Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدعلیرضا مروجی جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شمار بیماران پذیرش شده از ابتدای امسال تاکنون نیز یک‌هزار و ۷۶۱ نفر و بستری موقت بیماران در مرکزهای ریفرال (زیرمجموعه) دانشگاه علوم پزشکی کاشان از ۲۲ فروردین تا ۹ اردیبهشت‌ ۳۹۷ نفر است.

وی با بیان اینکه در ۴۰ روز ابتدای امسال یک‌هزار و ۴۵۷ بیمار مبتلا به کرونا از مرکزهای درمانی کاشان و آران و بیدگل ترخیص شدند، اظهار داشت: بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ بیمار بدحال و اینتوبه نیز در این مدت ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینتوبه شدن، یک روش استاندارد شامل عبور لوله به مجاری هوایی انسان است و پزشکان اغلب قبل از عمل جراحی یا در مواقع اضطراری برای دادن دارو یا کمک به فرد در تنفس این اقدام را انجام می‌دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به سه رقمی شدن آمار بستری‌های کرونا در این منطقه از هفتم فروردین تاکنون افزود: مجموع آزمایش‌های مثبت پی سی آر نیز در این مدت ۶ هزار ۶۶۱ مورد ثبت شد.

وی ادامه داد: مجموع مراجعان به مرکزهای حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ۴۰ روز ابتدایی امسال با متغیر بودن آمار روزانه از صفر تا ۵۲۰ نفر به ۱۰ هزار و ۹۷۸ نفر رسید.

به گفته مروجی، تنها گزینه نجات‌بخش در کاهش آمار بیماران مبتلا به کرونا، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، شستن دست‌ها و پرهیز جدی از حضور در تجمع‌های اجتماعی، دورهمی‌های خانوادگی و تردد غیر ضروری در مکان‌های عمومی است.

سعید نمکی وزیر بهداشت پنجم اردیبهشت در نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان نسبت به افزایش آمار سه رقمی جانباختگان کرونا در کشور هشدار داد و گفت: با توجه به اینکه اکنون در پیک بستری هستیم و مدتی بعد نیز اوج مرگ را با ماندن در مرگ سه رقمی سنگین خواهیم داشت، امیدواریم مرگ چهار رقمی کرونایی را تجربه نکنیم.

ایوب درویشی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان نیز اول اردیبهشت در نشست مشترک ستاد مقابله با کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل گفت: ۵۵ درصد شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کاشان رعایت می‌شود که پذیرفته نیست.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وضعیت کرونایی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در برهه کنونی قرمز است.

بر پایه مصوبه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا مشاغل گروه‌های ۲ و ۳ و ۴ در وضعیت قرمز تا اطلاع بعدی تعطیل می‌شوند و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک با جدیت بیشتری مورد پایش قرار خواهد گرفت.

همچنین خروج خودروهای بومی از شهرستان‌های نارنجی و قرمز و ورود خودروهای غیربومی به این شهرستان‌ها ممنوع است.

ویروس کرونا اواسط دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» کشور چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد.

ویروس کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) در نهایت به همه کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند. برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه‌ شده است.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها کرونا کووید-19 کاشان آران وبیدگل پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کووید 19 کاشان کرونا کووید 19 کاشان آران وبیدگل اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی کاشان کاشان و آران و بیدگل شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی