Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@16:46:36 GMT

تنش‌های میان آمریکا و چین خطرناک است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۰۹۹۴

تنش‌های میان آمریکا و چین خطرناک است

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، تنش‌ها میان واشنگتن و پکن را از جنگ سرد میان آمریکا و اتحاد شوروی پیشین، برای جهان خطرناک‌تر دانست.

به گزارش برنا، هنری کیسینجر ۹۷ ساله و از اندیشمندان راهبردی ۶۰ سال گذشته، در نشست گردهمایی سدونا در انستیتو مک کین در باره مسائل جهان با هشدار درباره قدرت اقتصادی و نظامی چین، گفت: تنش‌ها میان ایالات متحده و چین ممکن است به همه کشورها سرایت کند و منجر به درگیری‌های آخرالزمانی میان این ۲ غول نظامی و فناوری جهان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور ریچارد نیکسون رئیس جمهوری پیشین آمریکا و پیشنهاد دهنده بهبود روابط واشنگتن و پکن در ۱۹۷۱، با ارزیابی ترکیب قدرت‌های اقتصادی، نظامی و فناوری این ابرقدرت‌ها که خطرناک‌تر از جنگ سرد با اتحاد شوروی و تیره شدن روابط میان کشورها به عنوان بزرگ‌ترین مشکل جهان خواهد بود،  گفت که تیرگی روابط با چین، بزرگ‌ترین مشکل آمریکا و جهان است،  زیرا در صورتی که نتوانیم این مشکل را حل کنیم، خطر گسترش جنگ سرد در سراسر جهان، به وجود خواهد آمد.

کیسینجر افزود: در حالی که تسلیحات هسته‌ای دوره جنگ سرد از توانایی کافی برای نابود کردن همه جهان، برخوردار بوده، اما پیشرفت‌ها در فناوری هسته‌ای و هوش مصنوعی که چین و ایالات متحده سرآمد آن هستند، تهدید روز قیامت و نابودی کل زمین و بشر را چند برابر کرده است.

به گفته او؛ بشر برای نخستین بار در تاریخ، توانایی نابود کردن خود را در دوره محدودی از زمان به دست آورده است. ما با توسعه فناوری، به قدرتی دست یافته‌ایم که تا ۷۰ سال پیش حتی قابل تصور هم نبود و اکنون فناوری‌های پیشرفته نیز به قدرت هسته‌ای افزوده شده که در حوزه هوش مصنوعی بر اساس این واقعیت است که بشر با ماشین‌ها و دستگاه‌هایی همکار می‌شود که از توانایی به وجود آوردن راه و روش‌های ویژه خود برای اندیشیدن و قضاوت کردن، برخوردار هستند. بنابراین در درگیری نظامی میان این قدرت‌های دارای فناوری پیشرفته، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند.

کیسینجر ادامه داد: جنگ سرد میان ایالات متحده و اتحاد شوروی در چند دهه پس از جنگ دوم جهانی، به میزان زیادی تک بعدی و متمرکز بر رقابت تسلیحات هسته‌ای بود. اتحاد شوروی توانایی اقتصادی نداشت و تنها از ظرفیت فناوری نظامی برخوردار بود. شوروی توانایی توسعه فناوری را مانند چین نداشته، زیرا چین دارای قدرت عظیم اقتصادی در کنار قدرت قابل ملاحظه نظامی است.

به باور کیسینجر؛  سیاست ایالات متحده نسبت به چین، باید با رویکرد دوگانه پافشاری بر اصول ایالات متحده برای دریافت احترام از چین و در همان حال ادامه گفت و گو و یافتن حوزه‌ها و زمینه‌های همکاری باشد.

او اظهار داشت: بر این باور نیستم که دیپلماسی همیشه به نتایج سودمند منجر می‌شود،  هیچکس نتوانسته در این وظیفه پیچیده ما، با موفقیت کامل پیشرفت کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان ایالات متحده چین فناوری واشنگتن پکن فناوری جنگ سرد جهان جنگ جنگ سرد هوش مصنوعی چین ایالات متحده زمین هوش مصنوعی جنگ رقابت فناوری نظامی چین آمریکا ایالات متحده اتحاد شوروی جنگ سرد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد

یک حساب توئیتری امنیت دولتی آمریکا که به زبان فارسی منتشر می‌شود از تعیین جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعاتی در مورد ۳ مرد ایرانی به عنوان هکر خبر داد.
 
به گزارش یورو نیوز؛ برنامه «پاداش برای عدالت» سرویس امنیت دیپلماتیک وزارت امور خارجه ایالات متحده با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در ازای اطلاعات درباره سه مرد ایرانی با نام‌های «ر. ک»، «ک. ب. س.» و «ح. ه» تا ۱۰ میلیون دلار پاداش پرداخت می‌کند.
 
به ادعای این نهاد دولتی آمریکا؛ این افراد به انجام حملات سایبری «تحت هدایت و همکاری شرکت‌های نیابتی وابسته به سپاه پاسداران» به «بیش از ۱۲ شرکت آمریکایی، وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری ایالات متحده» متهم شده‌اند.

tags # آمریکا ، هکر سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!