Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:14:27 GMT

توزیع ۱۳۰۰۰ بسته معیشتی بین آسیب دیدگان از کرونا در شیراز

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۸۶۷۰

توزیع ۱۳۰۰۰ بسته معیشتی بین آسیب دیدگان از کرونا در شیراز

ایسنا/فارس مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز از توزیع ۱۳ هزار بسته معیشتی و ۷ هزار پرس غذای گرم به‌ همت خیران و قرارگاه عمار این حوزه بین آسیب‌دیدگان از کرونا خبر داد.

حجت‌الاسلام حمیدرضا حدائق شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در نشست مجازی با خبرنگاران، ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای درک ارزش‌های دینی و معنوی دانست و گفت: رسول گرامی اسلام(ص) در خطبه شعبانیه فرمودند ماه رمضان، ماهی است که ساعات آن ماه، روزها و شب‌های آن بهترین شب‌های سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او رمضان را ماه بهار قرآن برشمرد و اضافه کرد: پیامبر(ص) همچنین فرمودند در این ماه به میهمانی خداوند دعوت شده‌ایم، در این ماه نفس زدن‌ها ثواب تسبیح دارد، البته حضرت در بیان نکردن که نفس‌های شخص روزه‌دار، لذا افرادی که نتوانسته‌اند روزه بگیرند اما ماه رمضان را درک کرده‌اند این برکات شامل حال آنان خواهد شد.

حدائق بیان کرد: پیامبر(ص) خواب در ماه رمضان را هم ثواب عبادت دارد، همچنین اعمال مسلمانان نیز در این ماه مقبول درگاه حق است، برخی نمی‌دانند که اعمالی که انجام می‌دهند مورد قبول است یا خیر؟ پیامبر(ص) می‌فرماید اعمال در ماه رمضان مقبول است، در ادامه خطبه حضرت می‌فرمایند، سعی کنید در ماه رمضان اطعام کنید.

مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز با بیان اینکه طبق فرمایش نبی مکرم اسلام(ص) دعا در ماه رمضان مستجاب است، افزود: عده‌ای نمی‌دانند دعایی که می‌کنند به اجابت می رسد یا خیر؟ در صورتی که پیامبر(ص) می‌فرمایند دعای شما در ماه رمضان مستجاب است، بنابراین باید سعی کنیم در اوقات نماز که بهترین اوقاف در ماه رمضان است از خداوند توفیق یک ماه روزه‌داری و تلاوت آیات وحی را درخواست کنیم.

حدائق تأکید کرد: باید از فرصت‌های ماه رمضان استفاده کنیم، عزیزانی که در ماه رمضان به دنبال خیر هستند همان کسانی هستند که در زمره مخلصین و رستگاران قرار خواهند گرفت.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سؤال که فعالیت‌های قرارگاه عمار و مبلغین آن در ایام کرونا به چه صورت بوده است، گفت: خدمات مبلغان دینی و تبلیغ هفتگی در ایام شیوع کرونا تعطیل نشده بلکه به دلیل شرایط کنونی تغییر پیدا کرده است.

مسئول قرارگاه عمار حوزه علمیه منصوریه شیراز افزود: از ابتدای شیوع این بیماری منحوس تا به امروز بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک‌های مؤمنانه و حضور فعال مؤمنان ۱۳ هزار بسته معیشتی و ۷ هزار پرس غذای گرم به‌ همت خیران و قرارگاه عمار بین آسیب‌دیدگان از کرونا توزیع شده است.

مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز با بیان اینکه بیش از ۸۰ هزار قرص نان رایگان از سوی طلاب قرارگاه عمار بین مستمندان و خانواده‌های نیازمند توزیع شده است، ادامه داد: همچنین مبلغ ۹۵۰ میلیون تومان وجه نقد به خانواده‌های نیازمند که از قبل شناسایی شده بودند واریز شده است.

حدائق از اعطا و پرداخت ۴۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به واسطه خیران به افراد آسیب دیده از کرونا خبر داد و افزود: با مشارکت خیران و قرارگاه عمار شیراز ۵ سری جهیزیه کامل آماده و به زوج‌های جوان مناطق محروم اهدا شد.

مسئول قرارگاه عمار مدرسه منصوریه شیراز گفت: با شروع سال تحصیلی ۲۰ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت و بیش از ۳۰۰ بسته آموزشی، تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی به دانش‌آموزان کم برخوردار شیراز اهدا شده است.

او همچنین از توزیع ۴۰۰ بسته بهداشتی خبر داد و گفت: طلاب این حوزه در برنامه تغسیل و تدفین اموات کرونایی و همیار بیمار در بیمارستان‌های کرونایی حضور فعال دارند همچنین ۱۵ گروه از طلاب قرارگاه در نقاط مختلف شهر به‌ صورت متمرکز با کانون‌های فرهنگی مساجد که تحت پوشش این قرارگاه بودند، مسئولیت ضدعفونی معابر و حسینیه‌ها و مساجد را به عهده داشتند و در جریان زلزله سی‌سخت هم مبلغین این حوزه ۲ مرتبه جهت کمک‌رسانی و خدمت به منطقه اعزام شدند و با عنایت ویژه‌ای که مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی داشتند ۱۱۵۰ بسته معیشتی از سوی طلاب این حوزه توزیع شد.

حدائق همچنین با اشاره به اجرای طرح بزرگ ضیافت کریم، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان امسال با هدف کمک به محرومان و آسیب دیدگان از کرونا ۱۰۰۰ بسته معیشتی تهیه که ۳۰۰  بسته با همکاری ناحیه مقاومت شهرستان خفر و حوزه علمیه منصوریه توزیع شده است. 

او افزود: به‌مناسبت میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع) که با نام اطعام ایتام و نیازمندان نامگذاری شده است، ۸۰۰ پرس غذای گرم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و حفظ شان خانواده‌های جامعه هدف، در بین نیازمندان ومحبین اهل بیت توزیع شد.

مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز بیان کرد: همچنین در ماه مبارک رمضان ۱۰ هزار قرص نان به‌صورت رایگان و با شناسایی محله‌های محروم بین نیازمندان توزیع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قرارگاه عمار حوزه علمیه منصوریه شیراز بسته معیشتی ماه مبارک رمضان همه باهم علیه کرونا آسیب دیدگان از کرونا علمیه منصوریه شیراز توزیع شده قرارگاه عمار ماه رمضان بسته معیشتی توزیع شد پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«فضل‌الله رنجبر» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

- شناختی از ترکیب منتخبین فعلی ندارم و نگاهم صرفاً خدمت به مردم است.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در مجلس دوازدهم وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی به ویژه اشتغال، تورم و مبارزه با فقر و آسیب اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون عمران و یا امنیت ملی و سیاست خارجی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

نرخ بالای فلاکت، مشکل بیکاری و تورم و آسیب‌های اجتماعی / ‏‬ بهترین راهکار برای حل این مشکلات هم افزایی بین مجمع نمایندگان استان کرمانشاه و تاثیرگزاران در استان است که باید برای جذب و تسهیل سرمایه گذاری در استان و بهبود فضای کسب و کار در کنار امنیت سرمایه گزاری و کاهش هزینه‌های تولید و حجم واسطه‌ها انجام شود و همچنین بهبود سیستم توزیع و نظارت از ذیگر لازمه‌های در کرمانشاه است.

استفاده از ظرفیت‌های خوب در استان کرمانشاه در زمینه اقتصاد مرز، گردشگری، و کشاورزی باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

کرمانشاه برای برون رفت از مشکلات نیاز به یک نگاه ویژه ملی از سوی دولتمردان مرکز دارد؛ نمایندگان باید تلاش کنند تا این نگاه ویژه ملی به استانی که به فرمایش مقام معظم رهبری سینه ستبر ایران اسلامی نامیدند، ایجاد شود.

برای آسیب‌های اجتماعی بهرتین راهکار بر اساس تجربه کاری ام تلاش برای ردیف اعتباری ویژه و اختصاصی در قانون بودجه سالیانه کشور است؛ همچنین استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی و جهادی و ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای متخصص حوزه فرهنگی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در جهت اجرای طرح‌های مناسب در محلات جامعه هدف است.

کد خبر 6081582

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر