Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا فرصتی است که به واسطه آن امکان مشارکت مردم در اداره کشور فراهم شود، گفت: با وجود فراز و نشیب‌هایی که در کارکرد شوراها در از ابتدای تشکیل تا دوران کنونی شاهد بوده‌ایم، همچنان شوراها فرصتی برای مشارکت عمومی تلقی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد علیرضا بیگی نقص‌ها و تخلفات پیش آمده در عملکرد شوراها به واسطه نوع نرم افزارهای به کارگیری شده برای تعیین صلاحیت اعضا دانست و اظهار داشت: بر اساس قانون موجود بیشترین سهم در تعیین صلاحیت اعضای شوراها به نمایندگان مجلس داده شده است.

علیرضا بیگی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس عمدتاً برای رد یا قبول کاندیداها نگاهشان به سبد رأی خودشان معطوف می‌شود، ابراز داشت: به همین دلیل سیستم ارزیابی مبتنی بر تعارض منافع بوده و باعث شده هرگاه تخلفی رخ می‌دهد بدگمانی‌هایی نسبت به صلاحیت‌ها پیش بیاید.

وی به طرح مجلس در اصلاح قانون انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت: در این طرح سعی شده است نرم افزار تعیین صلاحیت‌ها تقسیم شود و بخشی از این ارزیابی‌ها از سوی قوه قضائیه انجام شود تا مساله تعارض منافع پیش نیاید.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها نظارت پسینی را بخش دیگری از این طرح برشمرد و توضیح داد: اعضا پس از ورود به شوراهای شهر و روستا عملکردشان به واسطه این سیستم تحت نظارت قرار می‌گیرد که بخش عمده این نظارت هم از سوی قوه قضائیه انجام خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه متأسفانه این طرح به مرحله تصویب نرسیده است، گفت: ارزیابی صلاحیت‌ها برای دوره ششم شوراهای شهر و روستا هم همچون دوره‌های پیشین انجام گرفته است و احتمالاً با معضلات قبلی در این دوره هم مواجه خواهیم شد.

علیرضا بیگی در واکنش به اعتراضات روزهای اخیر از رد صلاحیت برخی چهره‌های اصلاح طلب اظهار داشت: در هر دوره‌ای این اعتراضات وجود دارد اما باید توجه داشته باشیم که عملکرد هیأت نظارت بر انتخابات دوره گذشته آنچنان بود که شاهد ورود افراد ناپاکی به فضاهای شوراها شدیم و تخلفات گسترده‌ای در رخ داد.

این نماینده مجلس بر این نکته تاکید کرد که عموم نمایندگان هیأت نظارت دوره گذشته مجلس در این دوره به خاطر عملکرد شائبه مندشان رد صلاحیت شده‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی شهر و روستا هیئت نظارت بر انتخابات رد صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته

معاون استاندار تهران با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است گفت: ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته بازداشت و شش نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میرمحمد غراوی در همایش روز شوراها که پیش از ظهر امروز در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، اظهار کرد: در استان تهران ۸ شهر داریم که ترکیب اعضای شورای اسلامی شهر آن‌ها بیش از ۹ نفر است و هفت شهر شورای هفت نفره و ۲۶ شهر نیز شورای شهر پنج نفره دارند.

وی با بیان اینکه تعداد شهرهایی که شورا ندارند و توسط قائم مقامی اداره می‌شوند پنج شهر هستند، افزود: در سطح استان تهران تعداد زنان عضو شورا ۲۰ نفر و تعداد مردان اعضای شورا ۲۳۱ نفر هستند.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۵۱ نفر عضو شورا ۴ نفر دارای مدرک دکتری، ۸۲ نفر داری مدرک کارشناسی ارشد، ۱۴۱ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۱۵ دارای مدرک کاردانی و مدرک ۹ نفر نیز دیپلم است.

غراوی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است، تصریح کرد: برخی موارد در هیأت تطبیق تأیید و برخی رد شدند که در کل ۱۴۲ مصوبه داشتیم و ۱۰۲ مورد از آنها تأیید نظر شوراها بوده است همچنین ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته به دلیل برخی تخلفات با دستور قضائی بازداشت شدند و ۶ نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

واریز ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها

وی با بیان اینکه انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراها است، اضافه کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، گفت: طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748843

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • اینفوگرافیک | عملکرد کمیسیون تخلفات شرکتها، رانندگان و مالکین بخش حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲