Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون «صنایع و معادن» مجلس شورای اسلامی گفت: شیوه فعلی مجوزدهی ما به تولید، به طور کلی در دنیا منسوخ شده است و ما باید به سمت ثبت محوری مجوز پیش رویم لذا هر فردی که قصد دارد فعالیت اقتصادی داشته باشد باید فعالیت خود را ثبت کنند.  روح‌الله ایزدخواه در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به قوانین زائد پیشروی تولید گفت: صدور برخی مجوزات و مشکلات در این زمینه از جمله مهم‌ترین قوانین زائد پیش روی تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی تاکید کرد: شیوه فعلی مجوزدهی ما به تولید، به طور کلی در دنیا منسوخ شده است و ما باید به  سمت ثبت محوری مجوز پیش رویم لذا هر فردی که قصد دارد فعالیت اقتصادی داشته باشد باید فعالیت خود را ثبت کنند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه نظارت‌های اعمال شده باید پسینی باشد، اظهار داشت: به جای اینکه ما در ورودی ایجاد کسب و کار سخت گیری کنیم باید نظارت‌های پس از صدور مجوز را دقیق‌تر کنیم و البته برخی از این نظارت‌ها هم باید نظارت‌های مردمی و غیر دولتی و از سوی انجمن‌ها و صنوف اعمال شود.

وی با بیان اینکه نباید عمده نظارت‌ها از طریق دولت  اعمال شود، بیان داشت:  ممکن است این مسیر فساد آفرین شده و امضا‌های طلایی را مجدداً شکل دهد.

ایزدخواه با اشاره به قوانین زائد در زمینه صادرات و واردات اظهار داشت:  در این بخش هم متاسفانه ما بخشنامه پشت بخشنامه  داریم. طبق رصدی که داشته‌ایم، مشاهده کردیم که بانک مرکزی بخشنامه‌های متعددی در بحث ارزی صادرات و ورادات داشته است لذا این مسئله قطعاً دست و پای تولیدکننده را بسته و اختلال ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: همچنین برخی دستگاه دولتی در این زمینه دچار استیصال شده‌اند و به جای اینکه بازار ارز را تنظیم کنیم بیشتر به تداخل در این بازار کمک کرده‌ایم.   بیشتر بخوانید: رفع مقررات زائد در بخش تولید نیازمند اهتمام مجلس و دولت/ جایگاه قوه قضائیه در بحث تسهیل‌گری بی‌نظیر است  

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم قوانین زائد نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، امیر حسین سمیعی گفت: بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است، که می شود سال های سال در مورد به آن صحبت کرد و راجع به مشکلات آن به صورت اضطراری تر نشست و صحبت کرد و دغدغه ها را شنید و گلایه ها را گوش داد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای اینکه بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می کنیم که تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت به آنها داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم، و باید همت کنیم تنش ها را کاهش و ظرفیت های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه ای مجوزهای موسیقی گفت: ما نمی توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که اینگونه مشکلات با همین نشست ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت های مجری را در شهرستان ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه نمود: ما باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویدادهای اجرایی به تناسب آن ایام می تواند تاثیر گذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان تک به تک با بیان مشکلات، دیدگاهها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.

کد خبر 6092840

دیگر خبرها

  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی