Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ رضا کرمی محمدی از پیگیری تصویب مصوبه‌ای با موضوع الزام قانونی اتصال سازمان‌های تخصصی به سامانه هشدار سریع زلزله خبر داد و افزود: پیگیر آن هستیم که در ارگان‌های قانونی مثل مجمع کاهش خطرپذیری یا ستاد ملی مدیریت بحران این موضوع مطرح و مصوبه‌ای برای آن تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی محمدی درباره پیوستن سازمان‌های فاقد سامانه هشدار سریع زلزله در تهران افزود: زیرساخت‌های ما در این خصوص آماده شده و سازمان آتش نشانی عملاً به این سامانه‌ها متصل شده، مترو نیز باید به این سامانه متصل شود، اتصال به این سامانه در شرکت گاز هنوز اجرایی نشده و لازم است دستگاه‌های دیگر نیز به این سامانه اضافه شوند.

وی ادامه داد: با استفاده از این سامانه وقتی سیگنال زلزله برسد، باید برق اضطراری در مراکزی مانند بیمارستان‌ها که از اتاق عمل و شرایط اضطراری برخوردارند، وصل شود تا بتوانند اتاق عمل را در زمان بحران حفظ کنند.

کرمی محمدی با بیان اینکه با سازمان‌های مختلف در حال مذاکره هستیم و آنها هم از پیوستن به این سامانه استقبال کرده‌اند، گفت: شرکت آب و فاضلاب هم اعلام آمادگی کرده برای اتصال و یک زیر ساخت‌هایی برای این موضوع آماده شده است. سایر مراکز باید خودشان بررسی کنند که به این سیگنال‌ها نیاز دارند یا خیر. مثلاً هلال احمر هم درخواست کرده است تا بتوانند با این هشدار نیروهایشان را از ساختمان‌هایی که احتمال ریزش وجود دارد بیرون آورده و تجهیزات شأن را آماده کنند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: برای اتصال سازمان‌ها به این سامانه اگر همت باشد و ردیف بودجه برای هر سازمانی در نظر گرفته شود کار سختی در پیش نیست و بیشتر به خواسته مدیران و اولویت دهی آنها به این موضوع و وجود الزام قانونی برای آن نیاز است.

وی درباره الزام قانونی برای پیوستن سازمان‌ها و زیرساخت‌های تخصصی به این سامانه نیز گفت: قانونی در این موضوع نداریم ولی در حال پیگیری آن هستیم که در ارگان‌های قانونی مثل مجمع کاهش خطرپذیری یا ستاد ملی مدیریت بحران این موضوع مطرح و مصوبه‌ای برای آن تعیین شود. اگر این اتفاق بیافتد خیلی کمک کننده خواهد بود که این سامانه به عنوان اولین سامانه هشدار سریع زلزله در ایران گسترش پیدا کند و سایر حوزه‌ها به آن متصل شوند.

کرمی محمدی تصریح کرد: در این خصوص در شهرداری تهران یک لایحه تعریف شده به نام لایحه تکمیل سامانه هشدار سریع زلزله که تمام سازمان‌های داخل شهرداری ملزم به استفاده از این سامانه هستند. وظایفی هم در این خصوص به سازمان فاوای شهرداری و شرکت ارتباط مشترک شهر داده شده است و امسال این لایحه به شورای شهر ارسال می‌شود.

وی افزود: از سازمان مدیریت بحران کشور نیز خواستیم که شرایطی را فراهم کند که اتصال سازمان‌های تخصصی به این سامانه الزام آورباشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1094516 برچسب‌ها رضاکرمی محمدی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران زلزله

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران زلزله سامانه هشدار سریع زلزله الزام قانونی مدیریت بحران کرمی محمدی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی