Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از منابع رسمی پاکستان، تصویب قطعنامه ضدپاکستانی از سوی نمایندگان پارلمان اروپا و خواسته آنان برای تجدید نظر در امتیاز تجاری کشورهای اروپایی به اسلام‌آباد و همچنین لغو آنچه که غرب قوانین تبعیض‌آمیز علیه جامعه اقلیت در پاکستان عنوان می‌کند، خشم دولت پاکستان را برانگیخت.

وزارت امور خارجه پاکستان جمعه شب با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز تاسف از رویکرد پارلمان اروپا اعلام کرد: گفتمان در پارلمان اروپا نشان دهنده عدم درک آنان از ماهیت قوانین مقابله با کفرگویی و حساسیت‌های مذهبی مرتبط با آن در پاکستان - و در جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: تفسیر بیجای اروپا در مورد سیستم قضایی پاکستان و قوانین داخلی جای تأسف دارد، درحالی که این کشور یک نظام دموکراسی پارلمانی با جامعه مدنی پر جنب و جوش و دارای رسانه‌های آزاد و قوه قضائیه مستقل است که کاملاً متعهد به ارتقا و حمایت از حقوق بشر برای همه شهروندان خود و بدون تبعیض است.

وزارت امور خارجه پاکستان افزود: این کشور ساز و کار لازم برای جلوگیری از هرگونه نقض حقوق بشر مرتبط با جامعه اقلیت دارد در عین حال مفتخر است که اقلیت‌ها در پاکستان مطابق قانون اساسی کشور از حقوق برابر و محافظت کامل برخوردارند.

در این بیانیه خطاب به کشورهای غربی که پدیده اسلام‌هراسی و توهین به مقدسات اسلامی به بهانه آزادی بیان طی سال‌های اخیر به شدت افزایش داشته آمده است: در زمانی که شاهد افزایش اسلام هراسی و پوپولیسم هستیم، جامعه جهانی باید عزم مشترکی برای مبارزه با بیگانه ستیزی، عدم تحمل و تحریک به خشونت بر اساس دین یا عقاید داشته باشد و برای تقویت همزیستی مسالمت آمیز همکاری کند.

رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند:‌ نمایندگان پارلمان اروپا در بحث تنش‌های اخیر میان اسلام‌آباد و پاریس بر سر اعتراضات اخیر در پاکستان علیه فرانسه و واکنش تند گروه‌های پاکستانی به تداوم اقدامات موهن در پاریس علیه مقدسات مسلمانان، طرف فرانسه را گرفته و با این کشور ابراز همبستگی کرد.

پاکستان ماه گذشته شاهد اعتراضات گسترده در شهرهای مختلف این کشور به اسلام‌هراسی در اروپا و همچنین بی‌حرمتی به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) در فرانسه بود و معترضان خواستار اخراج سفیر فرانسه از پاکستان شده‌اند.

پس از مذاکرات دولت پاکستان با معترضان ضدفرانسوی، توافق شد تا مطالبه اصلی آنان یعنی اخراج سفیر فرانسه در محکومیت بی‌حرمتی به مقدسات اسلامی، به صورت قطعنامه به پارلمان ملی پاکستان ارائه شود.

برچسب‌ها اسلام هراسی قاره اروپا فرانسه پاکستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام هراسی قاره اروپا فرانسه اسلام هراسی قاره اروپا فرانسه پاکستان اخبار کنکور پارلمان اروپا اسلام هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند