Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@08:07:44 GMT

اقدامی برای جلوگیری از ورود ویروس هندی دیده نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۵۳۴۰۳

اقدامی برای جلوگیری از ورود ویروس هندی دیده نمی‌شود

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: علی رغم جهش ویروس در هند و بالا رفتن تلفات در این کشور هنوز برنامه جدی برای مدیریت و کنترل مرزهای کشور و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ورود این ویروس به کشور دیده نمی‌شود.

به گزارش ایمنا، مجتبی یوسفی با تاکید بر ضرورت کنترل مرزها به منظور پیشگیری از شیوع گسترده ویروس کرونای جهش یافته هندی در کشور، اظهار کرد: در سال اول اپیدمی کرونا از رفتار این ویروس و نوع عکس‌العملی که باید نشان می‌دادیم کسی چندان مطلع نبود، اما امروز با گذشت بیش از یک سال و اندی از شیوع گسترده این ویروس، این روش مدیریت، پذیرفته شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه سوءمدیریت ها و عدم توجه کافی به نظرات متخصصان این حوزه حتی صدای وزیر بهداشت را که سکان دار کنترل این بیماری در کشور بوده، درآورده است. اگر قرار نیست به نظرات وزیر بهداشت گوش داده و دستورالعمل‌ها را اجرایی کنیم پس باید به حرف چه کسی گوش دهیم؟

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه در زمان شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی ما شاهد سو مدیریت بودیم. اگر ما مدیریت صحیحی در اواخر اسفند و چند هفته اول فروردین داشتیم امروز این ویروس جهش یافته به طور گسترده در داخل کشور در چرخش نبود. متأسفانه علی رغم اینکه حتی کشورهای اروپایی نیز پروازهای خود را به انگلیس لغو کرده بودند پروازهای ما انجام شد.

یوسفی تاکید کرد: امروز نیز علی رغم جهش ویروس در هند و بالا رفتن تلفات در این کشور هنوز برنامه جدی برای مدیریت و کنترل مرزهای کشور و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ورود این ویروس به کشور دیده نمی‌شود. نباید اجازه داد با ناکارآمدی بیش از این سلامتی مردم به خطر افتاده و از نظر معیشتی در تنگنا قرار بگیرند.

وی افزود: باید برنامه جدی برای کنترل مرزها و مسافران به منظور پیشگیری از گسترش ویروس هندی در کشور اجرا شود. متأسفانه بعضاً شاهد دوگانه سازی به جای پاسخگویی هستیم. نباید با جان مردم برای رسیدن به اهداف سیاسی بازی کرد. از دولت انتظار می‌رود در این ۱۰۰ روز باقی مانده از دوران مدیریت خود اجازه ندهد ویروس هندی در کشور گسترش یابد. باید برنامه مدونی برای کنترل مرزها تهیه شود.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از آنجا که کادر درمانی کشور و کسبه و کارگران که درآمد پایداری ندارند در یک سال گذشته براثر شیوع این بیماری به شدت تحت فشار بودند نباید با سوءمدیریت بیش از این شرایط را برای آنان سخت کرد. باید عزم جدی برای کنترل مرزها و تردد مسافران شکل گیرد تا شاهد چرخش ویروس جهش یافته هندی در کشور نباشیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 490270

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس هندی کرونا عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی کرونا هندی تست غربالگری کرونا غربالگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هندی در کشور کنترل مرزها جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند
  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است