Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مهمان دهمین برنامه هیأت‌ آنلاین با اجرای مصطفی صابرخراسانی، ماشاءالله عابدی از مداحان اهل‌بیت بود که دعای کمیل‌اش در مسجد شهدا از قدیمی‌ترین دعاهای کمیل زمانه ماست.

عابدی در تشریح تاریخچه دعای کمیل مسجد شهدا گفت: سال ۱۳۶۶ به دلیل موشکباران تهران، همه مراسم‌ها حتی مجلس منحصربه‌فرد حاج سیدعلی میرهادی که آن سال‌ها تنها مراسم نیمه‌شب‌های ماه رمضان در تهران و در مسجد امین‌الدوله بود، تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری بچه‌های مسجد شهدا قرار شد ماه رمضان یکی دو شب برنامه در مسجد شهدا اجرا کنیم اما ادامه پیدا کرد. آخر ماه رمضان، موشکباران تمام شد اما مجلس حاج سیدعلی‌آقا راه نیفتاد. ولی مجلس مسجد شهدا ادامه پیدا کرد. بعدتر مجلس آقای منصور ارضی، راه افتاد و حاج سیدعلی‌آقا هم فوت کرد.

 

وی افزود: مستمعین حاج سیدعلی میرهادی، در مجالس آقای منصور ارضی، دکتر محسن میرباقری ( مکلا) و برادرشان و امثال ما شرکت می‌کردند.

عابدی اضافه کرد: در ابتدا قرار بود این مراسم، فقط شب‌های ماه رمضان باشد اما بعد گفتند شب‌های جمعه هم دایر کنیم. بنا را گذاشتیم به استخاره پیش‌نماز مسجد شهدا که استخاره‌های خوبی داشت. خوب آمد و این مجالس دائمی شد. حالا شب‌های جمعه، حدود ساعت یازده و دوازده جلسات دعا را داریم و هیأت هم ساعات ابتدایی شب پنج‌شنبه‌ها، مناسبت‌ها و دهه عاشورا برقرار است.

این مداح اهل بیت گفت: جوان‌های امروز ما برتر از همت و زین‌الدین هستند. همان‌طور که مقام‌معظم رهبری بارها فرموده‌اند جوان‌های امروز اگر اتفاقی پیش بیاید، جلوتر از جوان‌های آن زمان هستند. کما اینکه در جریان جنگ سوریه و داعش، مدافعان حرم از همین جوان‌ها بودند و واقعاً کاری برتر از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس کردند. برای این‌که آن‌ها در کشورشان جنگ شده بود ولی این‌ها برای جنگ در خارج از مرزهای وطن رفتند. 

 

عابدی با بیان این‌که رویه ما معمولاً بر جذب است گفت: وظیفه ‌ما این است که همه را حتی متفاوت‌ها را جذب کنیم حالا با هر تیپی که هستند. ما نباید ببینیم ورودی چقدر و چگونه است بلکه باید به این‌که خروجی هیأت‌ها چگونه است، توجه کنیم. ممکن است چندین هزار نفر به هیأت بیایند و با همان وضعیت بروند اما این سازنده نیست. این اشکال هیأت است که توان تاثیر بر مخاطبش را ندارد. 

وی در مورد سبک‌های جدید مداحی گفت: نمی‌توان گفت این سبک‌ها اشکال دارد. اولاً نوآوری در همه زمان‌ها و از گذشته بوده‌است. یادم است حدود پنجاه سال پیش، نوحه سبک «واویلا واویلا» با ریتم تند آمد و کمی سروصدا به پا کرد. بعضی از بزرگان ایراد می‌گرفتند اما کم‌کم جا افتاد و حالا جزو سبک‌های سنتی‌ شده‌است. ما با نوآوری مخالف نیستیم ولی نوآوری صحیح و سالم باید باشد.

عابدی با انتقاد از مسئولین فرهنگی گفت: به قول آیت‌الله مصباح (رحمت‌الله علیه) جمهوری اسلامی در زمینه فرهنگی خیلی موفق نبوده و خوب، عمل نکرده‌است. بسیاری از این‌ها که عهده‌دار مسائل فرهنگی کشور بودند، سزاوار مناصبی که اشغال کردند، نبودند و این به مملکت و نظام، خیلی صدمه زده‌است.

این مداح اهل بیت با تایید این‌که مداح باید سیاسی باشد تشریح کرد: سیاست با مداحی آمیخته و توأم است. بالاخره مداح، مداح امام حسین (ع) است و ایشان در رأس همه سیاسیون بوده‌ است. سیاست مگر درافتادن با حکومت‌های ظلم نیست؟ همه امامان ما جزء امام‌زمان چرا شهید شدند؟ چون وارد سیاست شده‌اند. بنابراین اگر مداحی بگوید به سیاست‌کاری ندارم این واقعاً مداح امام حسین (ع) نیست.

وی اضافه کرد: آن چیزی که برای مداح ایراد دارد، سیاسی بودن نیست بلکه سیاسی‌کاری است. اگر سیاست را به‌عنوان حقه‌بازی بگیریم بله مداحی با این‌ها سازگاری ندارد. یک مداح به‌خصوص وقتی پرمخاطب است، نباید خطی برخورد کند. مثلاً در انتخابات، جمعیت را به‌طرف آن‌چیزی که رهبری می‌گوید سوق دهد نه به سود این گروه یا آن گروه حرف بزند که اگر این‌طور عمل کند خودش را محدود کرده‌است. در تبلیغات هم خطی تبلیغ نکند بلکه کل نظام، رهبری و اطاعت از رهبری را تبلیغ کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام حسین ماه رمضان ماشاءالله عابدی برنامه هیأت آنلاین مسجد شهدا حاج سیدعلی ماه رمضان مسجد شهدا جوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جلال‌مآب در حاشیه بازدید شیخ عبدالمهدی کربلایی متولی شرعی حرم امام حسین (ع) از مراحل پیشرفت طرح توسعه حرم که با همت مهندسان، استادکاران و هنرمندان ایرانی در حال ساخت است، گفت: فاز نخست طرح جامع توسعه حرم امام حسین (ع) مزین بنام صحن و شبستان حضرت زینب (س) بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: براساس طرح صحن حضرت زینب (س)، ساخت ۴ شبستان در تراز رو و زیرسطحی به‌نام‌های شبستان حضرت علی اکبر (ع)، شبستان امام حسین (ع)، شبستان باب القبله و شبستان عقیله در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: از این تعداد، شبستان حضرت علی اکبر (ع) در روبروی خیمه‌گاه حسینی و به مساحت حدود ۲هزار و۸۰۰ مترمربع در طبقه همکف قرار دارد و سه شبستان دیگر در تراز زیر سطحی ساخته می‌شود.

به گفته وی، شبستان عقیله به مساحت ۲هزارمترمربع در شمال ساختمان مقام حضرت زینب (س)، شبستان امام حسین (ع) به مساحت ۴هزار و۸۰۰ مترمربع در جنوب ساختمان مقام و شبستان باب القبله به مساحت ۲هزار و۵۰۰ مترمربع در جنوب در باب القبله حرم مطهر همگی در تراز زیر سطح در حال ساخت است.

وی درباره سایر طرح‌ها و اقدامات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: این تشکل مردم نهاد با پشتیبانی خیران و نذر دوستداران اهل بیت علیهم السلام، بیش از ۱۸۰ طرح مرمت، بازسازی، خدماتی – رفاهی و توسعه‌ای را در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، بلد، مسیب عراق و سوریه به اتمام رسانده یا در دست اجرا دارد.

وی یادآور شد: حدود یک سال است که طرح توسعه حرم امام علی (ع) در نجف اشرف مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها به مساحت ۲۳۰ هزار متر مربع به اتمام رسیده و اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی‌گفت: در کاظمین نیز طرح توسعه زیرسطحی مزین بنام شبستان حضرت امام محمد باقر (ع) به متراژ پنج هزار متر مربع طراحی شده و در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: پروژه استحکام بنای حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام در سامرا نیز براساس دانش فنی روز و مهندسی پیشرفته در حال انجام است.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در طرح توسعه حرم‌های مطهر در عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و کمک‌های خود را به میزان دلخواه اهداء کنند.

کد خبر 6092947 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • عکس| مداحی جدید و جنجالی مهدی رسولی
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • ۷ شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • 7 شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • ۳۰ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی در همدان برگزار می‌شود
  • مرقد هانی بن عروه از یاران خاص امام علی(ع) مسجد کوفه