Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمان دهمین برنامه هیئت آنلاین با اجرای مصطفی صابر خراسانی، ماشاءالله عابدی از مداحان اهل‌بیت بود که دعای کمیلش در مسجد شهدا از قدیمی‌ترین دعا‌های کمیل زمانه ماست.

عابدی در تشریح تاریخچه دعای کمیل مسجد شهدا گفت: سال ۱۳۶۶ به دلیل موشک باران تهران، همه مراسم‌ها حتی مجلس منحصربه‌فرد حاج سیدعلی میرهادی که آن سال‌ها تنها مراسم نیمه‌شب‌های ماه رمضان در تهران و در مسجد امین‌الدوله بود، تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری بچه‌های مسجد شهدا قرار شد ماه رمضان یکی دو شب برنامه در مسجد شهدا اجرا کنیم، اما ادامه پیدا کرد. آخر ماه رمضان، موشک باران تمام شد، اما مجلس حاج سیدعلی‌آقا راه نیفتاد. ولی مجلس مسجد شهدا ادامه پیدا کرد. بعدتر مجلس آقای منصور ارضی، راه افتاد و حاج سیدعلی‌آقا هم فوت کرد.

وی افزود: مستمعین حاج سیدعلی میرهادی، در مجالس آقای منصور ارضی، دکتر محسن میرباقری (مکلا) و برادرشان و امثال ما شرکت می‌کردند.

عابدی اضافه کرد: در ابتدا قرار بود این مراسم، فقط شب‌های ماه رمضان باشد، اما بعد گفتند شب‌های جمعه هم دایر کنیم. بنا را گذاشتیم به استخاره پیش‌نماز مسجد شهدا که استخاره‌های خوبی داشت. خوب آمد و این مجالس دائمی شد. حالا شب‌های جمعه، حدود ساعت یازده و دوازده جلسات دعا را داریم و هیأت هم ساعات ابتدایی شب پنج‌شنبه‌ها، مناسبت‌ها و دهه عاشورا برقرار است.

این مداح اهل بیت گفت: جوان‌های امروز ما برتر از همت و زین‌الدین هستند. همان‌طور که مقام‌معظم رهبری بار‌ها فرموده‌اند جوان‌های امروز اگر اتفاقی پیش بیاید، جلوتر از جوان‌های آن زمان هستند. کما اینکه در جریان جنگ سوریه و داعش، مدافعان حرم از همین جوان‌ها بودند و واقعاً کاری برتر از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس کردند. برای این‌که آن‌ها در کشورشان جنگ شده بود، ولی این‌ها برای جنگ در خارج از مرز‌های وطن رفتند.

عابدی با بیان این‌که رویه ما معمولاً بر جذب است گفت: وظیفه ما این است که همه را حتی متفاوت‌ها را جذب کنیم حالا با هر تیپی که هستند. ما نباید ببینیم ورودی چقدر و چگونه است بلکه باید به این‌که خروجی هیأت‌ها چگونه است، توجه کنیم. ممکن است چندین هزار نفر به هیأت بیایند و با همان وضعیت بروند، اما این سازنده نیست. این اشکال هیأت است که توان تاثیر بر مخاطبش را ندارد.

وی در مورد سبک‌های جدید مداحی گفت: نمی‌توان گفت این سبک‌ها اشکال دارد. اولاً نوآوری در همه زمان‌ها و از گذشته بوده‌است. یادم است حدود پنجاه سال پیش، نوحه سبک «واویلا واویلا» با ریتم تند آمد و کمی سروصدا به پا کرد. بعضی از بزرگان ایراد می‌گرفتند، اما کم‌کم جا افتاد و حالا جزو سبک‌های سنتی شده‌است. ما با نوآوری مخالف نیستیم، ولی نوآوری صحیح و سالم باید باشد.

عابدی با انتقاد از مسئولین فرهنگی گفت: به قول آیت‌الله مصباح (رحمت‌الله علیه) جمهوری اسلامی در زمینه فرهنگی خیلی موفق نبوده و خوب، عمل نکرده‌است. بسیاری از این‌ها که عهده‌دار مسائل فرهنگی کشور بودند، سزاوار مناصبی که اشغال کردند، نبودند و این به مملکت و نظام، خیلی صدمه زده‌است.

این مداح اهل بیت با تایید این‌که مداح باید سیاسی باشد، تشریح کرد: سیاست با مداحی آمیخته و توأم است. بالاخره مداح، مداح امام حسین (ع) است و ایشان در رأس همه سیاسیون بوده است. سیاست مگر درافتادن با حکومت‌های ظلم نیست؟ همه امامان ما بجز امام‌زمان چرا شهید شدند؟ چون وارد سیاست شده‌اند؛ بنابراین اگر مداحی بگوید به سیاست‌کاری ندارم این واقعاً مداح امام حسین (ع) نیست.

وی اضافه کرد: آن چیزی که برای مداح ایراد دارد، سیاسی بودن نیست بلکه سیاسی‌کاری است. اگر سیاست را به‌عنوان حقه‌بازی بگیریم بله مداحی با این‌ها سازگاری ندارد. یک مداح به‌خصوص وقتی پرمخاطب است، نباید خطی برخورد کند. مثلاً در انتخابات، جمعیت را به‌طرف آن‌چیزی که رهبری می‌گوید سوق دهد نه به سود این گروه یا آن گروه حرف بزند که اگر این‌طور عمل کند خودش را محدود کرده‌است. در تبلیغات هم خطی تبلیغ نکند بلکه کل نظام، رهبری و اطاعت از رهبری را تبلیغ کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مداح اهل بیت ماشاءالله عابدی سیاست حاج سیدعلی مسجد شهدا ماه رمضان جوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ خانم مداحی کارش را با ۶ گله آغاز کرده است، اما اکنون ۲۱ گله و دامدار عضو هسته نژاد خالص مهربان هستند.

خانم مداحی با تأکید بر اینکه از زمان آغاز طرح ملی اصلاح نژاد گوسفند بر پایه آمیخته‌گری بر نژاد رومانف کانادایی در مرکز، اصلاح نژاد مهربان هم آغاز شد، گفت: ما توانستیم برای استان همدان و اجرای این طرح اعتبار بگیریم.

او با اشاره به اینکه، حدود نیمی از یک میلیون و ۴۱۹ هزار رأس دام سبک استان همدان گوسفند نژاد مهربان است، افزود: ویژگی‌های این نژاد بومی؛ تولید بیشتر گوشت نسبت به نژاد‌های ناخالص، درصد باروری و دوقلوزایی بالاتر و در نتیجه بهره‌وری بیشتر و همچنین سازگاری با آب و هوای استان است.

از آغاز طرح اصلاح نژاد دام سبک در استان همدان تاکنون، حدود ۱۵ هزار راس دام اصلاح نژاد شدند.

دیگر خبرها

  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • ۷ شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • 7 شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • ۳۰ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی در همدان برگزار می‌شود
  • مرقد هانی بن عروه از یاران خاص امام علی(ع) مسجد کوفه
  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان