Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش ۴۰ درصدی بارندگی و افزایش دمای هوا و میزان مصرف آب و برق، سبب شده امسال تابستانی بسیار سختی در انتظار مردم باشد و با توجه به محدودیت در استفاده از نیروگاه های برق آبی احتمال بروز خاموشی وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، کاهش میزان بارندگی ها در امسال و گرمای هوا بسیاری از شهرهای کشور را با مشکل مواجه کرده است به طوریکه فرهام کرکانی، مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جمع خبرنگاران از تنش آبی تابستانه در ۲۸۲ شهر کشور خبر داد که از این تعداد، ۱۰۱ شهر دارای وضعیت قرمز تأمین آب شرب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از این تعداد، ۱۲۶ شهر در وضعیت زرد، یعنی تا ۱۰ درصد کمبود آب، ۵۵ شهر در وضعیت نارنجی، یعنی تا ۲۰ درصد کمبود آب و ۱۰۱ شهر در وضعیت قرمز، یعنی بیش از ۲۰ درصد کمبود آب دارند.

وی با بیان اینکه وضعیت تأمین آب با توجه به منابع و مصارف در هزار و شصت و چهار شهر کشور وضعیت نرمال دارد، گفت: در مجموع به طور متوسط ۱۵ درصد کمبود آب در تابستان نسبت به نیاز مصرف داریم که اگر مردم، ۱۵ درصد در مصرف خود صرفه جویی کنند، تابستان سخت امسال را بهتر سپری خواهیم کرد.

تابستان بسیار سخت در پیش رو

در این میان، غلامعلی رخشانی مهر، معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز با اشاره به این که تابستان امسال سخت نیست بلکه بسیار سخت است، گفت: ۲۴ هزار مگاوات از مصرف ۶۰ هزار مگاواتی برق کشور در اوج تابستان به سیستم های سرمایشی اختصاص دارد.

وی اذعان کرد: ما در انتظار تابستان سختی نیستیم بلکه می دانیم تابستان بسیار سختی پیش رو داریم چرا که علاوه بر کاهش بارندگی ها و محدودتر شدن استفاده از پتانسیل نیروگاه های برق آبی، شاهد افزایش دما، شرایط کرونایی کشور، استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز و... هستیم که همگی باعث شده تا تراز تولید و مصرف بهم خورده و منفی باشد.

به گفته این مقام مسئول، امسال شاهد کاهش ۳۰تا ۳۵ درصدی بارش ها هستیم که همین موضوع باعث شده تا به همین مقدار نیز از ظرفیت تولید برق نیروگاه های برق آبی کاهش یابد.

مدیریت مصرف در ساعات پیک بار

محسن صدر، معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان به مناسبت روز صنعت برق و مدیریت برق در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: امسال شرایط خاصی در کشورمان حاکم است، به دلیل کاهش ۴۰ درصدی نزولات جوی در استفاده از ظرفیت نیروگاه های آبی کشورمان که هر سال از آن ها استفاده می کردیم محدودیت ایجاد شد.

وی ادامه داد: همچنین شرایط خاص حاکم بر کشور و بیماری کووید ۱۹ سبب شده است مصرف برق هم نسبت به سال های قبل افزایش داشته باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به این شرایط برای اینکه بتوانیم با کمترین مشکل از این وضعیت عبود کنیم مثل گذشته نیازمند همکاری و همراهی آحاد جامعه هستیم.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: باید هم استانی ها نسبت به ساعات پیک مصرف بار آشنایی داشته باشند، این زمان برابر با ۱۲ ظهر تا پنج بعد از شهر و ۶ تا ۱۰ شب است.

صدر عنوان کرد: این موارد می تواند به صنعت برق کمک کند تا این تابستان را بدون خاموشی و دردسرهای احتمالی پشت سر بگذاریم.

وی افزود: صرفه جویی به ویژه در زمان اوج مصرف برق می تواند در قبوض شهروندان نیز تاثیرگذار باشد، تجهیزات برقی پرمصرف را نباید در ساعات پیک مصرف برق استفاده کنند.

۴۰ درصد مصرف تابستان مربوط به سیستم های سرمایشی است

این مقام مسئول ادامه داد: ۴۰ درصد مصرف در پیک تابستان در کشور ما مربوط به سیستم های سرمایشی است، اگر دمای این سیستم های سرمایشی را بین ۲۴ تا ۲۶ تحت عنوان دمای آسایش در دنیا شناخته می شود و یا کولرهای آبی را با دور کند مورد استفاده قرار دهند به شدت می تواند در کاهش مصرف برق وتنظیم آن موثر باشد.

معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هنگامی که مردم دمای کولرهای گازی را کاهش دهند می توانند پنج درصد قبوض برق را کاهش دهند و به ما هم کمک می کنند تا این تابستان را هم بدون مشکل و با تامین برق برای همه مردم سپری کنیم.

ساعت کار ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد

بر اساس اطلاعیه روابط‌عمومی استانداری ساعات کار ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد.

به استناد مصوبه شماره ۳۲۰۷۲/ت ۵۵۴۲۰ ه مورخ ۱۳۹۷/۳/۱۹ و اصلاحیه‌ی شماره ۴۶۳۳۸/ت۵۵۵۲۱ ه مورخ ۱۳۹۷/۴/۱۳ هیات محترم وزیران موضوع «تغییر ساعت کار ادارات در فصل گرما» و نظر به لزوم تامین برق مطمئن و پایدار ویژه بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی در شرایط شیوع بیماری کرونا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی برق، ساعت کار کارمندان با رعایت قوانین از تاریخ هشت اردیبهشت ۱۴۰۰ تا اطلاع ثانوی در روزهای شنبه لغایت چهارشنبه از ساعت ۶ الی ۱۲:۳۰ و روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۶ الی۱۲ اعلام می شود. (مدیریت بار از ساعت ۱۲ظهر حائز اهمیت است)

در این اطلاعیه آمده است؛ ساعت کار بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، امدادرسانی و شرکت‌های خدمات‌رسان اعم از آتش‌نشانی، اتفاقات آب، برق و گاز و موارد مشابه و همچنین بانک‌های استان، تابع مقررات و سیاست‌های داخلی تعیین شده توسط ستاد مرکزی است.

آن تعداد از دستگاه‌های اجرایی واجد شرایط حقوقی مستقل که روزهای پنجشنبه تعطیل هستند، نسبت به مدیریت ساعت کار کارکنان در پایان وقت اداری با رعایت ملاحظات قانونی اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستم های سرمایشی درصد کمبود آب بسیار سخت مصرف برق ساعت کار ۴۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع بارش های شدید در چهار استان جنوبی و غربی کشور خبر داد.

حسین ظفری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین هشدار هواشناسی در خصوص بارندگی در کشور گفت: در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی کشور، در استان‌های غربی و جنوبی کشور و به خصوص در جنوب شرق خوزستان و شهر ماهشهر، جنوب و شرق استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری از فردا شاهد بارش های گسترده در این مناطق خواهیم بود.

وی افزود: تمام نهادهای مربوطه، اعم از هلال احمر، مدیریت بحران، استانداری‌ها، شهرداری‌ها و تمام نیروهای امدادی و درمانی در حالت آماده‌باش خواهند بود تا با کمک خداوند ان‌شاءالله از این بارش ها نیز عبور کنیم. از آنجایی که احتمال رعد و برق نیز وجود دارد به عشایر و مسافران عزیر توصیه می‌کنم که از ارتفاعات فاصله بگیرند. همچنین با توجه به اینکه احتمال بارش تگرگ نیز وجود دارد بنابراین به کشاورران توصیه می‌کنم اقدامات مناسب را برای مراقبت از زمین های کشاورزی خود انجام دهند.

ظفری ادامه داد: در چنین شرایطی و در برخی مواقع پلیس مجبور است برای حفظ جان افراد، راه‌هایی را مسدود کرده یا هدایت های اجباری انجام دهند بنابراین از مردم خواهش می‌کنیم با ماموران  پلیس همکاری لازم را داشته باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در واقع اگر نیاز باشد راهی مسدود شود تا جان افراد حفظ شود، این اتفاق حتما توسط پلیس و راهداری خواهد افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • برق در این استان فردا قطع می‌شود؛ خاموشی از راه رسید؟
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟