Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس اتاق اصناف استان مرکزی گفت: اگر معتقد هستیم اصناف انقدر خطرناک هستند که می‌توانند شیب کرونا را کاهش یا افزایش دهند چرا در اولویت واکسن قرار نمی‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، جمشید زند عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره به فعالیت اصناف اظهار داشت: اصناف استان در دوره‌هایی که فعالیت کرده توانسته از نظر جلوگیری از شیوع بیماری کرونا جزو استان‌های برتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خسارت‌های وارد شده به اصناف افزود: در سطح استان مرکزی 61 هزار و 461 واحد صنفی و در سطح شهرستان اراک 26 هزار و 624 واحد صنفی وجود دارد که در استان مرکزی 43 درصد از این صنوف و در شهرستان اراک 45 درصد از این صنوف با اعمال محدودیت‌های شغلی حدود یک ماه تعطیل هستند.

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی خاطرنشان کرد: 153 هزار و 652 نفر در واحدهای صنفی استان مشغول به کار هستند که 66 هزار نفر از آنها مشمول بیکاری کرونا شدند و اکنون 45 روز بیکار هستند.

زند عنوان کرد: 66 هزار و 552 نفر در واحدهای صنفی شهرستان اراک شاغل هستند که حدود 29 هزار نفر آنها به صورت مستقیم 45 روز بیکار بوده‌اند و بالغ بر 3 هزار واحد صنفی در پاساژها و بازار وجود دارد که در شهر اراک در 24 پاساژ کوچک و بزرگ مشغول هستند و به صورت مستقیم حدود 8 هزار نفر در این مدت از کسب و کار خود بازماندند و نتوانستند فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه عمده واحدهایی که اکنون در این پاساژها فعالند شامل پوشاک، کیف و کفش، لوازم آرایشی و منسوجات خانگی هستند، گفت: بیش از 60 درصد از واحدهای صنفی اجاره‌ای هستند و عدم توانایی پرداخت اجاره بها یکی از آسیب‌های تعطیلی اصناف است.

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی عنوان کرد: در این مدت یک ماهه هیچ جلسه‌ای جهت حمایت از اصناف برگزار نشد و پیامک پی در پی اخطار ادارات برق، آب، گاز و تلفن برای اصناف می‌آید و عدم توانایی پرداخت حقوق کارگران، حق بیمه‌ها و پرداخت جریمه دیرکرد، سررسید اقساط، برگشت خوردن چک‌های اصناف همه موجب محدودیت و محرومیت واحدهای صنفی و فروپاشی زندگی افراد شده است.

زند افزود: 30 درصد از بازرسان واحدهای صنفی درگیر بیماری کرونا هستند و این بازرسان مظلوم واقع شدند و حقوق فروردین‌ماه آنها هنوز پرداخت نشده چراکه باتوجه به اینکه ما بودجه‌ای از دولت نمی‌گیریم و تعطیلی واحدهای صنفی مستقیم با اصناف در ارتباط است و همین واحدهای صنفی خرج و مخارج اتاق اصناف را می‌دهند منابعی هم وجود نداشته، فردی که نه حقوق گرفته و درگیر بیماری است آیا اصلا امکان کار کردن برای وی وجود دارد؟

وی ادامه داد: اگر معتقد هستیم اصناف انقدر خطرناک هستند که می‌توانند شیب کرونا را کاهش یا افزایش دهند چرا در اولویت واکسن قرار نمی‌گیرند، افرادی که روزانه با اشخاص مختلفی سر و کار دارند می‌طلبد در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند.

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی عنوان کرد: باید دست به دست هم دهیم و با کرونا مقابله کنیم و تعطیل کردن به معنای تسلیم شدن است و اگر با همین روند پیش برویم اقتصاد ما نیز دچار مشکل می‌شود و این زنجیره بدهکاری و بستانکاری به همه آسیب وارد می‌کند.

چک‌های اصناف خراسان شمالی تا اطلاع بعدی برگشت نمی‌خوردادامه تعطیلی کرونایی اصناف استان خراسان شمالی / هیچ خبری از حمایت‌های دولتی نیستجلیلی: بسیاری از مشکلات دولت، بدون کمک اصناف حل نخواهد شد

 تاکنون اصناف همکاری خوبی داشتند 

حسین بختیاری، فرماندار اراک نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت اصناف اظهار داشت: تاکنون اصناف در زمینه‌های مختلف همکاری خوبی داشتند و از سویی دیگر حدود یک ماه است که اصناف تعطیل هستند.

وی افزود: اگر اصناف به صورت کامل و دقیق پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند بنده مخالفتی با بازگشایی اصناف ندارم.

 کاهش 18 درصدی مبتلایان به کرونا در استان مرکزی 

علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این جلسه با اشاره به آمار استان نسبت به هفته پایان فروردین‌ماه گفت: میانگین استان در زمینه ابتلا به ویروس از 7 هزار و 252 مورد در هفته پایانی فروردین‌ماه به 5 هزار و 936 مورد در هفته نخست اردیبهشت‌ماه رسیده است که 18 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: 628 مورد بستری استان در هفته پایانی فروردین‌ماه به 660 مورد در هفته نخست اردیبهشت‌ماه رسیده که 5 درصد افزایش داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: همچنین موارد سرپایی استان از 6 هزار و 624 مورد  در هفته پایانی فروردین‌ماه به 5 هزار و 276 مورد در هفته نخست اردیبهشت‌ماه رسیده که 20 درصد کاهش داشته است.

علیمحمدی بیان کرد: در زمینه فوتی‌ها هم آمار 114 مورد فوتی در هفته پایانی فروردین‌ماه به 106 مورد در هفته نخست اردیبهشت‌ماه رسیده که با کاهش 7 درصدی همراه بوده است.

وی ادامه داد: تاکنون در استان 97 هزار و 14 مورد رپیدتست انجام شده که 16 درصد موارد مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: 10 هزار مورد رپیدتست در هفته نخست اردیبهشت انجام شده که 2 هزار و 500 مورد آن معادل 25 درصد مثبت بوده است.

علیمحمدی افزود: بنابراین روند امیدوارکننده‌ای را در هفته نخست اردیبهشت نسبت به هفته پایانی فروردین‌ماه شاهد بودیم که شکننده است.

 ادامه فعالیت اصناف مشروط به رعایت کامل پروتکل‌هاست 

محسن خیرمند، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به بازگشایی اصناف گفت: در استان مرکزی اصناف یک هفته زودتر از کشور تعطیل شدند که فشارها و تبعات بسیاری را برای آنها در پی داشته و به همین خاطر با بازگشایی اصناف مشروط به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی موافق هستیم.

وی افزود: پروتکل‌های بهداشتی باید به دقت اجرا و در این راستا باید نظارت‌ها بیشتر شود و اگر ظرف 3 تا 4 روز آینده در 50 درصد از اصناف شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت نشد می‌توان مجدد تعطیلی‌ها را از سر گرفت.

در پایان این جلسه نیز سعید جعفری کرهرودی، رئیس سازمان صمت استان مرکزی گفت: اکنون فشار مضاعفی روی اصناف است با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و بازگشایی اصناف می‌توانیم این فشار را از روی اصناف برداریم.

انتهای پیام/712/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هفته پایانی فروردین ماه رئیس اتاق اصناف استان مرکزی بازگشایی اصناف استان مرکزی واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • فیلم| حل مشکلات اصناف در میز خدمت
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • چگونه برای کسب و کارمان شناسه یکتا رایگان بگیریم؟
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • فریبا: استقلال دو بازی خطرناک تا قهرمانی دارد
  • فریبا: استقلال تا پایان لیگ ۲ بازی خطرناک دیگر دارد
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است