Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@09:00:17 GMT

مانایی هنر سینما در هر شرایطی بدست اهالی آن است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۵۰۶۶

مانایی هنر سینما در هر شرایطی بدست اهالی آن است

علی تیموری  روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تشریح نحوه ورود و ادامه کار و فعالیت در عرصه هنرهای نمایشی درباره چگونگی انتخاب بازیگری، گفت: من علاقه زیادی به این حرفه سینما داشته و بر این باور بودم که می توانم این حرفه را در وجودم پرورش داده و به ایفای نقش در پروژه های سینمایی و تلویزیونی بپردازم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: الگوی من در فنون و درک بازیگری، هنر نمایشی تئاتر بوده که  هنرجو را خوب بار می‌آورد و پخته می کند.  از سال ۱۳۹۰ نمایش های مختلف را سالن های حرفه ای به اجرا در آورده ام.
بازیگر فیلم سینمایی رد خون با بیان این که «سخت کوش بودن در این حرفه شرط اول مانایی در این حرفه است» اظهار داشت: به نظر من شروع بازیگری برای یک علاقه مند کاری دشوار است ، چرا که بازیگری امروزه حرفه شلوغ و شاید زیاده از حد پر ازدحام است و رقابت در آن در بدست آوردن یک نقش، هر چند کوتاه،  بسیار شدید است .

تیموری ادامه داد: وجود شمار زیادی از بازیگران با تجربه باعث شده است که این موضوع تشدید بشود. بازیگر باید فرد باهوشی باشد تا بتواند سریعا با روند فیلم آشنا و متن فیلمنامه را حفظ کند. همچنین در بسیاری موارد باید از خلاقیت خود در ایفای نقش بهره بگیرد.
این هنرمند جوان در توصیه خود به جوانان عرصه فرهنگ و هنر، گفت: به عقیده من توانایی، همت، عزم و ایمان جوان امروز کمتر از جوان دهه ۶۰ نیست، اما جوان امروز در معرض تهدیدهای خطرناک فکری قرار دارد که این افکار غلط با ابزارها و وسایل ارتباطی فراوان، در سطح گسترده‌ای قابل انتشار هستند و در این زمینه باید ضمن استفاده از متخصصان، حرفه‌ای ها و با تجربه های صنف سینما و کسانی که در مسائل ارتباطی سینما تجربه دارند، از ابزار فرهنگ هنر نیز حداکثر بهره‌گیری صورت گیرد.
تیموری با اشاره به طی مراحل دانشگاهی در رشته سینما به نقش آفرینی در آثار مختلف سینما و تئاتر اشاره کرد؛   نمایش های الیورتوئیست، سانفرانسیسکو، پدرخوانده، اسکارفیس و در  سینما  فیلم های رد خون و متری شیش و نیم از آثار برشمرد که وی در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
او در ادامه به عنوان صحبت پایانی گفت: اصلی ترین مسئله من درک خودم است و سپس یافتن آسانترین راه برای آنکه دیگران هم مرا درک کنند پس بهترین فیلم من لبخند من است و لبخندها ستایش خداوند است.
در ادامه از عاطفه تیموری خواستیم در ابتدا بگوید چه طور شد بازیگر شده است، پاسخ داد: من از کودکی شوق و انگیزه غیر قابل تصوری به این حرفه داشتم و با تلاش همت، پشتکار جدی و پشتوانه خانواده وارد بازیگری شدم چون به خودم ایمان داشتم چرا که دوره های تخصصی آموزشی حرفه ای بازیگری را در حضور استادان خلاق و بزرگان سینما تعلیم دیده ام و بی نهایت به خود باوری رسیدم و فنون فیزیکال بازیگری را در مقابل دوربین با تمرکز بر پروژه رعایت می کنم و میل خودم را نسبت به این شاخه تخصصی هنر روز به روز با تمرین و دشواریهای خودش افزایش می‌دهم.


این هنرمند در مورد تست بازیگری گفت: به عنوان بازیگر باید همواره برای تست بازیگری آماده باشید. همان طور که در مطالب چگونه بازیگر شویم آمده است، اولین مرحله بازیگری داستان گویی است. درست است که کیفیت بازی شما مهم است اما یک داستان کلیشه ای و غیر استاندارد ممکن است تمام تلاش های شما را بر باد بدهد و اینکه یک ایده خوب این است که اجرایی سرگرم کننده داشته باشید.

تیموری ادامه داد: این شاید از یک اجرای عمیق فلسفی تاثیر بیشتری داشته باشد. با این کار مخطبان داوران جشنواره ها عاشق تماشای بازی شما خواهند شد. البته باید توجه داشته باشیم که سرگرم کننده بودن با لوده بودن تفاوت بسیار دارد. خودتان را بشناسید و مطمئن شوید متنی که انتخاب می کنید متناسب با سن و از نظر جسمی نزدیک به شما باشد. این شاید ایده خوبی نباشد که یک جوان ۲۵ ساله نقش یک مرد ۷۰ ساله را بازی کند. 


این هنرمند جوان عرصه سینما و تئاتر کشور در توصیه به جوانان عرصه هنر سینما، اظهار داشت: هنرمند واقعی باید نسبت به کاری که می‌کند عشق داشته و احساس بیخودی به تماشاگر و ذهن مردم ندهد اینطور کارش به دل مخاطب می‌نشیند. به من پیشنهادهای متعددی می شود اما من  باید ایده‌ها و افکار خودم را پیاده کنم. 
بازیگر سریال زیر خاکی در ادامه سریال نمایش خانگی خواب زده، پروژه سینمایی گافتاب، فیلم کوتاه دیه را از جمله آثاری برشمرد که در آنها به ایفای نقش پرداخته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا متری شیش و نیم اختصاصی ایرنا سینما فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا متری شیش و نیم اختصاصی ایرنا ویروس کرونا متری شیش و نیم اختصاصی ایرنا سینما فیلم اخبار کنکور ایفای نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: بارزانی در حالی روز یکشنبه در راس یک هیأت‌ عالی‌رتبه به تهران سفر کرد که مناسبات دوطرف طی سال‌های اخیر با فراز و فرودهای قابل‌توجهی مواجه بوده‌است. اکنون اما، کارشناسان معتقدند رایزنی‌های بارزانی با مقام‌های ارشد ایرانی، نشان‌دهنده اراده دوطرف به‌منظور تقویت روابط دوجانبه است و می‌تواند چشم‌انداز نوینی برای گسترش همکاری‌های فی‌مابین ترسیم کند.

اهمیت این سفر زمانی دوچندان می‌شود که روابط تهران و اربیل به‌دنبال حوادث یک سال اخیر، با تنش‌های سیاسی – امنیتی محسوسی مواجه بوده‌است. در چنین شرایطی ناظران تحولات منطقه معتقدند این سفر اهداف چندگانه‌ای را دنبال می‌کند که در ادامه به بررسی بخشی از آنها می‌پردازیم.

۱

اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق

نخستین سفر بارزانی به تهران پس از تنش‌های اخیر میان دوطرف در شرایطی است اجرای توافق‌ امنیتی ایران و عراق درباره اخراج گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب از اقلیم کردستان عراق، یکی از مهم‌ترین پرونده‌های روی‌میز رایزنی‌های دوطرف در تهران به‌شمار می‌رود. این در شرایطی است که با وجود انجام اقدام‌هایی ازسوی طرف عراقی به‌منظور اجرای این توافق، ایران همچنان انتقادهایی را درباره عدم اجرای کامل این توافق‌نامه مطرح می‌کند؛ انتقادهایی که متوجه مقام‌های اقلیم کردستان این کشور و عدم توجه کافی به تحقق کامل مفاد قرارداد است.

۲

مبارزه موثر با تحرکات تروریستی گروهک‌ها

مقابله موثر اقلیم کردستان عراق با فعالیت‌های تروریستی گروهک‌های تجزیه‌طلب یکی از مهم‌ترین مطالبات ایران از طرف مقابل است و به‌نظر می‌رسد از اصلی‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران نیز باشد. تهران بارها دراین باره به مقام‌های اقلیم کردستان عراق هشدار داده و در مواردی نیز اقدام‌های نظامی مستقیمی را نیز دراین حوزه انجام داده‌است. این درحالی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود اقدام‌هایی که مسئولان اقلیم برای مقابله با تحرکات ضدامنیتی گروهک‌های تروریستی انجام داده‌اند، این اقدام‌ها تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد.

۳

مقابله با تحرکات ضدایرانی صهیونیست‌ها

میزبانی و همکاری مقام‌های اقلیم کردستان عراق با سرویس‌های امنیتی ضدایرانی، از جمله موساد، یکی از موضوع‌هایی به‌شمار می‌رود که همواره زمینه‌ساز بروز تنش‌هایی میان دوطرف شده‌است. درچنین شرایطی هم بود که ایران در مواردی با توجه به کم‌توجهی اربیل به هشدارهای تهران، راسا اقدام به هدف قرار دادن پایگاه‌های موساد در اقلیم کردستان کرده‌است. در چنین شرایطی به‌نظر می‌رسد این موضوع از اصلی‌ترین محورهای رایزنی‌های بارزانی در تهران باشد.

۴

توسعه همکاری‌های اقتصادی - تجاری

تهران و اربیل طی سال‌های اخیر همواره از اراده لازم به‌منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی برخوردار بوده‌اند؛ رویکردی که طی ماه‌های اخیر و به‌دنبال بروز تنش‌هایی در روابط دوطرف، با مشکلاتی مواجه شده‌است. درچنین شرایطی به‌نظر می‌رسد هموارسازی بیش‌از پیش همکاری‌های اقتصادی – تجاری ایران و منطقه اقلیم کردستان عراق، از مهم‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران خواهد بود. براساس برخی آمارهای موجود، حجم مبادلات تجاری ایران و اقلیم کردستان پیش از بروز تنش‌های سال‌گذشته، به حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار نیز رسید و امید می‌رود سفر رئیس اقلیم به تهران، بستر مناسبی به‌منظور توسعه بیشتر این مبادلات فراهم کند.

۵

کمک ایران به حل بحران سیاسی اقلیم

اقلیم کردستان عراق طی روزهای اخیر با بحران‌های سیاسی، به‌ویژه در زمینه برگزاری انتخابات مواجه بوده‌است. درچنین شرایطی برخی کارشناسان معتقدند این موضوع در جریان سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران، ازسوی بارزانی پیگیری خواهد شد. برخی براین اعتقادند با توجه به روابط موجود میان ایران و اتحادیه میهنی کردستان، به‌عنوان یکی از دو جریان اصلی این منطقه، جمهوری‌اسلامی می‌تواند راهگشای بحران سیاسی کنونی در اقلیم کردستان باشد.

کد خبر 849490 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه عراق - اقلیم کردستان ایران و عراق حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • گلزن جوان گل‌گهر به تور رسید ولی به گل نه!
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • حلالی: استقلال اصلا به دنبال فوتبال زیبا نبود!
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود