Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین،‌ با شروع پاندمی کووید ۱۹، استفاده از انواع محلول‌ های ضدعفونی‌ کننده در سایر نقاط جهان رواج یافت.

برخی کشورها مانند استرالیا، تایوان و نیوزلند به تازگی مواد بسیاری را در مورد بیماری‌های التهابی روده گزارش کرده‌اند و محققان احتمال می‌دهند محلول‌ های ضدعفونی‌ کننده دست مبتنی بر الکل عامل التهاب روده یا آنفلوآنزای معده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می‌شود و در پاییز و زمستان شایع‌تر است. این عارضه برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد و بر اثر ویروس‌های مختلف از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می‌شود.

معمولا این بیماری بر اثر تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذای آلوده به وجود می‌آید.

مهمترین علایم بیماری کدامند؟

احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، باد گلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبز رنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.

هنوز دلیل ارتباط محلول‌های ضدعفونی‌کننده با بیماری‌های معده مشخص نیست و محققان به دنبال پاسخ این ارتباط هستند.

مطالعات قبلی محققان نشان می دهد محلول‌های ضدعفونی در نابودی ویروس کرونا به هیچ عنوان به اندازه شستن دست با آب و صابون موثر نیستند و نباید جایگزین هم شوند.

نحوه درمان آنفلوآنزای معده چگونه است؟

هیچ درمان پزشکی برای آنفلوآنزای معده وجود ندارد و بیمار پس از حدود ۱۰ روز بهبود می‌یابد. ولی برخی عوامل در تسریع روند بهبود موثر هستند. این عوامل عبارتند از:

- نوشیدن آب کافی

نوشیدن آب کافی و آب رسانی به بدن باید در طول بیماری مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه به دلیل اسهال و استفراغ، آب بدن کاهش می‌یابد. برخی محققان مصرف الکترولیت‌های حاوی نمک و مواد معدنی را مفید می‌دانند.

- نوشیدن آب میوه‌های اسیدی مانند آب پرتقال ممنوع است.

- اگر کودک شیرخوار به این عارضه مبتلا شده است، با مشورت پزشک از مصرف شیر اجتناب شود.

- از مصرف لبنیات، کافئین، غذاهای تند، پرادویه و چرب، نیوکوتین و مشروبات الکلی اجتناب شود.

- سبزیجات و میوه‌ها قبل از مصرف خوب شسته شوند.

- گوشت و مرغ به مدت زمان بیشتری طبخ شود و از مصرف کباب خودداری شود.

طبق آخرین آمار اعلام شده، تاکنون ۱۵۰ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۵۸۸ نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۲۷ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۳۲۸ نفر بهبودیافته و سه میلیون ۱۶۶ هزار و ۷۷۱ نفر فوت کرده اند.

بیشترین آمار مبتلایان به این بیماری مربوط به کشور آمریکا با تعداد ۳۲ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۹۵ نفر است.

در ایران نیز تاکنون ۲ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۸۰۵ نفر به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد یک میلیون و ۹۳۸ هزار و ۶۴ نفر بهبود یافته و ۷۱ هزار و ۳۵۱ نفر نیز فوت کرده اند.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ الکل آنفلوآنزای معده عفونت روده و معده کاهش وزن تشنگی خشکی دهان آنفلوآنزای معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد

آفتاب‌‌نیوز :

محققان دانشگاه ساوت استرالیا با استفاده از داده‌های بیش از ۳۰۰ هزار شرکت کننده از بیوبانک بریتانیا به بررسی رابطه بین مصرف قهوه و طیف وسیعی از بیماری‌ها پرداختند و دریافتند مصرف بیش از اندازه زیاد قهوه می‌تواند ریسک آرتروز، پوکی استخوان و چاقی را افزیاش دهد.

در تحقیق اولیه این محققان، نوشیدن شش فنجان قهوه در روز به عنوان حد آستانه مصرف ایمن قهوه در روز تلقی شد.

«الینا هایپونن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «روزانه حدود سه میلیارد فنجان قهوه در جهان مصرف می‌شود از اینرو ما درصدد بررسی فواید و مضرات آن بر روی سلامت برآمدیم.»

وی در ادامه می‌افزاید: «در این مطالعه، ما از شیوه ژنتیکی موسوم به تحلیل MR-PheWAS برای تعیین تأثیرات واقعی مصرف قهوه در مقابل ۱۱۱۷ مشکل بالینی استفاده کردیم.»

به گفته هایپونن، «نتایج ما نشان می‌دهد که مصرف متعادل قهوه عمدتاً ایمن است. اما مشخص شد عادت به مصرف قهوه ریسک سه بیماری را افزایش می‌دهد: آرتروز، پوکی استخوان و چاقی.»

وی تاکید می‌کند: «برای افراد دارای سابقه خانوادگی پوکی استخوان یا آرتروز یا برای افرادی که نگران ابتلاء به این بیماری‌ها هستند، این نتایج می‌تواند هشداردهنده باشد.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟