Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول گفت: ابهامات مربوط به انتخابات الکترونیکی هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بیشتر از قبل شده است.

اکبر حیدری سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات مربوط به مجامع و انتخابات الکترونیک این شرکت‌ها مرتفع شده است یا خیر، اظهار داشت: مشکلاتی که در زمان تلاش دولت برای برگزاری مجامع در تاریخ قبلی وجود داشت نه تنها مرتفع نشده بلکه ابهام آن بیشتر نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مستمسک جدید دولت برای برگزاری غیرقانونی مجامع، نامه رئیس دفتر مقام معظم رهبری است؛ اما باید توجه داشت که در این نامه هم اشاره شده که در راستای تاکید رهبری بر تحقق مشارکت واقعی مردم در مالکیت و مدیریت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی، نسبت به برگزاری (ابتدا) مجمع فوق العاده برای تصویب اساسنامه و سپس مجمع انتخاب مدیران آن‌هم دقیقاً در «چارچوب آئین نامه» اقدام شود.

حیدری اظهار داشت: «مشارکت واقعی مردم» یعنی اینکه تمامی سهام داران باید «فرصت برابر برای انتخاب کردن و انتخاب شدن» داشته باشند اما وقتی شورای عالی بورس اعلام می‌کند که مجامع صرفاً به صورت الکترونیک انجام شود و ۴۰ درصد از مردمی که سهامدار عدالت هستند دسترسی به اینترنت ندارند یعنی اقدام دولت «سلب حق بیش از ۱۲ میلیون نفر معادل ۴۰ درصد سهامداران» از انتخاب شدن و انتخاب کردن است.

وی خاطر نشان کرد: در فراز دوم نامه دفتر مقام معظم رهبری تاکید شده که اساسنامه تصویب شود و طبق قانون تجارت نیز نمی‌شود بدون تصویب اساسنامه جدید در یک مجمع فوق العاده با رعایت قانون و ثبت نتیجه در مرجع رسمی، مجمع عمومی انتخابات الکترونیکی تشکیل شود. در حال حاضر در اساسنامه سرمایه‌گذاری های استانی، برگزاری مجمع به صورت حضوری دیده شده و اگر قرار است حتی به صورت ترکیبی از حضوری و الکترونیکی برگزار شود ابتدا باید در مجمعی فوق العاده این تغییرات به تصویب برسد.

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، تصریح کرد: در اردیبهشت ماه سال گذشته نیز مقام معظم رهبری، صرفاً وظیفه تدوین مقررات انتقال سهام به صاحبان سهام را به شورای عالی بورس تفویض کردند و بدیهی است که مقررات تابع و ذیل قوانین است و این ادعای دولتی‌ها و سازمان بورس مبنی بر اینکه مصوبات شورای عالی بورس فراتر از قانون است، وجاهت ندارد.

وی تاکید کرد: تمهیدات اجرایی انتخابات که با هیئت رئیسه مجامع دولتی بدون رعایت نکات قانونی برای انتشار آگهی‌ها، تأیید صلاحیت‌ها و … در حال انجام است همگی خارج از چارچوب آئین نامه است. در حال حاضر هرچه رخ می‌دهد صرفاً به جهت تعجیل سوال برانگیز در برگزاری انتخابات سرمایه‌گذاری های استانی، بدون حصول تضمین حق مشارکت واقعی مردم است به همین دلیل این انتخابات غیرقانونی است و تضییع حق مردم را در بر دارد و اصرار دولت نیز توجیهی ندارد و به صرف استناد به نامه اخیر دفتر مقام معظم رهبری بدون عمل و تعهد به محتوای آن نمی‌تواند بهانه‌ای برای تضییع حق مردم باشد.

حیدری با بیان اینکه طبق نامه ۲۶ خرداد ماه ۹۹ مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری و مجریان امر و شورای عالی بورس از ایجاد زمینه برای «استمرار مدیریت دولتی» نهی شده‌اند گفت: عملاً استقرار هیئت رئیسه دولتی در مجامع و ادامه تصدی مدیران دولتی بر پرتفوی سهام عدالت مصداق استمرار مدیریت دولتی و مورد اعتراض کانون است.

وی خاطر نشان کرد: تمام این مغایرت‌ها و تخلفاتی که انجام شده به این دلیل است که دولت جایگاه قانونی و غیرقابل نفوذ تعاونی‌های سهام عدالت شهرستانی را برنمی‌تابد و اصرار دارد که به صورت غیرقانونی تعاونی‌ها باید از ساختار حذف شوند. در حالی که اگر جایگاه تعاونی‌ها انکار نمی‌شد هیچ گاه دچار این بن بست برای برگزاری مجامع و انتخابات نمی‌شدیم.

/مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت مقام معظم رهبری شورای عالی بورس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۶۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC

به گزارش "ورزش سه"، پیمان حدادی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در مورد بدهی پرسپولیس به بانک شهر که حالا سهامدار این باشگاه است، گفت: می‌گفتند چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهکار بوده این باشگاه را خریده اما باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهکار است. تسهیلاتی که در زمان عرضه سهام به دوتا باشگاه دادند برابر بوده. اقساط ریالی ما از سپرده‌ای که در بانک شهر داریم پرداخت می‌شود. وام دو و نیم میلیون دلاری هم قرض الحسنه است.

او در مورد دریافت پاداش آسیایی بلوکه شده نزد ای‌اف‌سی گفت: ما از اینجا به بعد تلاش می‌کنیم از بانک مرکزی مجوز بگیریم که سه و نیم میلیون دلاری که نزد ای‌اف‌سی داریم، دو و نیم میلیون دلارش را با بدهی‌ای که به بانک شهر داریم تهاتر کنیم.

حدادی در مورد اینکه با واگذاری سهام پرسپولیس آیا بودجه تزریق می‌شود گفت: باتوجه به زیان‌هایی که باشگاه در سالهای گذشته متحمل شده، باشگاه پرسپولیس همانند استقلال مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند و حتما باید افزایش سرمایه بدهند. بهترین راحت‌ترین روشی که بانک‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است. بانک‌ها به صورت نقدی به سرمایه باشگاه اضافه خواهند کرد و آن وجوه با برنامه‌ریزی می‌تواند آن وجوه در باشگاه سرمایه‌گذاری شود‌. روال باشگاه تغییر نخواهد کرد. تعهدات باشگاه باید انجام شود‌.

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC