Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجلیل میرمحمدی میبدی گفت: حداکثر تا دو ماه آتی تعداد تولید واکسن داخل و همچنین واکسن های وارداتی به حدی خواهد رسید که بخش قابل توجهی از بیماران با بیماری زمینه‌ای و مشاغل با ریسک بالا واکسینه شوند.

به گزارش برنا؛ دکتر سیدجلیل میرمحمدی میبدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به تزریق واکسن کرونا به افراد خارج از اولویت به ویژه در شهرداری ها گفت: سوءاستفاده از واکسن کرونا بسیار کم است و از آنجایی که خودم دغدغه این موضوع را دارم، چند روز گذشته در استان حوزه انتخابیه خود یعنی یزد جلساتی با معاون امور بهداشتی داشتم و مشاهده کردم سوءاستفاده از واکسن واقعا کم است اما در هرصورت همین مقدار کم هم زیاد است چون افراد خاص به ویژه بیماران زمینه ای و آسیب پذیر در اولویت ما هستند و اگر یکی دومورد هم حق آنها تضییع شود، زیاد است و باید بر آن نظارت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بخش اعظمی از افرادی که در اولویت واکسیناسیون قرار دارند؛ مانند بیماران خاص، بیماران زمینه ای، بیماران سرطانی و... باید با مراجعه به مراکز بهداشت و درمان تحت نظر دانشگاه های علوم پزشکی واکسن کرونا تزریق کنند البته نمی‌توان گفت در این بخش تخلف صورت نگرفته اما درصد آن بسیار کم است همچنین جدا از آن، برای واکسیناسیون پاکبانان ارائه لیست پاکبانان برعهده شهرداری ها گذاشته شد که متاسفانه تخلفاتی صورت گرفت. 

میرمحمدی میبدی با تاکید بر راه اندازی سامانه شفافیت برای اعلام اسامی دریافت کنندگان واکسن افزود: بنده شخصا موافق این هستم که سامانه شفافیت جهت اعلام اسامی تزریق کنندگان واکسن طراحی شود. امیدوارم هرچه سریع تر وزارت بهداشت و درمان این کار را انجام دهد. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان یک خبر خوش تصریح کرد: به عنوان نماینده مردم این خبر خوش را می‌دهم که انشالله حداکثر تا دو ماه آتی تعداد تولید واکسن داخل و همچنین واکسن های وارداتی به حدی خواهد رسید که بخش قابل توجهی از بیماران با بیماری زمینه‌ای و مشاغل با ریسک بالا واکسینه شوند.

او درخصوص صف های طویل میانسال ها برای تزریق واکسن کرونا گفت: قطعا نظارت بر این موضوع را در دستور کار خود قرار خواهیم داد که بررسی شود آیا برای تزریق واکسن کرونا به افراد هدف، پیامک ارسال می‌شود که چه روز و چه ساعتی مراجعه کنند؟ آیا شخص پیامک گیرنده مراجعه می‌کند یا همراه خود همسر، فرزند، خواهر، برادر و... نیز می‌برد؟ همه این مسائل انشاءالله با ورود محموله عظیم واکسن کرونا و همچنین تولید انبوه واکسن ایرانی برطرف خواهد شد.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان برنا شهرداری یزد معاون واکسیناسیون بهداشت و درمان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت و درمان نماینده مجلس شورای نماینده مردم پیامک مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت واکسن کرونا میرمحمدی میبدی واکسن کرونا زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند