Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@05:34:08 GMT

چه کسانی مافیا پروری کردند؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۵۸۴۷

چه کسانی مافیا پروری کردند؟

در کلاب هاوس، یک مجری هماهنگ وجود دارد و به محض طرح سوالات ناهمسو با مقام مسئول، سریع آن را کات کرده و میدان را به سوالاتی می دهد که جناب جهانگیری بتواند مکنونات قلبی خود را به زبان آورد.

سرویس دیدگاه مشرق - این روزها حضور در اتاقی بنام «کلاب هاوس» برای مسئولینی که سخن گفتن برای آنها در جمع مردم سخت و گران می آید، تبدیل به یک قاعده شده است و هر روز اخباری از این اتاق بیرون می آید که نشان از فرار از عملکرد ضعیف دوران مسئولیت آنها و به گردن انداختن گناه تنبلی و بی برنامگی شان به دیگران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند اگر قرار است این قبیل مسئولین بدون ملاحظه منافع کشور، به قول خودشان ناگفته های دوران مسئولیت خود را در برنامه «تاریخ شفایی» ثبت و ضبط کنند ولی از ایران اینترنشنال سعودی سردر بیاورد، همان بهتر که مکنونات قلبی خود را یک دفعه بروز داده و در دسترس عموم در کلاب هاوس یا هر زهر مار دیگری منشر کنندتا مردم بدانند در این چند سال آنها با چه جماعت خدعه گری مواجه بودند.

جمعه شب محیط  ۸ هزار نفری " کلاب هاوس" - که البته از میزان بازدید کننده واقعی آن خبر نداریم- در اختیار معاون اول رئیس جمهور جناب جهانگیری قرار داشت. شاید برای یک هنرمند، ورزشکار یا یک سیاستمدار خارج از قدرت که رسانه ای در اختیار ندارد، کلاب هاوس ابزاری باشد برای طرح دیدگاهها و نقطه نظراتی که ممکن است حتی آن سخنان با چهارچوب های نظام هم سازگاری نداشته باشد، اما سوال اینجاست مسئولینی که دهها رسانه رسمی در اختیاردارد و بارها در قضییه برجام و موارد مشابه دیگرشاهد آن بوده ایم که با اعلام اینکه فلان کنفرانس خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی، آنهم با سوالات گزینشی و حذف رسانه منتقد برگزار می کرده، چرا امروز و در آستانه انتخابات، کلاب هاوس را انتخاب کرده و ترجیح می دهد بجای اینکه در پشت دوربین خبرنگاران ظاهر و به سوالات حتی گزینش شده برای ۸۵ میلیون ایرانی و طیف گسترده ای از مخاطبین خارجی پاسخگو باشد، این رسانه نوظهور با ۱۸ هزار بیننده را انتخاب کند.

دفتر جناب معاون اول رئیس جمهور اگر همین روز گذشته بجای محیط  ۸ هزار نفری کلاب هاوس اعلام می کرد که  جناب جهانگیری مثلا روز دوشنبه می خواهد کنفرانس خبری برگزار کند و برای همه رسانه ها دعوتنامه می فرستاد که عکاس و خبرنگار خود را معرفی کنند، چه کسی می توانست  بگوید چرا معاون اول این درخواست نامعقول را داشته است؟ فقط یک دلیل وجود دارد که این قبیل مسئولین کشوری محیط کلاب هاوس را بر پاسخگویی مستقیم به ۸۵ میلیون جمعیت ترجیح می دهند و آن ترس از عدم باور گفته هایی است که آنها به مردم به عنوان گزارش عملکرد ۸ ساله در پایان دولت می دهند.

در کلاب هاوس، یک مجری هماهنگ وجود دارد و به محض طرح سوالات ناهمسو با مقام مسئول، سریع آن را کات کرده و میدان را به سوالاتی می دهد که جناب جهانگیری بتواند مکنونات قلبی خود را به زبان آورده و از زیر بار سوالات چالشی و عملکردی فرار کند ولی در کنفرانس خبری در صورت چنین رفتاری از سوی مجری، میلیونها نفر بیننده مستقیم کنفرانس بوده و با مشاهده چنین رفتاری، هم مسئول و هم مجری را هو می کنند.

و اما جناب معاون اول جمعه شب در برنامه کلاب هاوس چه فرمایشاتی داشتند. بخشی از سخنان ایشان اختصاص داشت به میزان ارادت ایشان به سید الشهدای جبهه مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و ماجرای انتشار گفتگوی  تاریخ شفاهی آقای ظریف در ایران اینترنشنال سعودی که در اینجا ما بدنبال سنجش میزان ارادت ایشان به این شهید بزرگوار نیستم و انشاالله که چنین است و در رابطه با پخش نوار آن گفتگو هم گفتند رئیس جمهور دستور پیگیری داده اند. اما دو نکته در میان سخنان جناب جهانگیری برجسته بود. یکی فرار ایشان از پاسخگویی اقدامات دولت در جایی که دولت بابت عملکردش، هزینه مادی و انسانی زیادی را در طول این ۸ سال  بر نظام تحمیل کرده است که از مصادیق بارز فرار ایشان در ماجرای گران شدن بنزین در آبان ۹۸ بود. آقای جهانگیری در این رابطه می گوید:"   

در بحث بنزین، در سال ۹۸، در جلسه سران سه قوه، من پیشنهاد دیگری راجع به بنزین داشتم، پیشنهاد داشتم که بنزین به جای اینکه به خودرو دهیم ...برخورد بدی با من شد... د. قهر کردم...گفتم دیگر نمی آیم و دیگر ادامه نمی دهم...." اگر این موضع شما در آن مقطع بوده، چرا پس از آنکه جان دهها نفر با این بی تدبیری بنزینی دولت گرفته شد و حیثیت یک نظام لکه دار گردید، شما قهر خود را عملی نکردید تا امروز همچون برداشتی که مردم از آمدن شما به عنوان کاندیدای سایه و جاده صاف کن آقای روحانی برای انتخابات ۹۶  دارند، همین برداشت را نسبت به تبرئه شما از افتضاح تصمیم دولت در قضییه آبان ۹۸ نداشته باشند!

امروز باید مردم بدانند که معاون اول مخالف آن تصمیم بسیار غلط بوده است؟ چون نزدیک انتخابات هستیم و شما همچون "ماکیاولی " تصور می کنید مردم ذهن فراموشکاری دارند و آن حادثه دردناک را فراموش کرده اند و شما از این ذهن فراموشکاری مردم می توانید استفاده کنید و بار دیگر برای خود در صورت کاندیداتوری و یا برای کسی از جنس آقای روحانی، همچون انتخابات ۹۶، رای جمع کنید و با یک «تَکرار می کنیم» بار دیگر افکار عمومی را به سخره بگیرید و چهار سال دیگر به ریش این ملت مظلوم بخندید.

امروز آنچه در پرونده دولت آقای روحانی منفی است اعم از دلار ۴۲۰۰ تومانی مشهور به دلار جهانگیری و به ثمن بخس دادن میلیارد ها دلار ارز  ذخیره این کشور به افراد بی مسئولیت و سودجو، بی تدبیری در واگذاری دهها تن طلای کشور و تاراج آن و صدها اقدام دیگری که در دولت تدبیر و امید انجام شده، بخواهید یا نخواهید مستقیم یا غیر مستقیم در کارنامه شخص شما حک شده و باید شما هم امروز در پیشگاه ملت پاسخگو باشید هم در آخرت در پیشگاه الهی که حساب کشی عادل است، پاسخ دهید. یقینا اگر احمدی نژاد هم دچار چنین خبط و خطاهایی بوده، همانگونه که شما برای فرار از پاسخگویی خود در کلاب هاوس به آن اشاره داشته اید، او نیز باید در پیشگاه ملت و فردا نیز در پیشگاه داور عادل پاسخگو باشد.

جناب جهانگیری؛ خطاست فقط یک دوره ۸ ساله را آغاز شکل گیری مافیا در کشور بدانید که چه بسا ادعای شما برای این دوره ای که احمدی نژاد نیز سکان اجرایی کشور را برعهده داشته، درست باشد که در صورت صحت آن  نیز، باید به سابقه مافیا پروری که شما دوره طولانی از آن را مسئولیت داشته اید، رجوع کنید. اگر بدنبال شناسایی و چگونگی شکل گیری مافیا در کشور می گردید کافی است به سخنان چندی پیش جناب محسن هاشمی رفسنجانی مراجعه کنید که به صراحت گفتند از عمر ۴۲ ساله انقلاب، اداره کشور در ۳۲ سال بر عهده جریان اعتدال بوده است. صرفنظر از درستی از تعریف اعتدال به دوره مسئولیت موسوی، مرحوم هاشمی، خاتمی و جناب روحانی، شکل گیری مافیا در بدنه کشور و قدرت را باید محصول خود شما دانست که در غالب این دوره ها،  دارای پُست وزارت و معاون اولی بودید!

مافیا را کسانی در این کشور شکل دادند و نهادینه کردند که اشرافیت سالاری را به عنوان نسخه نجات بخش کشور معرفی کردند و رئیس دولت آنها در خطبه های نماز جمعه آن را تئوریزه کرد و شما ها هم اجرا کننده آن بودید. مافیا را کسانی انجام دادند که حوزه های اقتصادی کشور را فقط در اختیار حزب خود می دانستند و هیچ کسی را یارای نفوذ در آن نبود. سراغ مافیا را از آنجایی بگیرید که در واگذاری شرکت های دولتی سودده به آنها، با فروش این شرکت ها  و بردن سرمایه آنها به سمت دلالی، امروز این بلا را بر سر کشور آورده اند که نقدینگی در کشور به بیش از دو هزار هزار میلیارد تومان رسیده است.

یقینا در دولت احمدی نژاد هم چنین اتفاقاتی افتاده است، اما شما بودید که سنگ این بنای کج و کشور خراب کن را گذاشتید و او نیز در این مافیا پروری از بابک زنجانی گرفته تا بقیه، پا جا پای شما گذاشت. میشه بفرمایید مافیای بنزین در دولت سازندگی، اصلاحات و در دوره اول دولت آقای روحانی که هنوز به همت مجموعه هایی همچون قرارگاه خاتم الانبیاء به خودکفایی بنزین نرسیده بودیم، در دست چه کسانی بود و از بابت آنها چه سود کلانی به جیب حزب شان، خودشان و فرزندانشان در داخل و خارج واریز می شد؟

جناب جهانگیری؛ مافیا را کسانی شکل می دهند که حتی به بدنه اطلاع رسانی کشور هم امروز رحم نمی کنند و با برنامه ریزی برای آینده و نگران از اینکه در صورت از دست دادن دولت آینده جریان تبلیغی خود در بخش های مدیریتی کشور را از دست بدهند، با انتصاب خبرنگاران مساله دار، بدنبال آلوده کردن بدنه  اطلاع رسانی کشور هستند. عناصر مشکوکی که در این روزهای پایانی دولت، در صدد استخدام و انتقالی‌های سفارشی و بی ضابطه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حامی فتنه در دستگاه‌های حساس دولتی هستند و شماری از این افراد را با احکام شغلی در سطوح مدیرعاملی و مدیرکلی به نهادهای سیاسی و اقتصادی، انتقال داده و یا به استخدام قطعی در آورده‌اند، این شکل سخیفی از مافیا پروری است که اگر امروز جلوی آن را نگیرید مجبورید در دوره ای دیگر، تهمت و دروغ مافیا پروری را به دیگران نسبت بدهید! اگر بدنبال شناسایی و معرفی مافیا هستید، به سراغ این جریانهای اختاپوسی بروید.

جناب جهانگیری؛ لطفا بجای کلاب هاوس  و سخنان یک طرفه و حمله به این و آن، فقط بیایید در مقابل چشمان ۸۵ میلیون جمعیت به سوالات بی پاسخ آنها در طول این ۸ سال که امروز مجبورند مرغی که در شهریور ۹۶ کیلویی ۷۳۵۰ تومان می خریدند و امروز پوست آن را کیلویی ۸۰۰۰ تومان می خرند، پاسخ دهید!

لطفا به اجاره مسکن آن کارگر و کارمندی که در ابتدای دولت شما با درآمد دو میلیون و سه میلیونی، ۵۰۰ هزار تومان کرایه می داد و امروز همین کارگر و کارمند با درآمد ۴  تا۶ میلیون تومانی  قادر به تهیه یک مسکن با اجاره ماهیانه ۷، ۸ میلیون تومانی نیست، پاسخ دهید؟ البته بدرستی وجود شریفتان دلیل و چرایی این اتفاق را اگر خودتان را به تغافل نزنید، می داند. طبیعی است وقتی شما به خاطر تعلقات حزبی  و قبیله گرایی، وزیری را بر دستگاهی می گمارید که  به جهت عدم اعتقاد، تنبلی و بی عملی، مسکن مهر این کور سوی امید مردم مستضعف  را مزخرف می داند و همه افتخارش این بود که حتی یک واحد مسکن هم نساخته و امروز وقیحانه در سر سودای کاندیداتوری برای انتخابات ۱۴۰۰ را دارد، باید شما را در پاسخ به این حوزه، دچار مشکل کند.

آقای جهانگیری؛ اینها سوالاتی است که باید پاسخ داده شود نه یک مشت حرف بی اساس، کلیشه ای و تقطیع شده سوالات منتقدین در همان فضایی که شما آن را برای پاسخگویی انتخاب کرده اید.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف جهانگیری اسحاق جهانگیری جناب جهانگیری کلاب هاوس آقای روحانی معاون اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟

حسن روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، راه‌حل مشکلات کشور را مشارکت مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟

بنا به روایت سایت حسن روحانی، رئیس جمهوری سابق کشورمان، با اشاره به روزهای سخت کشور در ۴۵ سال گذشته، از جنگ تحمیلی هشت ساله تا تحریم‌های هسته‌ای، اظهار داشت: در روزهای سخت، عمده توان ما برای عبور از مشکلات متکی به حضور مردم بود. مردم با حاکمیت همفکری و همکاری و کمک می‌کردند یا خواست حاکمیت را قبول می‌کردند. در جنگ ۸ ساله اگر مردم نمی‌آمدند و اگر بسیج نبود، ما توان آن را نداشتیم در برابر عراق بجنگیم. اگر صنایع وارد نمی‌شدند ما گلوله توپ و خمپاره نداشتیم. فقط با نیروی مسلح، ارتش و سپاه و ژاندارمری مشکلات حل نمی‌شد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشورهای همسایه را بخوریم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم. در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.

روحانی دلیل بهبود شرایط اقتصادی در دولت یازدهم را امیدواری مردم و حمایت آن‌ها از حاکمیت و دولت دانست و افزود: در آن دوره انقلاب دیجیتال تحقق پیدا کرد. استارت‌آپ‌ها در آن ایام شتاب گرفتند. توسعه پهنای باند در فضای مجازی باعث شد مردم راحت شوند و بسیاری از مشاغل در آن بستر شکل بگیرد. امروز فضای مجازی چگونه است؟ در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، برخی سکوهای اقتصاد دیجیتال را می‌خواهند حاکمیتی کنند. بخش خصوصی را قبلاً خصولتی می‌کردند، الان خصومتی می‌کنند.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی در توزیع قدرت مردم را مشارکت نمی‌دهیم، آن‌ها در اقتصاد هم مشارکت نخواهند کرد. وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ توان هسته‌ای و موشکی جای خود، اتفاقاً رشد اصلی توان هسته‌ای و موشکی در دولت تدبیر و امید رخ داد. مشکل ما ایران‌هراسی و کاهش قدرت بازدارندگی با قطعنامه‌های فصل هفتمی شورای امنیت بود که با حمایت جهانی از پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی ایران و برجام این فضا تغییر کرد. وقتی برجام امضا شد، اولین افرادی که به من تبریک گفتند دوستان منطقه‌ای ما؛ عراق و سوریه و جهاد اسلامی بودند. برجام بازدارندگی ایران را افزایش داد. در آن شرایط که مردم با ما بودند توانستیم مشکلات را حل کنیم و به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

هفتمین رئیس‌جمهور ایران، غفلت از امر توسعه کشور را نگران‌کننده دانست و گفت: کشورهای اطراف ما در منطقه به فکر توسعه همه‌جانبه هستند اما متأسفانه عده‌ای در داخل فقط به فکر حفظ قدرت یک جناح اقلیت هستند و حتی به فکر حفظ نظام و کشور هم نیستند. کشور بدون توسعه حفظ نمی‌شود. توسعه هم بدون مشارکت مردم، ورود سرمایه خارجی به داخل و رابطه درست با دنیا امکان‌پذیر نیست. الان طرح‌های عمرانی مهمی که در دوره ما ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته را هم دنبال نمی‌کنند؛ فقط برخی مواردی که ما بیش از ۹۰ درصد پیش برده بودیم را به صورت محدود تکمیل می‌کنند.

روحانی خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟ باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

او در پایان از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.

دیگر خبرها

  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • دانلود شب های مافیا زودیاک فصل ۲ قسمت ۱۲ دوازدهم (قسمت 12 فصل 2 زودیاک) با حجم نیمه رایگان
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!