Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مینو محرز، مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار داشت: بازدیدی که یکی دو هفته پیش از کارخانه تولید واکسن کوو ایران برکت داشتم، نشان می داد که سریع در حال کار هستند. کارخانه صنعتی که قرار است میلیون ها دوز واکسن را تولید کند، تمام دستگاه هایش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دست اندرکاران با سرعت مشغول کار در این زمینه هستند، گفت: دست اندرکاران خیلی سریع در حال فراهم کردن شرایط لازم برای تولید انبوه واکسن هستند و فکر می کنم  این روند ادامه پیدا کند، واکسیناسیون در خرداد ماه با " کوو ایران برکت" محقق خواهد شد.

محرز به آغاز مرحله سوم تست انسانی نخستین واکسن ایرانی کرونا از پنجم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: مرحله سوم این واکسن ایرانی با جمعیت ۲۰ هزار نفری در شش شهر آغاز شده است.

وی ادامه داد: مرحله سوم تست انسانی وسیع تر از مراحل قبلی است و در این مرحله داوطلبان فراوانی واکسینه می شوند تا اثرات و عوارض احتمالی واکسن مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد.

محرز در پاسخ به این سوال که آیا ایمنی زایی در مرحله دوم تست انسانی واکسن تائید شده است یا نه؟ گفت: ایمنی زایی در مرحله دوم کارآزمایی بالینی به طور دقیق مشخص نشده اما نتایج اولیه تزریق بر روی داوطلبانی که واکسن را دریافت کرده اند، خوب بوده است. این واکسن علاوه بر ایمنی زایی، بی خطر هم است .

دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی، روز یکشنبه (پنجم اردیبهشت ماه) با شرکت در مرحله سوم مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت به عنوان داوطلب، این واکسن را تزریق کرد.

دکتر محرز در حاشیه مراسم فاز سوم مطالعات بالینی واکسن ایرانی "کوو ایران برکت" در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: با توجه به بی خطری و اثربخشی واکسن به عنوان داوطلب در این مرحله کارآزمایی شرکت کردم.

وی ادامه داد: مدت ها صبر کردم تا  این لحظه فرابرسد تا هم خودمان واکسن بزنیم و همه به مردم اعلام کنیم که این واکسن موثر و بی خطر است.

مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن ایرانی کرونا به نام "کوو ایران برکت" پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز و طی آن این واکسن به سه داوطلب، دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری های عفونی، حسینعلی شهریاری نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و محمدعلی امیرزرگر ایمنولوژیست و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران تزریق شد.

برچسب‌ها کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام حسینعلی شهریاری واکسن مینو محرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام حسینعلی شهریاری کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام حسینعلی شهریاری واکسن مینو محرز اخبار کنکور واکسن کوو ایران برکت مطالعات بالینی واکسن ایرانی مرحله سوم مینو محرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۳۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان