Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بیتا کچیان اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال، امسال با تسهیلات بانک صنعت و معدن 66 طرح صنعتی و معدنی که پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد دارند، به بهره برداری می رسند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، وی ضمن بیان مطلب فوق افزود:سال گذشته یکی از دشوارترین و پرچالش ترین سال ها برای اقتصاد ایران بود به صورتی که تشدید تحریم های ظالمانه و شیوع بیماری کرونا مزید بر مشکلات موجود در روند اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: افزایش تورم در سال های 98 و 99، برآورد سرمایه‌گذاری ها را کاملا دگرگون و مشکلات زیادی در تأمین آورده شرکت ها ایجاد کرد و به دلیل مشکلات ناشی از تحریم در تأمین و انتقال ارز، هزینه های پیش بینی نشده زیادی به پروژه ها تحمیل شد.
کچیان تصریح کرد: در مدیریت نظارت بر طرح ها تلاش بسیاری از طرف تمامی کارکنان جهت همکاری و همراهی با سرمایه گذاران در بخش صنعت و معدن کشور و یافتن راهکارهای قانونی جهت عبور از این مشکلات و نیز تأمین مالی طرح ها علی الخصوص طرح هایی که دارای درصد پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد هستند، صورت پذیرفت.
بیشتربخوانید:پرداخت 320 هزار میلیارد ریال تسهیلات در دستور کاربانک
وی گفت: طی بررسی صورت گرفته در خصوص طرح هایی که می بایست در سال 99 به بهره‌برداری می‌رسیدند، مشخص شد؛ عمده دلیل عدم بهره‌برداری طرح ها عدم حضور تکنسین‌های خارجی به دلیل بیماری کرونا جهت راه اندازی و نیز افزایش هزینه های ناشی از تورم بوده است.
کچیان افزود: با این حال در سال 99 تعداد 58 طرح در حال اجرا، تحت نظارت در ستاد و شعب این بانک در صنایع مخلتف اعم از نیروگاهی (4 طرح)، فولادی (8 طرح)، پتروشیمی و شیمیایی (10 طرح)، نساجی و سلولوزی (7 طرح)، غذایی و آشامیدنی و دارویی (7 طرح) ، تولید آب شیرین و انتقال آن (2 طرح) ، صنایع فلزی، قطعه سازی و خودرو (13طرح) و کانی و غیرفلزی (6 طرح) به بهره برداری رسید اند که در مجموع در حدود 3 میلیارد دلار تسهیلات ارزی و 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی برای ساخت و تجهیز این پروژه ها پرداخت شده است.
مدیر امور نظارت بر طرح های بانک صنعت و معدن خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود در مجموع 66 طرح تحت نظارت در بانک صنعت و معدن در صنایع مختلف در 6 ماهه اول سال جاری به بهره برداری برسند و با عنایت به شعار امسال در جهت تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از تمام ظرفیت های قانونی در جهت کمک به بهره برداری از این طرح ها استفاده می کنیم تا قدمی در زمینه ایجاد اشتغال برای حداقل 6800 نفر درکشور برداشته شود.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک صنعت و معدن بهره برداری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • بهره برداری از قطار اردبیل- میانه در نیمه اول سال جاری
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟