Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصر اصفهانی گفت: هزینه‌های پرورش دام افزایش یافته است و نمی‌توان با توجه به وضعیت منابع آبی در استان نسبت به توسعه مزارع خوراک دام اقدام کرد.

«محمد حسین نصر اصفهانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با ارائه گزارشی در زمینه فعالیت‌های صورت گرفته در مزرعه پرورش دام امامزاده آقا علی عباس (ع) بادرود اظهار داشت: پژوهشکده رویان این مجموعه را با 142 راس میش، 34 راس بره و پنج راس قوچ و با مبلغ قرارداد دو میلیارد و 45 میلیون تومان جمع کل موجودی اولیه دو میلیارد و 594 میلیون تومان برآورد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پژوهشکده زیست و فناوری رویان اصفهان با بیان اینکه بعد از فراز و نشیب‌ها و اقدامات صورت گرفته در حال حاضر این مجموعه دارای 430 راس میش، 10 قوچ، 135 بره نر و 196 بره ماده است، ادامه داد: زیرساخت‌های زیادی نیز در این مجموعه ایجاد شده که از آن جمله می توان به تجهیزات پایش تصویری و تولید خوراک دام اشاره کرد.


وی اضافه کرد: در مجموع دو میلیارد و 342 میلیون تومان در این مجموع موجود داریم، همچنین باید توجه داشت که در حال حاضر با این هزینه‌های انجام شده گونه هایی را تولید کرده ایم که با استفاده از لقاح مصنوعی و ظرفیت اسپرم نژادهای مختلف به دست آمده است و همه این‌ها بارور هستند.


وی با بیان اینکه 400 راس دام بارور هستند و بره ها برای رسیدن به دام پروری نیاز به گذر زمان دارند، ادامه داد: برای این امر در صدد اجاره زمینی هستیم که بتوانیم برای تامین علوفه این دام‌ها اقدام کنیم.


نصراصفهانی با بیان اینکه هزینه‌های جاری و حقوق 400میلیون تومان برآورد شده تصریح کرد: باید توجه داشت که در مجموع تا 6 ماه آینده 800 میلیون تومان افزایش سرمایه خواهیم داشت و تا شهریور ماه به سودآوری خواهیم رسید.


وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های بالای تغذیه و پرورش دام تصریح کرد: این امر منجر به افزایش هزینه‌ها شده و این در حالی است که هزینه فروش محصولات افزایش چندانی نداشته است.


رئیس پژوهشکده زیست و فناوری رویان اصفهان با بیان اینکه در استان اصفهان پتانسیل‌های خوبی را برای پرورش دام و ایجاد مزارع مناسب نداریم، ادامه داد: از این رو ما این آمادگی را داریم که در دیگر استانها نیز با اوقاف همکاری داشته باشیم.


وی با بیان اینکه ارزش دام اصلاحی رو به افزایش است، ادامه داد: این در حالی است که نیاز به زیرساخت کاشت بیشتری داریم و در اصفهان این ظرفیت را نداریم.


نصراصفهانی با بیان اینکه باید تعدادی از دام را از مرکز بادرود خارج کنیم، ادامه داد: می‌توان در این زمینه بهره برداری خوبی را داشته باشیم.

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: لقاح مصنوعی پرورش دام پژوهشگاه رویان اصفهان میلیون تومان پرورش دام هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم همه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه‌تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان، گفت: به‌زودی یک نفر در استان به‌عنوان مسئول تأمین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به‌عنوان مسئول تأمین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تأمین منابع صورت بگیرد، افزود: بدون تأمین منابع، امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزرگ نیست.

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: باتوجه‌به مهلت قانونی خرج کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

وی با تأکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها، گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.

کد خبر 6093627

دیگر خبرها

  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد