Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:03:56 GMT

نهایی شدن روش اجرایی همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۵۳۳۵۳

نهایی شدن روش اجرایی همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی

رییس دانشگاه تربیت مدرس از نهایی شدن روش اجرایی همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی خبر داد.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر احمدی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس که با حضور معاونان و رؤسای دانشکده‌ها به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به موج چهارم شیوع کرونا در کشور، دانشگاه در وضعیت ۴ از نظر سطح فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی قرار دارد و در شرایط فعلی باید سعی شود تا دانشجویان با کمترین حضور در دانشگاه و بیشترین بهره‌گیری از فضای مجازی و در صورت ضرورت با حداقل حضور و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بتوانند فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را به نحو احسن به انجام برسانند و جلسات دفاع آنها به تاخیر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به برگزاری نخستین نشست شورای سیاستگذاری چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: دانشگاه تربیت مدرس در توسعه علم و فناوری کشور به عنوان نقطه شروع فعالیت فراگیر در حوزه‌های پیشرفته علم و فناوری و هنر نقش مهمی داشته است و ثبت تاریخ مدون این زحمات و تلاش‌ها از ارزش بالایی برخوردار است که تقدیر و بزرگداشت فارغ‌التحصیلان مهم و مؤثر دانشگاه، ایجاد نمادها و آثار ماندگار در پردیس‌های دانشگاه و تهیه گزارش از خدمات چندساله دانشگاه از مواردی است که به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه در دستور کار قرار دارد.

دکتر احمدی در ادامه به برگزاری اجلاس رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور در ۲۶ فروردین ماه اشاره کرد و گفت: در این نشست مواردی مانند محاسبه و بررسی فرمول همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت و نیز ساماندهی مسائل مربوط به حقوق کارمندان و افزایش‌های قانونی آن مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به حمایت‌های خوب وزارت علوم و پیگیری‌های ۱۳ دانشگاه برتر، ردیف بودجه مستقلی برای این امر دیده شد و به‌زودی فرمول محاسبه حقوق اعضای هیات علمی اعلام خواهد شد تا ان شاالله شرایط مالی بهتری برای اعضای هیات علمی به ویژه اساتید جوان فراهم شود.

رییس دانشگاه تربیت مدرس در ادامه یادآور شد: بر اساس ابلاغ صورت گرفته به دانشگاه‌های بزرگ کشور در اواخر سال ۹۹، دانشگاه تربیت مدرس نیز باید مأموریت خود را بر اساس تقسیم بندی و تفکیک شورای انقلاب فرهنگی در مقیاس ملی و بین‌المللی اعلام کند. مأموریت دانشگاه از نظر محتوایی در زمینه توسعه رشته‌های بین رشته‌ای، حل مسائل جامعه، قدم برداشتن در مرزهای علوم همراه با فناوری و فعالیت‌های نوآورانه را شامل می‌شود و در این راستا، اولویت‌بندی و آمایش رشته‌ها، ایجاد رشته‌های جدید مورد نیاز جامعه و حذف برخی از رشته‌های کم تقاضا در دستور کار است و به‌زودی مأموریت دانشگاه پس از جمع‌بندی نهایی در نشست شورای دانشگاه اعلام خواهد شد.

دکتر احمدی با اشاره به طرح ساماندهی حق‌التدریس و اصلاح حقوق اعضای هیات علمی بر اساس کارآمدی گفت: این طرح از دو سال پیش مطرح و از سال ۹۹ آغاز شد که بحمدالله موفق بود و آمار نشان می‌دهد وقتی همه فعالیت‌های اساتید ثبت و وارد پروسه ترفیع شود، هم دانشگاه و هم خود اساتید از نتایج و افتخارات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی در ادامه به تغییرات مدیریتی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: دکتر شجاع الساداتی، رییس پیشین واحد بین‌الملل به دلیل مشغله زیاد، ریاست این واحد را واگذار کردند و ضمن تشکر از زحمات ایشان، هم اکنون ریاست واحد بین‌الملل بر عهده دکتر بیتا بخشی، معاون پیشین این واحد گذاشته شده است.

رییس دانشگاه تربیت مدرس در ادامه ضمن تشکر از زحمات سامان ملک آرایی، معاون پیشین مدیر کل دفتر ریاست، خاطرنشان کرد: ایشان معاونی موفق، خوش نام و با اخلاقی نیکو بودند که با تدبیر و تلاش خود، زحمات فراوانی برای دانشگاه و دفتر ریاست کشیدند و به دلیل بازنشستگی ایشان، مهندس صفرنژاد به عنوان معاون جدید مدیر کل دفتر ریاست منصوب شدند.

به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر احمدی در ادامه برای حجت صفرنژاد، معاون جدید مدیر کل دفتر ریاست آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس دفتر ریاست دکتر احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته

به گزارش تابناک به نقل از تجارت‌نیوز، به گفته معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش، همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته طی یک دوره سه‌ساله انجام می‌شود.
 

یکی از دغدغه‌های مهم این روز‌های معلمان و فرهنگیان بازنشسته، موضوع همسان سازی حقوق آنهاست. این موضوع که مدت‌هاست به محل بحث بین معلمان و وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده، همچنان به نتیجه قطعی نرسیده و کشمکش‌ها بر سر آن ادامه دارد.

در جدیدترین اظهارنظر در مورد همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته و معلمان، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده این موضوع در برنامه هفتم توسعه بررسی شده است. قاسم احمدی در واکنش به انتقاد یکی از بازنشستگان فرهنگی در مورد وضعیت همسان سازی حقوق گفت: «در برنامه هفتم توسعه همسان سازی حقوق فرهنگیان و بازنشستگان باید طی یک دوره سه‌ساله انجام شود؛ در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و به همین شکل در سال سوم.»

آخرین خبر‌ها از رتبه‌بندی معلمان
بر اساس آمار‌های صندوق بازنشستگی کشوری، رتبه‌بندی حدود ۲۰۰ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و سازمان برنامه و بودجه متعهد شده با تامین این مبلغ تا دو ماه آینده، رتبه‌بندی معلمان بازنشسته تا پایان شهریورماه انجام شود.

همچنین به گفته محمد وحیدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، آموزش و پرورش بابت بازنشستگان سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کشوری بدهکار بوده که این بدهی پرداخت شده است.

او تاکید کرده که امسال، سهم صندوق بازنشستگی برای معلمان شاغل به صورت ماهانه واریز می‌شود و نگرانی‌ای بابت بازنشستگی آن‌ها وجود ندارد.

استقبال ناچیز از طرح به‌کارگیری دوباره فرهنگیان بازنشسته
یکی دیگر از موضوعات مهم درباره معلمان بازنشسته، طرح به‌کارگیری دوباره فرهنگیان بازنشسته است که به گفته سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، با استقبال اندکی مواجه شده است. این طرح که در سال گذشته تصویب شد، اجاره می‌داد این وزارتخانه ۷۰ هزار معلم بازنشسته را برای فعالیت ۲۴ ساعت در هفته، دوباره به کار گیرد. با وجود این، طبق گفته‌های علی فرهادی، تنها ۳۴ تا ۳۵ هزار نفر از این طرح استقبال کرده‌اند و علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق‌التدریس‌هاست.

این در حالی است که او پیشتر در گفتگو با ایسنا بیان کرده بود: «افزایش دو برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود. زیرا سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند، چون نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.»

حالا باید دید این افزایش تصویب خواهد شد یا نه و آیا با این افزایش، فرهنگیان بازنشسته از طرح به‌کارگیری دوباره استقبال خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم