Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@13:35:30 GMT

قیمت پالادیوم تا مرز 3007 دلار پیش رفت

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۰۷۳۲

قیمت پالادیوم تا مرز 3007 دلار پیش رفت

تحلیلگر کومرس بانک اظهار کرد قیمتها بعید است بالای ۳۰۰۰ دلار بمانند و کاهش پیدا خواهند کرد زیرا خودروسازان به جای پالادیم به استفاده از پلاتین روی می آورند که فلز ارزانتری است.

 

به گزارش پول نیوز، هر اونس پالادیم در معاملات روز جمعه تا مرز ۳۰۰۷ دلار و ۷۳ سنت پیش رفت و آخرین بار در ۲۹۵۲ دلار و ۶۹ سنت ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قیمت این فلز از ۱۶ مارس که شرکت نورنیکل روسیه از آبگرفتگی دو معدن و کاهش تولیدش خبر داد، بیش از ۲۰ درصد رشد کرده است.

جفری کریستین از گروه CPM اظهار کرد: صنعت خودروسازی و صنعت محصولات الکترونیکی پالادیم بیشتری خریداری می کنند و بنابراین بازار دچار کمبود عرضه شده است. وی در ادامه افزود: افزایش تقاضا ماهیت سفته بازی دارد و بنابراین می تواند قیمتها را برای مدت طولانی بالا نگه دارد.

تقاضا از سوی صنعت خودروسازی با تسهیل کمبود تراشه در اواخر امسال ممکن است افزایش بیشتری پیدا کند.

 

کارستن فریتچ، تحلیلگر کومرس بانک اظهار کرد قیمتها بعید است بالای ۳۰۰۰ دلار بمانند و کاهش پیدا خواهند کرد زیرا خودروسازان به جای پالادیم به استفاده از پلاتین روی می آورند که فلز ارزانتری است. در چنین سطح قیمتی، خودروسازان بیشتری به فکر جایگزین برای پالادیم می افتند.

مقررات محیط زیستی سخت گیرانه خودروسازان را مجبور کرده است طی سالهای گذشته از پالادیم بیشتری در موتورهای بنزینی استفاده کنند اما استفاده از پلاتین و تغییر گرایش به سمت خودروهای برقی احتمالا تقاضا برای پالادیم را ضعیفتر خواهد کرد.

مصرف اصلی پالادیم و پلاتین در مبدلهای کاتالیزوری است. پالادیم در موتورهای بنزینی بازار چین و آمریکا که اولین و دومین بازارهای بزرگ جهان هستند محبوب است و پلاتین در خودروهای دیزلی که در اروپا محبوب هستند به کار می‌رود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت پالادیوم بازار جهانی فلزات گران بها پول نیوز صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: یونس ژائله در نشست استاندار با فعالان اقتصادی تصریح کرد: دو و نیم میلیارد تومان از نظر ظرفیت منابع داخلی شامل منابع بانکی و خرید ارز و باقی اعتبار را نیز باید از طریق افزایش صادرات به کشورهای همسایه از جمله روسیه تامین کرد. 

وی به جبران عقب‌ماندگی‌های زیرساختی در آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: استان در انتهای خط گاز قرار دارد، در تامین آب و برق دارای مشکل است و این امر باعث شده تا در توسعه عقب بماند و در این راستا باید از ظرفیت سرمایه‌گذاری خودمان در انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم و همچنین از استاندار خواهشمندیم که پروژه انتقال آب ارس را با جدیت دنبال کنند.

وی از عدم همکاری و هم‌افزایی بانک ها با بخش خصوصی انتقاد کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان، سرمایه گذاری تعداد ۲۱ واحدصنعتی بزرگ با ۲۵۶ همت در استان امضا شد و اغلب آن‌ها نیز برای تامین منابع مالی به بانک‌ها معرفی شده‌اند ولی متاسفانه علی رغم تامین سهم آورده شخصی به میزان بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد ولی بانک‌ها از اعطای تسهیلات خودداری می‌کنند و در این راستا نیز آذربایجان‌شرقی در سهم اعتبارات صندوق توسعه ملی ضعیف‌ترین استان است در حالی که باید از نظر جمعیتی، پنج درصد منابع این صندوق به این استان تخصیص یابد.

 در این مراسم سید باقر شریف زاده نایب‌رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، مهدی امینی رئیس خانه صنعت آذربایجان شرقی، نوید امجد رییس کمیسیون دانش بنیان و بهبود کسب و کار اتاق بازرگانی تبریز، سیدیوسف حسینی رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی تبریز به بیان مشکلات و راهکار های اقتصادی تحقق شعار سال پرداختند.

 

دیگر خبرها

  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بازی معوقه هفته ۱۲ لیگ برتر هندبال؛ دیدار صدرنشین با خودروسازان
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان