Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:19:08 GMT

۲۰۹ شناور در قشم تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۰۷۶۵

۲۰۹ شناور در قشم تولید شد

محمد مهدی برنجی روز پنج‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این لنج‌ها از جنس چوب و فایبرگلاس در ابعاد مختلف با سفارش سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و با تکیه بر دانش متخصصان داخلی ساخته و به آب انداخته شد.

وی ادامه داد: جزیره قشم از واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید شناورهای چوبی، فایبرگلاس، فلزی و آلومینیومی بهره‌مند است و به عنوان یکی از قطب‌های تولید شناورهای دریایی در ایران شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: این شناورها با نظارت کارشناسان مجرب و متخصص سازمان بنادر و دریانوردی و با رعایت استانداردهای بین المللی تولید می شود.

وی اظهار کرد:  فعالیت صنایع کشتی سازی و تجهیزات دریایی در راستای عملیاتی شدن شعار «جهش تولید» و همچنین برای عمل به سیاست‌های ابلاغی اقتصادی مقاومتی در جزیره قشم فعالیت مناسبی دارند.

برنجی گفت: سال گذشته، ساخت ۷۰۶ لنج به ۱۳ واحد شناورسازی فعال در جزیره قشم سفارش داده شده که از این تعداد، ۴۳۳ مورد مربوط به شناورهای باری، ۲۶۶ مورد شناور صیادی، ۷ مورد شناورهای تفریحی و مسافری و مابقی مربوط به سایر حوزه های مرتبط با تجهیزات دریایی است.

وی بیان کرد: از این تعداد ۶۱۰ شناور تا ۲۰۰ تُنی، ۸۶ شناور ۲۰۰ تا ۵۰۰ تُنی، ۱۰ شناور ۵۰۰ تا هزار تُنی و همچنین سایر اندازه‌ها در واحدهای شناورسازی و تولیدکنندگان تجهیزات دریایی در خط تولید است.

مدیر صنعت، معدن قشم ادامه داد: به همت تلاش متخصصان بومی، جزیره قشم جایگاه خود را به عنوان صادرکننده شناورهای دریایی در خلیج فارس تثبیت کرده‌است.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران تولید داخلی توسعه اقتصادی توسعه روستایی قشم صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران تولید داخلی توسعه اقتصادی توسعه روستایی قشم صادرات غیر نفتی اخبار کنکور منطقه آزاد جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • ۲ عملیات موفق امدادرسانی در آب های بوشهر و خارگ انجام شد
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • معمای «مثلث برمودا»