Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@22:27:21 GMT

افتتاح دو مرکز کارآفرینی در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۸۴۰۰

افتتاح دو مرکز کارآفرینی در تربت حیدریه

عبدالله زاده گفت: دو مرکز نیکوکاری و کار آفرینی وتوانمندسازی در روستای اسدآباد و نسر از توابع بخش رخ تربت حیدریه به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید سعید عبدالله زلده، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار کرد: هدف از افتتاح این مراکز نیکوکاری هم‌افزایی، نهادینه‌سازی و توسعه توزیع فرهنگ احسان و نیکوکاری بین آحاد مختلف جامعه به ویژه خیران در راستای حل مشکلات جامعه هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: استفاده از توانمندی و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل خیران در کنار کمک‌های مادی و معنوی کمیته امداد می‌تواند گام مثبتی در نیل به خدمت، تسهیل و تسریع در رفع مشکلات وآسیب‌های اجتماعی و خاص محرومان و نیازمندان شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه با تأکید بر نقش مهم مراکز نیکوکاری در کمک به اقشار آسیب‌پذیر منطقه، افزود: این مراکز نیکوکاری با ظرفیت‌های اقتصادی بالای خود و با حضور خیران می‌تواند نقش پررنگی در رسیدن هدف نهایی که  کاهش محرومیت در روستاهاست، داشته باشد.

عبدالله زاده گفت: مراکز نیکو کاری با هدف شناسایی نیازمندان و کمک به آنان راه اندازی می شود که امیدواریم این روستاها در آینده به روستای بدون نیازمند معرفی شود.

 وی افزود: تأسیس مراکز نیکو کاری و کار آفرینی در پی فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی شدن هر چه بیشتر خدمات کمیته امداد و استفاده بیشتر از توان و مشارکت قشر نیکوکار در دستگیری از نیازمندان صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: این مراکز نیکوکاری و کار افرینی با تلاش اهالی، اعضای شورا و دهیاری روستا و همکاری کمیته امداد امام رباط سنگ و با هدف کمک به نیازمندان به بهره برداری رسیده که به عنوان یک امر خداپسندانه به حساب می آید.

عبدالله زاده افزود: راه اندازی این گونه مراکز نیکوکاری، یک واحد مردمی تحت پوشش کمیته امداد امام است که در سطح محلات و یا روستاها تشکیل و در راستای توسعه مشارکت‌ های مردمی و ارائه خدمات به محرومین تحت نظارت این نهاد فعالیت می‌ کند.

وی اظهارکرد: این مراکز با هدف شناسایی معتمدین و به منظور حمایت از محرومین با کمک‌های نقدی و غیر‌نقدی با هدف محرومیت‌‌زدایی راه اندازی می شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه وظایف و اختیارات این مرکز به دو بخش امور مشارکتی و امور حمایتی تقسیم می‌شود، تصریح کرد: شناسایی نیازمندان واقعی و ثبت اطلاعات آنها، شناسایی، دسته بندی و اولویت‌ بندی نیازهای محرومین، معرفی و ارجاع افراد نیازمند به اداره امداد به منظور بهره‌مندی از خدمات مددکاری تخصصی از جمله فعالیت‌ های امور حمایتی مرکز نیکوکاری است.

وی گفت: درحال حاضر با راه اندازی این دو مرکز جدید در بخش های رخ و کدکن در مجموع ۱۲ مرکز نیکو کاری و کار آفرینی و توانمند سازی روستایی با هم افزایی کمیته امداد و مشارکت خیرین در جهت رفع مشکلات نیازمندان بخش های رخ و کدکن فعال هستند.

عبدالله زاده اضافه کرد: در حال حاضر ۲۸۰۰خانوار با جمعیتی بالغ بر۴۳۰۰ نفر در ۷۱ روستای دو بخش رخ و کدکن ازخدمات کمیته امداد استفاده می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیته امداد امام مراکز نیکوکاری عبدالله زاده تربت حیدریه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه گفت: خیابان یکم در منطقه ۶ تهران به نام «شیخ احمد تربتی»، اولین روزنامه نگار شهید تاریخ ایران نامگذاری شد.   مهدی زاهدی افزود: این اقدام با توجه به پیگیری‌ها و پیشنهاد کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه و پس از تصویب شورای اسلامی شهر تهران انجام شده است.   وی نامگذاری معابر در سطح تربت حیدریه و چند کلانشهر با توجه به اشتراکات فرهنگی موجود را یکی از این اقدامات مهم در حوزه فرهنگی خواند و گفت: قبل از این نیز با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، خیابانی به نام «حاج آخوند ملاعباس تربتی» در شهر مشهد نامگذاری شده بود.   «شیخ احمد تربتی» روزنامه نگار متولد تربت حیدریه، ملقب به سلطان العلمای خراسانی بود که به دلیل نقد‌های تند علیه محمدعلی شاه، اولین دادگاه مطبوعات برای وی تشکیل شد، اما مورد حمایت علی اکبر دهخدا و جمعی از آزادیخواهان قرار گرفت و تبرئه شد.    وی سرانجام پس از حمله قزاق‌ها به دفاتر روزنامه‌ها، دستگیر و به طرز فجیعی در چاه باغ شاه به شهادت رسید.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه