Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد هرمزی اظهارکرد: زنگ خطر کمبود آب در استان به صدا در آمده است و اگر مدیریت صحیح مصرف آب شرب صورت نگیرد در تابستان ۱۴۰۰ با مشکل جدی روبرو خواهیم شد.

وی افزود: کاهش بارندگی در سال آبی جاری و افزایش مصرف با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت مسائل بهداشتی در مناطق مختلف، استان را در حوزه آب با چالش جدی روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان با اشاره به پیش بینی‌های لازم برای تقویت زیرساخت‌های تامین و آب رسانی افزود: با توجه به اینکه در استان بیشترین حجم تامین آب شرب از چاه های آب شرب و چشمه ها صورت می پذیرد با توجه به کاهش نزولات آسمانی، سفره های زیرزمینی هم ظرفیت تامین را نخواهند داشت و اصلاح فرهنگ مصرف، تنها راه برون رفت از شرایط فعلی خواهد بود.

هرمزی گفت: وقت آن فرا رسیده است تا مردم استان مصارف غیرضرور همچون (شستشوی خودرو، حیاط، آبیاری باغچه ها و غیره) را متوقف کنند.

وی با گلایه از برداشت بی‌رویه از چاه‌های آب در بخش کشاورزی همزمان با گرم شدن هوا، تصریح کرد: این اقدام طی ۱۰ روز گذشته سبب کاهش هشت درصدی دبی چاه‌های تامین آب شرب استان شده است.

کد خبر 5201400

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان شرکت آب و فاضلاب گلستان ویروس کرونا شیوع کرونا واکسن کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه مبارك رمضان عکس استانها اردبیل کمک مومنانه بررسی صلاحیت آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰