Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اگر سویه جدید ویروس کووید – ۱۹ به نام کرونای هندی وارد ایران شود، این خطر وجود دارد که جایگزین سویه کرونای انگلیسی شود و آسیب‌های جدی به همراه داشته باشد.

مسعود مردانی، متخصص بیماری های عفونی در گفت و گو با ایرنا در این خصوص توضیح داد: اقدامات لازم از جمله کنترل مرزها از سوی مسئولان و رعایت توصیه های بهداشتی از سوی مردم در کنترل این بیماری بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علایم بیماری کرونا در سوش هندی زودتر به مرحله حاد می رسد، هر چند علائم بالینی این بیماری مانند کرونای معمولی است اما سریعا می تواند درگیری ریه و برخی دیگر از ارگان بدن را ایجاد کند و زودتر سبب بستری بیمار در بخش مراقبت های ویژه شود.

به گفته عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در حال حاضر سویه انگلیسی ویروس کرونا، شایع ترین نوع ویروس در ایران است.

کرونای هندی می‌تواند همه‌گیری شدید ایجاد کند

مردانی، سرایت پذیری بسیار بالاتر، شدت موارد بیماری و انتقال سریع بیماری را از مهمترین شاخصه های کرونای هندی اعلام کرد و گفت: ویروس جهش یافته هندی شدیدا می تواند اپیدمی (همه گیری) ایجاد کند.

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: در نوع جهش یافته ویروس کرونای هندی برای اولین بار در دنیا ۲ موتاسیون همزمان در ویروس رخ داده و به همین دلیل مشخصات کاملا اختصاصی دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا کشندگی این سویه بیشتر از گونه های قبلی است، گفت: اطلاعاتی که تاکنون از بیماران در هند منتشر شده است، نشان می دهد که درصد درگیری و سرایت پذیری بالاتری دارد و کشندگی بالاتر آن نیاز به بررسی بیشتری دارد.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها راه پیشگیری از سویه‌های جدید ویروس کرونا

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم بدانند که راه پیشگیری از تمام سویه های جدید از جمله انگلیسی، برزیلی، آفریقای جنوبی و هندی هیچ فرقی با کرونای قبلی ندارد و فقط در گرو رعایت پروتکل های بهداشتی است.

مردانی افزود: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن منظم دست ها، حضور نیافتن در هرگونه تجمعات و نرفتن به سفرهای غیرضروری همچنان مهمترین راهکار برای مقابله با ویروس کرونا حتی نوع جهش یافته آن است.

وی ادامه داد: ساده انگاری نسبت به این موضوعات می تواند خطرات جدی برای مردم به همراه داشته باشد؛ بنابراین اصلا نباید رعایت پروتکل های بهداشتی را کاهش دهیم یا نسبت به آنها ساده انگاری کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/003HPC

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونای هندی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۵۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس

جوانمردی کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از حضور مجرمان جرم‌های سبک در زندان و حفظ شان و منزلت خانواده‌ی افرادی با جرم‌های کوچک را از جمله مواردی برشمرد که وی را بر آن داشته تا مجازات‌های جایگزین حبس را به زندانی کردن آنها ترجیح دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟