Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که شبکه 5G هنوز به صورت فراگیر در بسیاری از کشورها راه‌اندازی نشده است، شرکت‌های مخابراتی بزرگ کار تحقیقاتی روی شبکه 6G را آغاز کرده‌اند. یکی از این شرکت‌های پیشرو، کمپانی هواوی بوده که با ارسال دو ماهواره به فضا قصد دارد روند توسعه و آزمایش شبکه 6G را سرعت ببخشد.

هواوی به عنوان بزرگترین شرکت مخابراتی دنیا، بیشترین حق اختراع یا پتنت در زمینه 5G را در اختیار داشته و بسیاری از کشورها، توسعه نسل جدید شبکه‌های مخابراتی خود را به این شرکت سپرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواوی همزمان با گسترش عمومی 5G در دنیا، به دنبال تحقیق و توسعه درباره شبکه‌های نسل جدید 6G نیز بوده تا بتواند خود را یک گام جلوتر از سایر شرکت‌های مخابراتی قرار دهد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هواوی با همکاری دو شرکت چینی قصد دارد دو ماهواره را در جولای امسال (تیر و مرداد 1400) به فضا بفرستد. این ماهواره‌ها با هدف تست و اعتبارسنجی فناوری‌های هواوی در زمینه شبکه‌های 6G به فضا ارسال خواهند شد.
 

این اقدام که گامی مهم برای پیشرفت زیرساخت‌های مخابراتی و شبکه 6G محسوب می‌شود، با تلاش مشترک شرکت‌های هواوی، China Mobile و یک سازمان فضایی در چین انجام خواهد شد. پیش از این، در سال 2019 نیز هواوی از برنامه‌ی آینده‌ی خود برای پرتاب بیش از ده هزار ماهواره کوچک برای پوشش سراسری 6G در جهان پرده برداشته بود.

کارشناسان معتقدند که فناوری 6G می‌تواند تا 50 برابر سریع‌تر از 5G باشد. همچنین برخلاف شبکه‌های 5G که برای بهره‌برداری و انتقال سیگنال، نیاز به ایستگاه‌های مخابراتی زمینی دارند، شبکه 6G از ماهواره‌ها برای ایجاد ارتباطات در فرکانس‌های بالاتر استفاده می‌کند.
 
طبق اعلام مدیران ارشد هواوی، این شرکت قصد دارد در سال 2030 فناوری 6G را به صورت عمومی راه‌اندازی کند. همچنین این کمپانی اعلام کرده است که به زودی در مقاله‌ای با موضوع 6G، درباره تکنولوژی‌ و کارکردهای آن بیشتر توضیح می‌دهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ماهواره چین شبکه 6G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است