Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ فقر شدید زیرساخت‌های ابتدایی شهری در یاسوج پایتخت طبیعت ایران بیداد می‌کند تا جایی که عمر برخی پیاده‌روهای خاکی به ۱۰ سال می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به موقعیت جغرافیایی سال‌ها است که نام پایتخت طبیعت ایران را یدک می‌کشد و مسئولان و مدیران شهری مدعی هستند که این شهر ظرفیت تبدیل شدن به یک شهر توریستی مطرح را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌شک اگر مدیریت صحیح در هر منطقه‌ای وجود داشته باشد می‌توان به توسعه مناسب برسد، اما متأسفانه ضعف مدیریت شهری در شهر یاسوج باعث شده تا بعد از چهل سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی این شهر نتواند به نقطه مطلوب برسد.

شهر یاسوج در زیرساخت‌های شهری در فقر شدید به سر می‌برد و از دلایل عمده این معضل مواردی چون ضعف مالی شهرداری، عدم ورود افراد متخصص به شورای شهر، زد و بندهای طایفه‌ای در انتخاب اعضای شورای شهر و شهردار می‌باشد.

اگر در مناطق شهر یاسوج چرخی بزنیم متوجه می‌شویم که در زیرساخت‌های شهری ضعف وجود دارد و ما در دفتر استانی خبرگزاری تسنیم قصد داریم در گزارش‌های مختلف به بررسی و چرایی وجود این مشکلات بپردازیم.

اگر از خیابان سینما در شهر یاسوج به سمت بلوار جمهوری (جاده آبشار) حرکت کنیم، متوجه می‌شویم که از نبش اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تا نبش خیابان جمهوری در سمت چپ خیابان چیزی به نام پیاده‌رو وجود ندارد و در سمت راست خیابان بیش از 10سال است که پیاده‌رو خاکی به تکه‌هایی از سنگ فرش کنده شده خودنمایی می‌کند.

 وجود دو اداره دامپزشکی و ارتباطات و فناوری، سازمان اتکا، کلانتری بازار و پست بانک مرکزی باعث عبور مرور تقریباً سنگین در این معبر است و پیاده‌روی نامناسب داد شهروندان را درآورده است.

علی اکبری ‌تبار نائب رئیس شورای شهر یاسوج در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: بهسازی معابر شهری یکی از موارد مهمی است که در قالب خدمات عمومی شهرداری تعریف شده و در بودجه سالانه شهرداری ردیف اعتباری دارد.

وی بیان کرد: شهر یاسوج در زمینه بهسازی و استانداردسازی معابر شهری دارای اشکالات بسیار است و با توجه به مکاتبات و تذکره‌ای مختلف به شهرداری از طرف شورا متأسفانه اقدام لازم در رفع مشکلات انجام نمی‌شود.

اکبری‌تبار در ادامه ابراز داشت: در دور چهارم شورای شهر یاسوج بخش عمده پیاده‌روهای مرکز شهر یاسوج بازسازی و سنگ‌فرش شد و بهسازی سایر مناطق نظیر عدل، امامت، انتقال خون به سمت میدان جهاد، مناطق سالم آباد، ترمینال و ... به شورای پنجم رسید، که متأسفانه در دور پنجم تنها پیاده‌روی یک خیابان در ورودی پارک جنگلی شهر یاسوج بهسازی شد.

سوءمدیریت در ساختار شهری پایتخت طبیعت ایران / چرا در طرح جامع ‌یاسوج برخی ‌مناطق دیده نشده‌اند؟بافت فرسوده و تاریخی قم، مانعی جدی در تحقق پروژه‌های مدیریت شهری استکلانشهری که با دو چالش مهم دست‌وپنجه نرم می‌کند / از پروژه فرودگاه و متروی قم چه خبر؟

نایب‌ رئیس شورای اسلامی شهر یاسوج در ادامه تصریح کرد: در بودجه شهرداری از محل عوارض نوسازی هزینه خدمات عمومی نظیر مناسب‌سازی معابر اعم از زیرسازی، آسفالت، سنگ فرش پیاده‌روها و... وصول می‌شود، اما این پول معلوم نیست کجا هزینه می‌شود.

سالم نوروزی معاونت فنی و اجرایی شهرداری یاسوج، گفت: کمتر از ده درصد پیاده‌روی شهر یاسوج مناسب سازی شده‌اند و 90 درصد دیگر به دلیل کمبود اعتبارات بلاتکلیف مانده‌است.

وی افزود: اعتبارات مورد نیاز از دو محل استانی و منابع درآمد داخلی شهرداری می‌تواند تأمین شود.

نوروزی با اشاره به اینکه در دور چهارم شورای شهر، معابر مرکزی شهر یاسوج بهسازی شد، گفت: پیاده‌روها در دیگر نقاط شهری به ویژه جلوی ادارات نیاز به مناسب‌سازی و بهسازی دارند.

انتهای پیام/541/س

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پایتخت طبیعت ایران شهر یاسوج شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد

سعید خلجی روز چهارشنبه در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر اینکه از ابتدای دولت مردمی سیزدهم نگاه دولت بر حل مسائل شهری و کمک در این حوزه بوده است، اظهار داشت: طی ۲.۵ سال گذشته ناوگان عمومی شهر زنجان با نگاه حمایتی دولت نوسازی شد در حالیکه در ۱۰ سال گذشته چنین کمکی نشده بود و با کارهای انجام گرفته ۲۴ دستگاه سنگین تحویل شهرداری‌ها شد.

وی گفت:سرانه بودجه شهری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ برابر با ۳۶۰ درصد افزایش یافته و ۹۴ میلیون‌ متر مربع به فضای سبز شهری اضافه شده که یکی از موفقیت‌های شهرداری های استان همین موضوع است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری زنجان گفت: بیش از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در سطح شهرهای استان آسفالت‌ریزی شده است که بیش از ۸۰ درصد آمار متعلق به شهر زنجان بوده و این امر کام مردم شهر را شیرین کرده است.

وی به ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۱۳ عضو شورای شهر استان در ۲۱ شهر فعالیت می کنند در حالیکه در ارزیابی ها، شورای اسلامی شهر زنجان به عنوان شورای برتر انتخاب شد.

این مسوول با تاکید بر اینکه خدمات این نهاد در بسیاری از موارد به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است، ادامه داد: در زمان حاضر شهر زنجان ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که به همت شهردار و اعضای شورا تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.

خلجی اضافه کرد: طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری و شورا باید ۴۰ درصد مجموع درآمد آنها در بخش عمرانی استفاده شود اما در شهر زنجان ۶۰ درصد بودجه‌ در این محل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری زنجان با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد مصوبات شورای شهر زنجان مصوب و اجرا شده است، گفت: تاکنون مصوبات مشکل‌داری را در شهر شاهد نبودیم و در شورای اسلامی شهر زنجان بدون هیچ حاشیه‌ای و وابستگی با تمام قدرت، اقدامات لازم در خصوص مسائل شهری انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز