Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-نشست کمیسیون مشترک برجام از دقایقی قبل با شرکت هیأت‌های ایران و گروه 1+4 در گرندهتل وین بار دیگر تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرگزاری آریا،ریاست این نشست بر عهده انریکه مورا معاون دبیر کل سرویس خارجی اتحادیه اروپاست و سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ریاست هیأت ایرانی را در این نشست بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرار است در این جلسه، نتایج رایزنی‌های روزهای قبل کارگروه‌های کارشناسی در سه حوزه تحریم، هسته‌ای و ترتیبات اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
پس از این جلسه، هیأت‌ها به پایتخت‌ها بازمی‌گردند.
در روزهای گذشته، نشست‌های کارشناسی و همچنین دیدارهای دو و چندجانبه برای اعلام مواضع و بررسی متون، در سطوح مختلف برگزار شد.
گفتنی است پیش از نشست امروز، دیدارهای جداگانه‌ای میان رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران با انریکه مورا معاون دبیر کل سرویس خارجی اتحادیه اروپا و میخائیل اولیانوف رئیس هیأت مذاکره‌کننده روسیه انجام گرفت.

جلسه ایران و روسیه در آستانه نشست کمیسیون برجام
روسای هیات های ایران و روسیه در آستانه برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین، گفت وگو کردند.
در آستانه برگزاری نشست کمیسیون مشترک، صبح امروز (شنبه) دیداری نسبتا مفصل و طولانی میان سید عباس عراقیچی رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایران و میخائیل اولیانوف رئیس هیأت روسی در وین، برگزار شد.
در این نشست دو هیأت به هماهنگی مجدد مواضع خود پرداخته و بر ضرورت استمرار نزدیکی مواضع دو کشور تصریح کردند.
کمیسیون مشترک برجام قرار است عصر امروز (شنبه) برای بررسی و‌ جمع‌بندی نتیجه کار گروه‌های کارشناسی سه‌گانه هسته‌ای، تحریمی و ترتیبات اجرایی در سطح روسای هیأت‌ها تشکیل جلسه دهد.

مشاور امنیت ملی بایدن: مذاکرات وین جدی و بر روی جزئیات است
 مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت مذاکرات وین به روشی جدی برای بحث درباره جزئیات برداشتن تحریم و محدودیت‌های هسته‌ای جریان دارد.
 جیک سالیوان روز جمعه در نشست امنیتی آسپن این مطلب را در پاسخ به این سوال مطرح کرد که آیا ایران در این مذاکرات قصد جدی برای بازگشت به توافق را دارد یا در حال صرف زمان است.
وی افزود: من قصد ندارم در این زمان، محتوای مذاکرات را توصیف کنم، ما در آنجا حضور داریم اما هنوز در محل مشخصی نیستیم. به این معنی که ما، ایران و همه طرف‌ها راغب بوده‌ایم و درباره برداشتن تحریم‌های و محدودیت‌های هسته‌ای به طور جدی صحبت می‌کنیم.
مشاور امنیت ملی بایدن ادامه داد: هنوز مشخص نیست که آیا این در هفته‌های آینده در وین به اوج خود می‌رسد یا خیر، در حالی که دیپلماسی در جریان است نمی‌خواهم بگویم جزئیات چه چیزی روی میز است و درباره چه چیزی بحث می‌شود.
سالیوان اضافه کرد: اینکه آیا آنها با حسن نیت در حال مذاکره هستند یا نه باید بگویم که ایرانی‌ها به روشی جدی برای بحث جدی در مورد جزئیات آمده‌اند و تیم‌ها اکنون در حال کار بر روی جزئیات هستند
وی خاطرنشان کرد: این یک مذاکره واقعی است که البته به خاطر غیرمستقیم بودن آن، ناکارآمدتر است. اینکه نتیجه مثبت خواهد بود یا نه، هنوز زود است مشخص شود.

 ایران موضوع دیدار بلینکن و رییس موساد
خبرگزاری رویترز گزارش داد که ایران موضوع گفتگوی آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا با یوسی کوهن رییس موساد بوده است.
به گزارش خبرگزاری انگلیسی رویترز ، یوسی کوهن رییس موساد، گیلعاد اردان سفیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در دیدار با بلینکن نسبت به مساله هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کردند.
این دیدار دو ساعته در واشنگتن با حضور چند تن از مقامات ارشد دولت آمریکا از جمله جیک سالیوان مشاور امنیت ملی و وندی شرمن معاون وزیر خارجه این کشور انجام شد.
کاخ سفید نیز روز گذشته در مورد انجام دیدار بین سالیوان و مئیر بن شابات همتای صهیونیستی وی اعلام کرد که مقامات آمریکایی و اسرائیلی درباره نگرانی های جدی خود در مورد پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران در سال های اخیر بحث کردند. ایالات متحده همچنین اسرائیل را در جریان گفت‌وگوهای وین قرار داد و بر علاقه آمریکا در رایزنی نزدیک با رژیم اسرائیل در مورد موضوع هسته‌ای تأکید کرد.
هراس در اسراییل از پیشرفت مذاکرات وین باعث شده که این رژیم از راه های مختلف به دنبال ضربه زدن به مذاکرات و توافق احتمالی بر آید. حملات مکرر به کشتی های ایران و نیز عملیات خرابکارانه در تاسیسات هسته ای نطنز آخرین موارد از دسیسه های سران تل آویو بود.
از هفته گذشته که در جریان نشست مقام های امنیتی اسراییل، آنها بر ثمربخش بودن مذاکرات و بازگشت بایدن به برجام اعتراف کردند، آخرین تلاش های خود را در راستای ناکامی مذاکرات و منصرف ساختن رییس جمهوری آمریکا از الحاق به برجام به کار بسته اند. به تازگی بیش از دو هزار مقام عالی نظامی بازنشسته اسراییل به دولت بایدن در مورد توافق هسته‌ای با ایران هشدار داده و تاکید کرده اند که دستپاچگی برای مذاکره با تهران به طور مستقیم منافع اسرائیل را به خطر می‌اندازد.

کاخ سفید: ما و روسیه می‌توانیم در خصوص ایران، با یکدیگر همکاری کنیم
 سخنگوی کاخ سفید خواستار همکاری با روسیه در خصوص پرونده برنامه هسته‌ای ایران علی‌رغم اختلافات میان مسکو و واشنگتن شد.
«جن ساکی»، سخنگوی کاخ سفید بر ضرورت همکاری با روسیه، علی‌رغم اختلافات با این کشور تأکید کرد.
سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال دیدار «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفت تمرکز واشنگتن فعلاً روی حرکت به سمت داشتن روابط «با ثبات و قابل پیش‌بینی» با روسیه قرار دارد.
جن ساکی در ادامه ضمن تکرار ادعاهای اثبات‌نشده گفت واشنگتن از تداوم بازداشت «الکسی ناوالنی»، مخالف غربگرای روسیه و تقویت تشکیلات نظامی روسیه در مرز اوکراین نگران است.
سخنگوی کاخ سفید سپس در ادامه گفت: «اما می‌بینیم که برخی حوزه‌ها هم هستند که ما می‌توانیم در خصوص آنها با یکدیگر همکاری کنیم مثل تلاش‌های دیپلماتیک مربوط به ایران از طریق گروه 1+5.»
روسیه در کنار چین، انگلیس، فرانسه و آلمان (گروه 1+4) یکی از طرف‌های توافق هسته‌ای با ایران است، اما دولت آمریکا سال 1397 از این توافق خارج شد.
دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» گفته قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای بازگرداند اما تا کنون از انجام اقدامات لازم برای تحقق این وعده خودداری کرده است.
آمریکا می‌گوید از طریق گفت‌وگوهای جاری در وین در تلاش است طی هفته‌های آتی به برجام برگردد. رفع تحریم‌ها علیه ایران از جمله اصلی‌ترین موضوعات گفت‌وگو میان طرف‌های حاضر در گفت‌وگوهای وین است.
دو منبع آگاه ایرانی دو روز پیش به شبکه خبری پرس‌تی‌وی گفته‌اند ایالات متحده باید ابتدا تمامی تحریم‌هایی را که به ایران اجازه منتفع شدن از توافق هسته‌ای نمی‌دهند را رفع کند.
با وجود این روز پنجشنبه خبرگزاری ریانووستی روسیه به نقل از «میخائیل اولیانوف» مدعی شد دولت آمریکا با رفع تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران به بهانه‌های ادعایی «تروریسم»، برنامه موشکی و مسائل «حقوق بشر» موافق نیست.

 رایزنی سه کشور اروپایی، روسیه و چین با هیأت آمریکایی در وین
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از رایزنی هیأت‌های سه کشور اروپایی عضو برجام، روسیه و چین با هیأت آمریکایی در وین پیش از نشست عصر امروز کمیسیون مشترک برجام خبر داد.
فارس: «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین از گفت‌وگوی غیر رسمی میان هیأت‌های کشورهای عضو برجام بجز ایران با هیأت آمریکایی در وین خبر داد. 
وی در این خصوص در توییتی نوشت: مشارکت‌کنندگان در برجام امروز رایزنی‌های غیررسمی با هیأت آمریکایی در گفت‌وگوهای وین درباره احیای کامل توافق هسته‌ای داشتند. 
اولیانوف در ادامه تاکید کرد که این گفت‌وگوها بدون حضور هیأت ایرانی بوده است

اولیانوف: آمریکا در نظر ندارد تحریم هایی غیر از تحریم های ناسازگار با برجام را لغو کند
نماینده روسیه در وین در گفت و گویی برخی گمانه زنی های اخیر رسانه ها در این باره را که دولت بایدن قصد دارد در راستای احیای برجام حتی تحریم های اعمال شده بر ایران در زمینه تروریسم، توسعه موشکی و حقوق بشر را لغو کند، رد کرد.
 نماینده روسیه در وین در گفت و گویی برخی گمانه زنی های اخیر رسانه ها در این باره را که دولت بایدن قصد دارد در راستای احیای برجام حتی تحریم های اعمال شده بر ایران در زمینه تروریسم، توسعه موشکی و حقوق بشر را لغو کند، رد کرد.
به گزارش پایگاه خبری اردوپوینت، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرگزاری اسپوتنیک درباره لغو برخی از سخت ترین تحریم های ایران در زمینه تروریسم، توسعه موشکی و نقض حقوق بشر که برخی رسانه ها اخیرا گزارش داده اند دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی آن برای بازگشت دوجانبه تهران - واشنگتن به توافق هسته ای می باشد، گفت: آمریکایی ها در نظر ندارند که دقیقا این تحریم ها را لغو کنند. آن ها باور دارند که این تحریم ها هیچ ارتباطی به برجام ندارند. 
اظهارات اولیانوف در پی این مطرح می شود که در هفته های اخیر مذاکرات اعضای کمیسیون مشترک برجام درباره بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به پایبندی به توافق هسته ای با حضور آمریکا در وین برگزار شده است. اگرچه، مذاکرات مستقیم یا غیر مستقیمی میان نمایندگان ایران و آمریکا در وین تاکنون انجام نگرفته است. دو کارگروه کمیسیون مشترک برجام در حال بررسی تحریم هایی که آمریکا می تواند لغو کند و اقدامات لازم برای ایران در جهت بازگشت به پایبندی کامل به توافق هسته ای می باشند. 
ایران خواستار لغو کلیه تحریم های اعمال شده آمریکاست و اظهار داشته پس از راستی آزمایی لغو این تحریم ها اقدامات لازم جهت از سرگیری پایبندی کامل به تعهدات برجامی اش را انجام می دهد. 
دولت آمریکا در آخرین مواضع اعلام شده اش، برای لغو تحریم های ناسازگار با برجام اعلام آمادگی کرده است، اما هنوز مشخص نیست این تحریم ها کدامند. 
هیات روسیه امروز در وین با نمایندگان آمریکا دیدار و درباره موضوعات مطرح در احیای برجام گفت و گو کردند. 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران آمریکا برجام بایدن هیأت آمریکایی در وین کمیسیون مشترک برجام تحریم های اعمال شده میخائیل اولیانوف توافق هسته ای سخنگوی کاخ سفید مشاور امنیت ملی نشست کمیسیون تحریم ها دولت آمریکا مذاکرات وین گفت وگوهای رئیس هیأت حقوق بشر هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا

وقتی صحبت از رشد اقتصادی می‌شود، آمریکا به راحتی اروپا را شکست می‌دهد. عوامل بسیاری عملکرد بهتر آمریکا را توضیح می‌دهد؛ از نوآوری در فناوری گرفته تا ذخایر عظیم انرژی از عوامل این اختلاف است. اما یک پاسخ سرراست‌تر نیز وجود دارد که از پاسخ‌های قبلی نیز ساده‌تر است؛ همان‌طور که رئیس صندوق نفت نروژ در مصاحبه‌ای با فایننشال‌تایمز در ۲۴آوریل گفت:

به گزارش دنیای اقتصاد؛ «آمریکایی‌ها سخت‌تر کار می‌کنند.» با این حال به نظر می‌رسد دورکاری موجب می‌شود تا کارمندان آمریکایی با وجود برخی ظرافت‌ها و تفاوت‌ها، اندکی اروپایی‌تر شوند. بر این اساس دورکاری موجب شده تا آمریکایی‌ها کمتر در محل کار حضور داشته باشند؛ اما همزمان با حضور در یک مکان تفریحی، از امتیاز دورکاری بهره ببرند.

در ذهن افراد، کلیشه‌های اقتصادی مشهوری وجود دارد که عمدتا نادرست هستند؛ اما یکی از استثنا‌ها مربوط به این باور است که آمریکایی‌ها ثروتمندترند؛ چون بیشتر کار می‌کنند. وقتی صحبت از رشد اقتصادی می‌شود، آمریکا به راحتی اروپا را شکست می‌دهد. عوامل بسیاری عملکرد بهتر آمریکا را می‌سازند؛ از نوآوری در فناوری گرفته تا ذخایر عظیم انرژی.

اما یک توضیح تقریبا ساده وجود دارد که چندان بی‌راه نیست؛ همان‌طور که رئیس صندوق نفت نروژ در مصاحبه‌ای با فایننشال تایمز در ۲۴آوریل اعلام کرد: آمریکایی‌ها سخت‌تر از اروپایی‌ها کار می‌کنند. در واقعیت، اعداد نیز این ادعا را تایید می‌کنند. بر اساس داده‌های OECD، به‌طور متوسط آمریکایی‌ها ۱۸۱۱ ساعت در سال کار می‌کنند.

این عدد ۱۵درصد بیشتر از ساعات کار شهروندان اتحادیه اروپا است که میانگین ۱۵۷۱ساعت در سال کار می‌کنند. این تفاوت فقط محدود به این نیست که اروپایی‌ها چند هفته بیشتر از آمریکایی‌ها را در ساحل بگذرانند. طبق اعلام سازمان بین‌المللی کار، روز کاری در بریتانیا، فرانسه و آلمان نیم ساعت کمتر از آمریکا است.

فراغت بهتر است یا ثروت؟

با مشاهده این تفاوت‌ها، سوالی که به ذهن می‌رسد این است کدام‌یک شیوه بهتری برای زیستن است، پول بیشتر یا وقت آزادتر؟ واقعیت این است که انتخاب سختی برای افراد است. کسانی که در آمریکا هستند طبق برنامه‌های آمریکایی کار می‌کنند. کسانی که در اروپا هستند با هنجار‌های اروپایی مطابقت دارند.

در واقع سوال کلیدی‌تر این است که چرا آمریکایی‌ها ساعات بیشتری را کار می‌کنند. پاسخ به این سوال به یک مشاهده عجیب و جدید منتهی می‌شود؛ دورکاری موجب شده تا کارمندان گلادیاتور آمریکایی بیشتر شبیه همتایان اروپایی خود شوند.

نخستین حدس نشان می‌دهد که فرهنگ ممکن است دلیل تغییر ساعات کار باشد. شاید اروپایی‌ها از اوقات فراغت خود بیشتر لذت ببرند. آن‌ها در مورد نحوه گذراندن اوقات فراغت، با شهر‌های زیبا، لذت‌های آشپزی، کوه‌های ناهموار و خیلی چیز‌های دیگر احاطه شده‌اند و تنها یک مسافرت با قطار یا پرواز با تخفیف با آن‌ها فاصله دارند.

ممکن است آمریکا صرفا جذابیت‌های کمتری برای ارائه به مسافران داشته باشد و هرآنچه که دارد نیز در پهنه جغرافیایی بسیار بزرگ‌تری پراکنده شده است که تا حدودی توضیح می‌دهد که چرا اروپا سالانه حدود ۱۵۰میلیون گردشگر، معادل دو برابر آمریکا، از خارج از کشور جذب می‌کند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها کار سخت را به خودی خود ارزشمند می‌دانند. در نهایت این «فردگرایی زمخت» چیزی است که آمریکا را ساخته است.

چوب مالیات بر سر اروپا

اما مشکل اینکه مساله را در تفاوت فرهنگ خلاصه کنیم این است که تا اوایل دهه۱۹۷۰ بسیاری از اروپایی‌ها بیشتر کار می‌کردند. ساعات کار در آمریکا همچنان مشابه آن زمان است. تغییر بزرگ این است که اروپایی‌ها اکنون کمتر زحمت می‌کشند. در نیم قرن گذشته، ساعات کاری در آلمان ۳۰درصد کاهش یافته است.

چیزی فراتر از فرهنگ در حال اثرگذاری است. ادوارد پرسکات، اقتصاددان آمریکایی، به یک نتیجه جنجالی رسید و استدلال کرد که کلید اصلی این معما مالیات است. تا اوایل دهه۱۹۷۰، سطح مالیات در آمریکا و اروپا مشابه بود و ساعات کار نیز به همین ترتیب در یک سطح قرار داشت.

در اوایل دهه۱۹۹۰، مالیات‌ها در اروپا افزایش یافته بود و به نظر پرسکات، نیروی کار قاره سبز انگیزه کمتری برای کار داشتند. امروزه شکاف قابل توجهی وجود دارد؛ درآمد مالیاتی آمریکا ۲۸درصد تولید ناخالص داخلی است؛ درحالی‌که این عدد در اروپا حدود ۴۰درصد است.

اما اثرگذاری مالیات بر عرضه کار چندان ساده نیست. برخی از کارگران ممکن است با توجه به این که می‌توانند پول بیشتری را به خانه ببرند، با عرضه ساعات کار طولانی‌تر به سطوح کمتر مالیات پاسخ دهند. در مقابل، دیگران ممکن است تصمیم بگیرند که درآمد اضافی پس از مالیات به آن‌ها امکان می‌دهد کمتر کار کنند و همچنان از سبک زندگی مطلوب خود لذت ببرند.

یک مطالعه اخیر توسط یوزف سیگوردسون از دانشگاه استکهلم بررسی کرد که در دوران اصلاح نظام مالیاتی در سال۱۹۸۷، کارگران ایسلندی چگونه به یک سال تعطیلی مالیات بر درآمد واکنش نشان دادند. اگرچه افرادی که انعطاف‌پذیری بیشتری داشتند؛ به‌ویژه افراد جوان‌تر در مشاغل پاره‌وقت واقعا ساعات بیشتری را صرف کار کردند، افزایش کلی ساعات کار نسبت به آنچه مدل پرسکات می‌گفت ناچیز بود.

مقررات تاثیرگذار است

به نظر می‌رسد در تعیین میزان عرضه نیروی کار، مقررات اهمیت بیشتری دارد. قوانین اروپا به کارگران قدرت زیادی می‌دهد و مواردی، چون سیاست‌های سخاوتمندانه مرخصی والدین و قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد اخراج کارکنان را دربرمی‌گیرد.

بسیاری از کشور‌های اروپایی سعی می‌کنند برای زمان کاری محدودیت‌هایی قائل شوند، مثلا فرانسه هفته کاری را ۳۵تعریف کرده است. این سقف‌ها تا حدودی نادرست بوده‌اند و نتوانستند آن‌طور که طرفداران آن می‌خواستند، اشتغال را افزایش دهند. آن‌ها همچنین حفره‌های زیادی دارند. با این حال اکثر مطالعات تایید می‌کنند که این مقررات ساعات کاری را کاهش داده‌اند.

پول همه‌چیز نیست

رابطه مهم دیگر این است که با ثروتمندتر شدن افراد، معمولا آن‌ها می‌خواهند کمتر کار کنند. مقاله اخیر صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که در اروپا، میان سرانه تولید ناخالص داخلی و ساعات کار ارتباط قوی وجود دارد. مردم کشور‌های ثروتمندتر مانند هلند معمولا کمتر از کشور‌های فقیرتر مانند بلغارستان کار می‌کنند.

با این حال، این سوال همچنان باقی است: آمریکایی‌ها از بسیاری از اروپایی‌ها ثروتمندتر هستند، پس چرا آن‌ها همچنان بیشتر کار می‌کنند؟ شاید اوقات فراغت یک مساله کنش جمعی باشد. آمریکایی‌ها ممکن است بخواهند از روسای خود مرخصی‌های طولانی‌تر بگیرند؛ اما نگران هستند که به‌عنوان افراد تنبل دیده شوند.

مقاله‌ای در سال۲۰۰۵ توسط آلبرتو آلسینا از دانشگاه هاروارد و همکارانش استدلال کرد که اتحادیه‌های قوی‌تر اروپا در واقع این مشکل اقدام جمعی را با مبارزه برای مرخصی با حقوق حل کردند که درنهایت قانون شد. آمریکا، با وجود اتحادیه‌های ضعیف‌تر، یکی از معدود کشور‌هایی است که مرخصی با حقوق اجباری ندارد.

دورکاری کار خود را می‌کند

یکی از پیشرفت‌های جدید و جذاب، اختلاف در ساعات دورکاری است. در سال ۲۰۲۳، نظرسنجی جهانی از نهاد‌های کاری نشان داد که کارمندان تمام وقت در آمریکا ۱.۴ روز در هفته از خانه کار می‌کنند؛ درحالی‌که در اروپا ۰.۸ روز این کار را انجام می‌دهند. استفاده از این تقسیم بندی، بر داده‌های ساعات کاری گردآوری‌شده توسط OECD نتیجه قابل توجهی به همراه دارد:

اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها اکنون تقریبا به یک اندازه در محل کار، معادل ۱۳۰۰ساعت وقت می‌گذرانند. به عبارت دیگر، ۱۵درصد اضافی از کاری که آمریکایی‌ها سالانه انجام می‌دهند، اکنون از خانه‌های خودشان یا گاهی اوقات در ساحل و شاید از یک شهر در اروپا انجام می‌شود. آمریکایی‌ها همچنان سخت‌تر کار می‌کنند، اما لذت‌بخش‌تر از گذشته این کار را انجام می‌دهند.

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • پیش‌بینی مشاور بایدن: اوکراین سال آینده به روسیه ضد حمله می‌زند
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق