Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۱ تهران از وجود ۲۵۲ ساختمان ناایمن در بخش مرکزی شهر پایتخت خبر داد که طی سه سال گذشته بیش از ۱۲۰۰ ابلاغ برای رفع خطر و نواقص ایمنی به آن‌ها صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان با بیان این که ابلاغ‌های صادر شده بر اساس اعلام سازمان آتش نشانی به مراکز تجاری، اداری، آموزشی، بهداشتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صادر شده است؛ گفت: پرونده ساختمان‌های نا ایمن متعلق به شهرداری منطقه شامل ۳۲ مورد، پرونده‌های اولویت دار شامل مجتمع تجاری، مراکز خرید، اماکن مهم وپرتردد ۱۲ مورد، مراکز آموزشی ۱۳۲ مورد، تماشاخانه‌ها و سالن‌های تئاتر ۱۵ مورد، بنا‌های تاریخی ۱۷ مورد و بنا‌های مذهبی ۴ مورد است.


آبادیان افزود: ۳۴ بنای بی صاحب و بی دفاع متروکه نیز در محله‌های این منطقه وجود دارد که در جلسات کمیته ایمنی و پیگیری قضایی منطقه در حال انجام مراحل قانونی برای دریافت دستور و احکام ورود برای رفع خطر از آن‌ها هستیم.


شهردار منطقه ۱۱ در باره پرونده‌های اولویت دار که شامل برخی اماکن عمومی و مراکز خرید پر رفت و آمد می‌شوند؛ بیان کرد: پرونده‌های دارای اولویت برابر بررسی صورت گرفته و برگزاری جلسات مشترک با معاونت دادستان و کارشناسان سازمان آتش نشانی درسطح منطقه، شناسایی و به عنوان املاک پرخطر به صورت مستمر پیگیری ودر جلسات کمیته ایمنی ساختمان منطقه و نواحی مطرح ودر دست اقدام است.


به گفته شهردار منطقه ۱۱ پاساژ علاء الدین، پاساژ دراکولا، پاساژ آزاد، پاساژ شانزه لیزه، ساختمان آلومینیوم، مرکز تجاری دانشگاه، پاساژ مهستان و ... از مهم‌ترین پرونده‌های اولویت دار در موضوع ساختمان‌های نا ایمن هستند که با جدیت رفع نواقص ایمنی آن‌ها در حال انجام است.


او با اشاره به این که روزانه هزاران نفر به پاساژ علاء الدین مراجعه می‌کنند؛ در تشریح اقدامات انجام شده برای رفع خطر از این مرکز تجاری توضیح داد: تجهیز ساختمان به سیستم کشف، اعلام و اطفاء حریق، بازگشایی راه خروجی در ضلع شرقی به خیابان حافظ، اصلاح و ساماندهی سیم کشی برق و ... انجام شده و آتش نشانی ادامه فعالیت پاساژ با اخذ تعهد از طرف مالک مبنی بر رفع موارد ناایمن در بازه زمانی سه ماهه را عنوان نموده که به مقام قضایی اعلام شده است.


به گفته شهردار منطقه ۱۱ پاساژ افراسیابی آزاد موسوم به دراکولا نیز با توجه به درخواست ذی نفعان درحال بازسازی و مقاوم سازی است.


از دیگر ساختمان‌های نا ایمن که شهردار منطقه ۱۱ بر رفع خطر و ایمن سازی آن تأکید کرد ساختمان آلومینیوم است که هم اکنون ساختمان دارای آتش نشان مقیم است و بازسازی نما و موارد مربوط به تأسیسات در حال انجام است.


آبادیان در تشریح اقدامات انجام شده برای رفع خطر ساختمان‌های نا ایمن گفت: بازدید و ابلاغ دستورالعمل‌های ایمنی به اماکن شناسایی شده، برگزاری جلسات مشترک آموزشی – توجیهی با مراکز درمانی و تجاری با حضور آتش نشانی، تبلیغات محیطی در سطح شهر برای آگاه سازی مردم از موارد ایمنی، ایمن سازی معابر با اصلاح و رفع نواقص ترافیکی در سطح شهر، پیگیری وضعیت ایمنی در بافت و اماکن تاریخی با اولویت میدان حسن آباد، انجام مانور و تشکیل گروه مدیریت بحران اماکن به صورت مستمر در حال انجام است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بخش مرکزی شهر وضعیت ایمنی شهر ناایمن ساختمان های نا ایمن شهردار منطقه ۱۱ حال انجام برای رفع خطر آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام

در این مانور که همزمان با سراسر کشور برگزار شد آخرین تمهیدات لازم برای کاهش خطرات حوادث در بخش ساختمان مورد بررسی قرار گرفت.

در سال گذشته ۵۹۲ مورد از بازرسی‌ها به کارگاه‌های پر خطر اختصاص داشت که این عامل باعث شد تا در سال گذشته ۲۳ درصد حوادث محیط کار برای کارفرمایان و کارگران در استان کاهش پیدا کند.
 
در این مانور ۵۰ نفر از بازرسان کار، رابطین ایمنی، کمیته‌های حفاظت ایمنی، کارشناسان شبکه‌های بهداشت و درمان، مجموعه آتش نشانی، مدیریت درمان و سازمان نظام مهندسی با هم همکاری دارند و از کارگاه‌هایی که در حوزه ساختمان، ابنیه و راه هستند بازدید می‌کنند.
 
برنامه‌های آموزشی ایمنی، ابزار مهمی در کاهش تعداد حوادث محیط کار برای کارفرمایان و کارگران است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود