Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@17:57:29 GMT

هفته سختی در پیش داریم/ عبور از پیک بیماری

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۷۸۸۸

هفته سختی در پیش داریم/ عبور از پیک بیماری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: ضمن عبور از پیک بیماری هفته سختی در پیش رو داریم و تنها با رعایت پروتکل ها از شرایط کنونی خارج می شویم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ پیمان نامدار در جلسه ستاد کرونای استان قزوین که روز شنبه در محوطه باز استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: بسیار امیدوار هستیم در هفته های آینده از پیک بیماری عبور کنیم و شاهد روند نزولی بیماران بستری و سرپایی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: وضعیت بیماران بدحال استان نشان می دهد روزهای سختی را در پیش داریم اما امیدواریم با کمک مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی از این شرایط عبور کنیم.

وی بیان کرد: برای بخش آی سی یو تعداد 105 تخت درنظر گرفتیم و با بحرانی شدن شرایط تعداد 30 تخت هم اضافه کردیم اما این تعداد هم جوابگو نبوده و باید وضعیت را مدیریت کنیم.

نامدار تصریح کرد: راه اندازی هر تخت جدید بیش از 7 تا 8 میلیارد تومان هزینه دارد و تحمیل این هزینه ها شرایط راسخت می کند لذا بهترین راهکار رعایت نکات بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و دوری از تجمع است.

وی گفت: در اجرای طرح مراقبت در منزل در استان شاخص بودیم و توانستیم با ویزیت 1800 نفر در منزل از حجم مراجعه و بستری در بیمارستانها جلوگیری کنیم که از این تعداد حدود 5 درصد نیازمند بستری شدن در بیمارستانها بودند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: در مدت 10 روز گذشته تعداد 212 بیمار در بیمارستان صحرایی قزوین بستری شدند و خدمات گرفتند و همچنان تلاش می کنیم با ترخیص سریعتر شرایط را برای خدمات دهی در بیمارستان های دولتی مهیا کنیم.

نامدار اضافه کرد: باید با شناسایی نقاط حساس و آلوده بتوانیم محدودیت در این مناطق را بیشتر کنیم تا ویروس بیماری منتقل نشود.

وی اظهارداشت: در رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی، به میزان 73 درصد رتبه ششم، در رعایت فاصله گذاری رتبه پنجم کشوری هستیم و با تشکیل کمیته رصد روزانه مقرر شد تا یک اپیدمیولوژیست در هر شهرستان مستقر شده و. گزارش مستمر روزانه ارائه کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: تعداد بستری ها در استان رو به کاهش است اما موارد تست مثبت بیشتر و رصدها  دقیق تر شده و در حال حاضر 75 درصد بیماران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی، 25 درصد در تامین اجتماعی و کمتر از 5 درصد در بخش خصوصی بستری هستند.

شهرستانهای البرز و آوج در وضعیت نارنجی

نامدار گفت: وضعیت شهرستانهای آوج و البرز در حال نارنجی شدن است و بزودی شهرستانهای آبیک و بویین زهرا نیز به این سمت خواهند رفت اما قزوین و تاکستان همچنان قرمز و نگران کننده است.

وی اضافه کرد: روزانه 100 مورد ترخیص داریم تا کسی در نوبت نماند اما همچنان وضعیت ما بحرانی است و باید به سمت نزولی شدن حرکت کنیم.

53 درصد علت آلودگی ها تماس با فرد آلوده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اظهارداشت: 53 درصد افراد آلوده از طریق تماس با فرد آلوده به ویروس مبتلا شده اند و 21.6 درصد از طریق شرکت در میهمانی و دورهمی آلوده شده اند که باید مراقبت های خود را بیشتر کرده و نظارت بیشتری بر تردد شبانه داشته باشیم.

منع تردد از ساعت 21 اعمال شود    

نامدار اضافه کرد: درخواست داریم منع تردد  شبانه از ساعت 21 اعمال شود تا شاهد دورهمی های خانوادگی نباشیم و این کار پس از شب های احیا باید با جدیت اجرا شود.

وی گفت: در حال حاضر بیشترین نگرانی ما در شهرستان تاکستان است که مشکل اصلی در حوزه روستایی است که به دلیل بافت جمعیتی آن باید جابجایی و تردد بشدت کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: با فرهنگ سازی باید بتوانیم شهروندان بیشتری را همراه خود کنیم تااز وضعیت قرمز خارج شویم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس