگری از مشکلات حوزه گردشگری استان را نبود آموزش ها دانست و افزود: سیستم آموزشی در حوزه گردشگری کرمانشاه ضعیف است و نتوانسته ایم نیروی های متخصص در بخش های مختلف خدمات گردشگری تربیت کنیم.

وی تصریح کرد: ما در حوزه گردشگری کرمانشاه نیروی متخصص آموزش دیده بسیار کم داریم، از آشپزهای ماهر در آشپزخانه ها گرفته تا دیگر فعالین ما در تاسیسات گردشگری.

مرادی بیستونی نداشتن مراکز ارائه خدمات 24 ساعته برای ارائه خدمت به گردشگران را از دیگر مشکلات بخش گردشگری کرمانشاه دانست و گفت: درحالی که بسیاری از شهرهای گردشگر پذیر مراکز 24 ساعته ارائه خدمات برای گردشگران همچون تعمیرگاه و غذاخوری و ...دارند، کرمانشاه فاقد چنین ظرفیتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری کارشناس گردشگری گردشگری کرمانشاه عنوان مقصد بخش گردشگری بخش گردشگر جذب گردشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • سرمربی تایلند: ایران نتوانسته راحت رقبا را شکست دهد
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب