Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دوستان حاضر در پارلمان دوست ندارند فایل کامل سخنان ظریف را بشوند. آنها تکه‌هایی که شبکه تلویزیونی وابسته به خاندان آل سعود منتشر کرده است را سر نیزه زده‌اند.

مصطفی داننده- همانطور که پیش بینی می‌شد بعد از انتشار فایل صوتی ظریف، مجلس انقلابی به میدان آمد و بحث استیضاح ظریف را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات برخی از نمایندگان مجلس در مورد این فایل را بخوانید:

محمد باقر قالیباف: « مطمئنم خون شهید سلیمانی غربگرایان در کشور را رسوا و ریشه آن‌ها از کشور را خواهد کند. سر و صداهای این روزها نیز نشانه روشنی از فعالیت‌هایی است که می‌خواهند میدان را در برابر دیپلماسی قرار دهند و دوگانه فرصت طلبانه ایجاد کنند.»

احمدی بیغش: «ظریف خود گاندوست، اما کروکودیل‌ها هنوز زیر آب کدر کمین کرده‌اند. اما مساله بسیار اساسی و مهم در نفس اظهارات سخیف و ضد امنیت ملی وزیر امور خارجه است که نشان از عمق خیانت دولت و جریانات حامی آن دارد.»

سید نظام‌الدین موسوی: «‏مطالب مطرح شده در فایل صوتی آقای ظریف از چنان بار ضد امنیت ملی برخوردار است که ضرورت دارد هیات رئیسه محترم مجلس، سریعاً برای برگزاری نشست اضطراری پارلمان در این باره، تمهید کند. درحال رایزنی با همکاران برای اعمال ماده 234 یا استیضاح وزیر امورخارجه هستیم.»

آنگونه که از شواهد پیداست، دوستان حاضر در پارلمان دوست ندارند فایل کامل سخنان ظریف را بشوند. آنها تکه‌هایی که شبکه تلویزیونی وابسته به خاندان آل سعود منتشر کرده است را سر نیزه زده‌اند و می‌خواهند با آن به اهداف سیاسی خود برسند.

ظریف در این گفت‌وگو به نکته ظریفی اشاره می‌کند. وزیر خارجه می‌گوید که اجازه بدهند به مدت 4 ماه فقط به کار سیاست خارجی بپردازد و او را وارد بازی‌های سیاسی داخلی نکنند.

شاید همین حرف باعث شد تا امروز ظریف رسما وارد بازی انتخابات شود. در آستانه مذاکرات وین که به گفته طرف‌های مذاکره روند خوبی را طی می‌کند، به مجلس کشاندن وزیر امور خارجه و استیضاخ او، ضربه بزرگی به روند مذاکرات احیای برجام است.

تمام جریان‌های سیاسی در ایران می‌دانند که مذاکرات وین، تاثیر مستقیمی بر روی معیشت مردم می‌گذارد و همین معنا باعث شده است که برخی فکر کنند اگر این مذاکرات به احیای برجام ختم شود، کاخ آرزوی آنها دچار زلزله‌ای 8 ریشتری می‌شود.

رسیدن به قدرت در ایران تبدیل به چنان فضیلتی شده است که بسیاری حاضر هستند برای رسیدن به آن دست به هرکاری بزنند. اینکه فایل توسط چه کسی یا کسانی منتشر شده است ،به زودی مشخص خواهد شد. اما فهمیدن اینکه جریانی در حال گرفتن ماهی خود از آب گل آلود شده، چندان کار سختی نیست.

کاش امکان داشت جلسه استیضاح عطالله مهاجرانی در مجلس پنجم را برای نمایندگان مجلس دهم و بسیاری از سیاسیون پخش کرد. نمایندگان راست‌گرای این مجلس، پاشنه‌های کفش‌شان را بالا کشیده بودند تا وزیر ارشاد دولت سید محمد خاتمی را استیضاح کنند.

روزنامه‌ها حتی تیترهای خود را برای فردا آماده کرده بودند که مهاجرانی استیضاح شد. وزیر ارشاد وقت اما به مجلس آمد. حرف زد و تمام سوال‌ها پاسخ داد. در عین شگفتی نمایندگان به این استیضاح رای منفی دادند و مهاجرانی به کار خود ادامه داد.

البته رفتار ناطق نوری رییس مجلس پنجم هم در این داستان بسیار مهم بود. او در جلسه استیضاح  به تمام سخنان گوش داد و  از قبل آماده برخورد نبودند.

واقعا اگر ظریف به پارلمان بیاید و حرف‌هایی بزند که نمایندگان بین خود و خدای‌شان قانع شوند، حاضراند به استیضاح او رای منفی بدهند؟ من فکر نمیکنم. دوران نمایندگی مثل نمایندگان مجلس پنجم تمام شده است و الان فقط شکست رقیب مطرح است.

عصرایران

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تاریخی: خیرونا به چمپیونزلیگ صعود کرد