Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه آبدان ضمن گلایه از اجرا نشدن قانون در بخش کشاورزی در این منطقه گفت: به نظر می‌رسد کمیسیون کشاورزی مجلس و دیگر نهاد‌های مسئول باید وارد گود شده و تا انتها، نتیجه قانون گذاری خود را رصد کنند. حجت الاسلام «محمود کارگر» در گفت‎‌وگو با میزان، با اشاره به مشکلات شهرستان آبدان بیان کرد: بحث تسهیلات بانکی نیز یکی از مشکلات دیگر کشاورزان شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیلات با سود بالا و ضمانت‌های بالا برای کشاورز میسر نیست. از طرف دیگر بروکراسی اداری ضربه بدی به کشاورزان می‌زند. کشاورزی که محصول را تولید می‌کند دارد به نظام و مردم خدمت می‌کند. او نباید در بروکراسی اداری گیر کند و با رشوه و... مواجه شود.   امام جمعه آبدان بیان داشت: بیمه کشاورزان یکی دیگر از مشکلات کشاورزان ما است. هزاران کشاورز در شهرستان زندگی خود را صرف تولید گوجه فرنگی می‌کنند. مشکل دیگر، دانش بنیان نبودن کشاورزی ما است. در این زمینه فعالیت‌های زیادی را برای اصلاح بذر و در نتیجه اصلاح محصول می‌توان انجام داد.   وی با اشاره به مشکلات حوزه فروش محصول گفت: برخی دلال‌ها در این بین سود سرشاری را به جیب می‌زنند. اگر پایانه‌های صادراتی منطقه‌ای به راه بیافتد و کشاورز بتواند به صورت مستقیم صادر کند این موضوع به نفع کشاورزان خواهد بود. اگر بشود بر روی کشور‌های مقصد کار کرد همین موضوع می‌تواند خیال کشاورز را از نظر تولید راحت کند.   کارگر افزود: سال گذشته یکی از گلخانه‌ها گوجه را به قیمت بالایی به کشور روسیه صادر کرد. البته کشاورزان گوجه‌های زمین‌های کشاورزی را نیز با قیمت خوبی به این کشور صادر کردند. همین موضوع نشان می‌دهد این بازار صادرات برای این محصول بسیار می‌تواند به نفع تولیدکننده باشد. در این بین سازمان‌های مربوطه نیز باید آموزش‌های لازم را به کشاورزان بدهند.   امام جمعه آبدان در پایان صحبت‌های خود گفت: به نظر می‌رسد کمیسیون کشاورزی مجلس و دیگر نهاد‌های مسئول باید وارد گود شده و تا انتها، نتیجه قانون گذاری خود را رصد کنند.   بیشتر بخوانید: کار نکردن‌ها و ترک فعل‌ها؛ ریشه بسیاری از مشکلات کشور   انتهای پیام/ برچسب ها: کشاورزی امام جمعه آبدان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمود کارگر کشاورزی امام جمعه آبدان امام جمعه آبدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ص) در آبدان
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود