Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسعود فیروزی سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: هویت حدود ۵۰ درصد از مددجویان دچار بیماری روانی مزمن که مقیم و زیر پوشش مستقیم بهزیستی این استان هستند مجهول و نامشخص است.

او افزود: هزار و ۱۱۴ مددجوی دچار بیماری روانی مزمن هم اینک ساکن ۱۰ مرکز توانبخشی سازمان بهزیستی در خراسان رضوی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: ۵۰۳ نفر از این بیماران، فاقد سرپرست موثر بوده لذا بر اساس دستور قضایی به عنوان افراد مجهول‌الهویه مقیم مراکز بهزیستی شده اند و نگهداری می‌شوند.

فیروزی بیان کرد: جمعیت کنونی بیماران مقیم در مراکز تحت نظارت این سازمان در استان افزون بر گنجایش اسمی مراکز توانبخشی است.

او تصریح کرد: این در حالی است که هم‌اینک ۱۰۰ نیازمند دیگر در نوبت پذیرش به عنوان بیمار روانی مزمن در مراکز توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی قرار دارند.

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی تاکید کرد: تقاضای تاسیس ۲ مرکز توانبخشی جدید با گنجایش ۷۰ نفر در خراسان رضوی به سازمان مرکزی بهزیستی ارائه شده که در انتظار پاسخ برای اجرا هستیم.

فیروزی اظهار کرد: برای بیماران کم بضاعت دارای خانواده ۱۱ میلیون ریال و برای افراد مجهول یا بی‌سرپرست ۱۳ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال ماهانه یارانه پرداخت می‌شود.

او افزود: مجموع یارانه پرداختی ماهانه برای مراکز بیماران روانی مزمن در استان ۱۲ میلیارد ریال است.

افزون بر۳۶۰ هزار نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی مددجوی سامان بهزیستی بوده و زیر پوشش اداره کل این استان هستند.

انتهای پیام//ف.ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی خراسان رضوی بیماران روانی توانبخشی معلولان بیماری روانی بهزیستی خراسان رضوی روانی مزمن اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان