Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بانک توسعه تعاون بر لزوم برآورده سازی حداکثری انتظارات ذینفعان و تعاونگران تاکید ورزید.

به گزارش ایران اکونومیست  به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، حجت‌اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون که به همراه محمد کبیری معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استانهای کرمان و خراسان رضوی سخن می‌گفت اظهار داشت: تعاونگران به عنوان ذینفعان و مشتریان بانک انتظارات و توقعات متعددی از بانک تخصصی بخش دارند که تأمین نیازهای مالی و بانکی و اعتباری تعاونگران از مهمترین راهبردهای بانک به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدیان تصریح کرد: چنانچه شرکت تعاونی به نحو مناسبی در چرخه فعالیت باشد و طرح کسب و کار و درخواست تسهیلات را به واحدهای بانکی توسعه تعاون ارائه دهد و شرایط اصلی مورد نیاز برای دریافت تسهیلات را فراهم نماید، از خدمات اعتباری بانک بهره‌مند می‌گردد.

وی افزود: بارها تاکید نموده‌ایم در تکمیل مدارک و تأمین وثائق و تضمینات نیز نهایت سهل‌گیری و راهنمایی از سوی همکاران لحاظ می‌شود.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون با بیان عاملیت بانک در طرح‌های ملی گفت: چنانچه تعاونگران در مناطق روستایی و عشایری واقع باشند، شرایط بهره‌مندی تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری قابل فراهم است. اگر شرکت تعاونی در بخش‌های صنعت، گردشگری و کشاورزی مشغول به فعالیت باشد، امکان دریافت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و نیز ماده ۵۲ قوانین سنواتی بودجه برای متقاضیان مهیا خواهد بود.

وی ادامه داد: چنانچه شرکت تعاونی در چارچوب طرح‌های مذکور نیز قابل تعریف نباشد، تسهیلات از منابع داخلی بانک نیز قابل پرداخت است.

مهدیان خاطر نشان کرد: طی سفرهای اخیر به همراه معاون تعاون، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ طرح‌های متعددی از سوی شرکت‌های تعاونی برای دریافت تسهیلات ارائه گردیده است که تلاش همکاران بر این است بهترین شرایط برای متقاضیان به لحاظ مولفه‌های سود و بازپرداخت فراهم گردد.

وی خطاب به شرکت‌های تعاونی اعلام داشت: از این شرکت‌ها نیز انتظار می‌رود در ارائه پروانه و مجوز فعالیت تعاونی، صورت‌های مالی و گزارش فعالیت در قالب استانداردهای حسابداری و مدارک موردنیاز مالیاتی را فراهم نمایند تا همکاران در تشکیل پرونده و تکمیل ملزومات با نهایت سرعت، خدمات اعتباری را ارائه نمایند.

وی همچنین به تشکیل جلسات متعدد با هماهنگی ارکان معاونت تعاون، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره نمود و گفت: عزم و اراده جدی در حمایت از تعاونی‌ها وجود دارد و برنامه عملیاتی برای پیشبرد طرح‌ها و اعطای تسهیلات به‌ویژه طرح‌های ارائه‌شده طی پنج سفر اخیر به پنج استان تعیین گردیده است.

محمدجعفر کبیری معاون تعاون، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارکان حمایتگر بخش تعاون ازجمله معاونت تعاون، بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون تدابیر و راهکارهای ویژه‌ای جهت ارائه تسهیلات راهگشا به تعاونگران در نظر گرفته و به مرحله اجرا درمی‌آورند.

در این جلسه البرز محمدی مدیرکل دفتر تعاونی‌های تولیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون مطالب مهمی را در خصوص نحوه پیشرفت طرح‌های درخواستی از سوی تعاونگران ارائه دادند و رضا اسماعیلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان، غلامرضا کافی زاده مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون استان کرمان، حمیدرضا پناه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان رضوی و مهدی امین بیدختی مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون استان خراسان رضوی در خصوص مراحل تشکیل پرونده‌ها و نحوه راهنمایی متقاضیان توضیحاتی ارائه کردند.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی بانک توسعه تعاون وزارت تعاون طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد

۱۱ آبان ۱۴۰۱ بود که از چک الکترونیکی رونمایی شد. ابزار پرداختی که بر اساس تبصره الحاقی به ماده یک قانون صدور چک مصوب سال ۱۳۹۷، امکان صدور آن به صورت قانونی فراهم شد و این نوع چک نیز مشمول قوانین و مقررات مرتبط با چک‌های کاغذی قرار گرفت.

چک الکترونیکی که آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با ارائه آماری گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ار‌های الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

او افزود: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

اما آیا بناست بانک جدیدی خدمت چک الکترونیکی را ارائه دهد؟ در همین رابطه آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد: بله. ۳ بانک آینده، مسکن و سپه در صف تست و آزمون و انجام اقدامات فنی هستند در صورتی که آزمون‌ها موفق باشد می‌توانند سرویس‌ها را دریافت و خدمت را ارائه دهند.

پیش از این هم محمد نوری کارشناس امور چکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: چک الکترونیکی آخرین حلقه نهایی جهت تکمیل شدن فرآیند‌های مربوط به چک است که در قانون پیش بینی شده است به عبارتی چک الکترونیکی ابزاری جدید است اگر در ابتدای کار خیلی از بانک‌ها آن را ارائه نکنند در واقع سرعت حرکت آن کاسته می‌شود و اساسا به شکل صحیحی پا نمی‌گیرد. بنابر این ارائه خدمت چک الکترونیکی توسط بانک برای شکل گیری و پا گیری آن بسیار ضرورت دارد و باید به این فرآیند سرعت بخشید.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

در ادامه هم محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

به گفته کارشناسان این ابزار معاملاتی دارای مزیت‌های مختلفی از جمله امکات حذف دخل و تصرف است؛ موردی که فرزانی کارشناس اقتصادی با اشاره به آن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: این نوع چک جذابیت‌های خودش را دارد. تسریع در صدور چک، حذف دخل، تصرف و جعل توسط دارنده چک و کاهش مراجعه حضوری از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. اقدام به صدور چک‌های الکترونیکی و استفاده از فناوری اطلاعات در مبادلات سبب کاهش هزینه‌های مبادلاتی می‌شود. همچنین تسریع و شفافیت در معاملات را می‌تواند به همراه داشته باشد که این مورد می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کنند.

در ادامه هم سیاوش غیبی پور دیگر کارشناس اقتصادی به باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: افزایش شفافیت در حوزه معاملاتی که با چک‌های الکترونیکی شکل می‌گیرد علاوه بر مزیت‌هایی که برای خود افراد دارد در بحث‌های مالیاتی هم به کمک دولت خواهد آمد. همچنین می‌تواند به رونق معاملات و حتی کاهش بار ترافیکی و صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها نیز کمک شایانی کند امکان جعل را از بین می‌برد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند