Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:57:54 GMT

44 درصد واحدهای تولیدی استان کرمان نیمه فعال هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۰۰۱۰

44 درصد واحدهای تولیدی استان کرمان نیمه فعال هستند

ایسنا/کرمان معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: در حال حاضر ۲۰ درصد واحدهای تولیدی استان کرمان راکد، ۴۴ درصد نیمه فعال و ۳۶ درصد فعال هستند.

"علیرضا رحمان نژاد" امروز 11 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۹۹ که به عنوان "جهش تولید" نامگذاری شده بود تعداد ۱۴۹ پروانه بهره برداری جدید با هدفگذاری 3700 اشتغال داشتیم که میزان تحقق این آمار ۱۱۰ درصد رشد نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی با اشاره به اینکه در حوزه صنعت استان کرمان بیش از 9000 فرصت جدید شغلی ایجاد شد، افزود: همچنین ۳۵ درصد رشد تولید در سال گذشته در استان کرمان رقم خورد که نشان می دهد سال ۹۹ در واقع جهش خوبی داشتیم و این جهش بیشتر در صنایع غذایی، سلولزی و نساجی اتفاق افتاده است.
 

رحمان نژاد با بیان اینکه سازمان صمت فعالیت های خود را در سال جهش تولید در ۱۰ برنامه و هفت محور انجام داد، تصریح کرد: یکی از مهمترین این برنامه ها فعال سازی معادن راکد و نیمه فعال بود و در پروژه فعال سازی واحدهای راکد، ۵۲ واحد را فعال کردیم.
 

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به بیش از 1700 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری استان بیان کرد: اکنون ۲۰ درصد واحدهای تولیدی استان کرمان راکد، ۴۴ درصد نیمه فعال و ۳۶ درصد فعال هستند که طی سال گذشته نیز فعال کردن واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال را پیگیری کردیم.
 

وی اظهار کرد: برای فعال سازی واحدهای راکد و تعطیل نهضت ساخت داخل را اجرا کردیم که کمک به ساخت داخلی موجب فعال سازی واحدهای داخلی و از خروج ارز جلوگیری می کند.
رحمان نژاد تاکید کرد: وزارت صمت در سال گذشته ۱۳۶ میلیون دلار تعهد را برای ما درنظر گرفته بود که میزان ۲۰۰ میلیون دلار تعهد ارزی را انجام دادیم.

معاون سازمان صمت استان کرمان با اشاره به سامانه الکترونیکی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید یادآور شد: بسیاری از دستگاه ها با استفاده از مصوبات و ابلاغیه ها می توانند مشکلات واحدهای تولیدی را رفع کنند اما کارگروه تسهیل را به عنوان اهرم می دانند و گاهی وظایف اصلی خود را انجام نمی دهند لذا این امر موجب می شود که این کارگروه ورودی و مصوبات بسیاری داشته و شاید با مشکل روبه رو شود.
 

وی افزود: وزارت صمت این سامانه الکترونیکی را در نظر گرفت که در ابتدا به صورت پایلوت در هفت استان اجرا شد و از ابتدای اردیبهشت امسال نیز به صورت کشوری اجرایی و الزام برای دستگاه ها قرار گرفت.
 

رحمان نژاد گفت: متقاضیان پس از ورود به سامانه و اعلام مشکل ابتدا به دستگاه مربوطه و در صورت رفع نشدن، به کارگروه رفع موانع تولید ارجاع داده می شوند و پس از آن به سطح ملی و در آنجا براساس اختیارات مشکل را رفع می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی واحدهای راکد صنعت و معدن واحدهای تولیدی استان کرمان رحمان نژاد فعال سازی نیمه فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۰۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد

 

 

ظهر امروز هیات های صلح و شعبه شورای حل اختلاف ویژه کارکنان و خانواده های فراجا با حضور مقامات ارشد قضایی و انتظامی استان کرمان  افتتاح شد 

رئیس کل دادگستری استان کرمان  ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های نیروی فراجا در اجرای طرح نور در کرمان، گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی تاکنون در استان در اجرای طرح نور موفق بوده است که آثار و برکات زحمات آنان قابل تقدیر می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آئین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی و اعطای احکام صلح یاران مستقر در کلانتری ها بیان داشت:امروز  برای ۲۱۹ نفر از کارکنان کلانتری های سراسر استان کرمان ابلاغ صلح یاری صادر شد.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان با اشاره به اینکه همگان قدردان  زحمات شبانه روزی پلیس هستند، اظهار کرد:فراجا با توجه به تعدد مسئولیت ها و وظایف خود، همچنان در جهت افزایش امنیت و ارامش مردم تلاش می کنید که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: ۴هزار و ۵۰۰پرونده به هیات های صلح در استان ارجاع شده است که بیش از ۷۰درصد پرونده های ارجاع شده به این هیات ها منتهی به صلح وسازش شده است.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: از آنجایی که نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و در جریان مشکلات و مسائل جامعه می باشد، به هیات های صلح و صلح یاران بیش از پیش نیاز می باشد.

وی با بیان این مطلب که نیاز به تعامل و همکاری بیشتر نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش می باشد،افزود: بایستی کارکنان نیروهای انتظامی و دادگستری در جهت ترویج فرهنگ صلح و‌سازش در خانواده و جامعه  تلاش کنند.

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان در ابتدای این جلسه گفت: کرمان دومین استانی است که هیات های حل اختلاف و صلح یاری در کلانتری ها راه اندازی می  کند. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی افزود: هدف و چشم انداز شورای حل اختلاف استان این است که اختلاف و مشکلات بوسیله خود مردم رفع شود و از ارجاع پرونده ها به سیستم دادگستری جلوگیری شود.

فرمانده انتظامی  استان کرمان در این نشست گفت: راه اندازی هیات های حل اختلاف منجر به افزایش صلح و کاهش اختلافات در جامعه می شود.

سردار ناصر فرشید بیان کرد: چندین سال است که در کلانتری های استان مشاور یا مددکار اجتماعی فعالیت دارند و پرونده های زیادی را به صلح و سازش رسانده اند.

وی افزود: امیدواریم همگی بتوانیم در راستای ارتقا ارامش و امنیت جامعه قدم برداریم.

 این مراسم  با حضور رییس کل دادگستری استان کرمان،فرمانده انتظامی استان ،معاون توسعه حل اختلاف،رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح،دادستان انتظامی نیروهای مسلح،رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهر کرمان وجمعی از مسئولین انتظامی استان کرمان برگزار شد و  به تعدادی از کارکنان فراجا ابلاغ صلح یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است