Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@01:21:59 GMT

سلامت قلب و عروق با مصرف قهوه ارتباط دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۵۸۳۹۸

سلامت قلب و عروق با مصرف قهوه ارتباط دارد؟

تحقیقات جدید پیوندی بین سلامت قلب و عروق افراد و مصرف قهوه یافته اند. در اولین مطالعه جهانی، محققان از دانشگاه استرالیای جنوبی شواهد ژنتیکی را کشف کردند که نشان می‌دهد سلامت قلب و عروق (همانطور که در فشار خون و ضربان قلب منعکس می‌شود) با مصرف قهوه مرتبط است.

تحقیقات جدید پیوندی بین سلامت قلب و عروق افراد و مصرف قهوه یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اولین مطالعه جهانی، محققان از دانشگاه استرالیای جنوبی شواهد ژنتیکی  را کشف کردند که نشان می‌دهد سلامت قلب و عروق (همانطور که در فشار خون و ضربان قلب منعکس می‌شود) با مصرف قهوه مرتبط است.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، آن‌ها دریافتند افرادی که از فشار خون بالا، آنژین و آریتمی رنج می‌برند در مقایسه با افرادی که این شرایط را ندارند قهوه کمتری مصرف می‌کنند  و این ارتباط تا حد کد ژنتیکی فرد کاهش می‌یابد.


پروفسور  الینا هیپونین، محقق ارشد و مدیر مرکز بهداشت استرالیا در دانشگاه، توضیح داد که ژنتیک ما میزان قهوه مصرفی را تنظیم می‌کند و از نوشیدن بیش از حد ما محافظت می‌کند.

وی اظهار داشت: آنچه ما تشخیص نمی‌دهیم این است که افراد به طور ناخودآگاه میزان ایمنی کافئین را بر اساس میزان فشار خون خود تنظیم می‌کنند و این احتمالاً در نتیجه یک مکانیسم محافظتی ژنتیکی است. این بدان معنی است که کسی که مقدار زیادی قهوه می‌نوشد، در مقایسه با کسی که بسیار کم می‌نوشد، تحمل ژنتیکی بیشتری نسبت به کافئین دارد. برعکس این موضوع نیز صدق می‌کند.

قهوه

محققان داده‌های مربوط به مصرف معمول قهوه بیش از ۳۹۰ هزار نفر را در مطالعه Biobank انگلیس تجزیه و تحلیل کردند و این اطلاعات را با سطح پایه فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و ضربان قلب پایه مقایسه کردند. به گفته پروفسور هیپنن، یافته‌ها نشان می‌دهد که مقدار قهوه‌ای که می‌نوشیم شاخص سلامت قلب و عروق ما است.

وی توضیح داد: "این مطالعه نشان می‌دهد که ژنتیک تصمیمات ما را برای محافظت از سلامت قلب ما هدایت می‌کند. این بدن شماست که به شما می‌گوید که  فنجان قهوه اضافی را ننوشید. "/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سلامت قلب و عروق نشان می دهد مصرف قهوه فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام عمل تاوی در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع)