Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@22:42:27 GMT

استفاده از مستربچ‌های نانویی ایرانی در صنعت خودروسازی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۲۷۰۰

استفاده از مستربچ‌های نانویی ایرانی در صنعت خودروسازی

به گزارش روز شنبه ستاد توسعه فناوری نانو،  بابک جهان‌آرا کارشناس بخش تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان گفت: طی تقریبا ۱۵ سالی که این شرکت شروع به فعالیت کرده، تمرکز اصلی روی تولید مستربچ‌های آنتی‌باکتریال نانویی بوده است،  مستربچ‌های نانویی شرکت برپایه اکسید روی بوده و از این نظر یک مزیت بزرگ نسبت به مواد پایه نقره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مستربچ‌های پایه نقره، آلودگی‌های محیطی و آسیب احتمالی به محیط زیست است، خارج شدن ذرات نقره از ساختار مستربچ می‌تواند به موجود زنده نظیر آبزیان آسیب برساند،  این مستربچ‌ها می‌تواند حتی برای مصرف‌کننده حساسیت پوستی ایجاد کند،  بنابراین استفاده از مستربچ‌های پایه نقره در محصولاتی نظیر جوراب ممکن است عوارضی برای مصرف‌کننده در پی داشته باشند،  این در حالی است که این مشکلات در مستربچ‌های پایه اکسید روی وجود ندارد، همین موضوع موجب شده تا بتوان از این مستربچ‌ها در صنایع غذای و بسته‌بندی استفاده کرد.

این فعال در بخش دانش بنیان ها ادامه داد: دامنه کاربرد مستربچ‌های آنتی‌باکتریال نانویی بسیار وسیعی است از صنعت نساجی و بسته‌بندی تا خودروسازی این مستربچ‌ها کاربرد دارند، با شرکتی در برزیل وارد همکاری شده‌ایم تا از این مستربچ‌ها در محصولات این شرکت خودروساز برزیلی استفاده شود.

جهان آرا یادآور شد: تأمین مواد اولیه مورد نیاز گروهی از قطعه‌سازان عمده در صنعت خودرو و همچنین ساخت ترکیبات پیشرفته برای صنایع لوله و بسته‌بندی از جمله فعالیت‌های این شرکت است.

وی همچنین گفت: آمیزه پلی اتیلن ترفتالات آنتی باکتریال، کامپاند زیست تخریب پذیر، مستربچ آنتی باکتریال پایه ABS، مستربچ آنتی باکتریال پایه PP، مستربچ پلی آمید (PA) آنتی باکتریال، آمیزه پلی‌اتیلنی آنتی باکتریال و آمیزه نانوکامپوزیتی پلی‌پروپیلن لوله بی صدا از جمله محصولات این شرکت دانش بنیان است.

این فناور افزود: فعالیت‌های این شکت در دو حوزه تولید ترکیبات پلیمری پیشرفته و ارائه خدمات مهندسی از قبیل طراحی فرمولاسیون برای کاربردهای مختلف مهندسی معکوس مواد، طراحی استانداردهای آزمون قطعات صنعتی و انجام خدمات آزمایشگاهی خلاصه می‌شود،  خدمات و محصولات قابل ارائه این شرکت شامل ساخت انواع ترکیبات ساده و پیشرفته پایه PP، PE، PA و ABS (تقویت شده با الیاف شیشه، تالک، ‌ کربنات کلسیم، فاز لاستیکی و آلیاژهای آن‌ها)، ساخت انواع ترکیبات پیشرفته پلیمری صنایع خودروسازی، بسته‌بندی و لوله و پروفیل، آمیزه نانویی عایق صدا و مستربچ آنتی‌باکتریال است.

برچسب‌ها ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو صنعت قطعه سازی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو صنعت قطعه سازی ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو صنعت قطعه سازی دانش بنیان ها اخبار کنکور آنتی باکتریال مستربچ ها بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۲۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری