Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@15:48:02 GMT

تهدید کره شمالی به «اقدام متقابل» ضد آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۳۲۲۵

تهدید کره شمالی به «اقدام متقابل» ضد آمریکا

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری یونهاپ، یک مقام وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ ای که امروز یکشنبه در رسانه‌ های دولتی این کشور منتشر شد، گفت سخنرانی اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و تجدیدنظر در سیاستگذاری آمریکا در برابر کره شمالی که اخیرا تکمیل شده است، نشان می‌ دهد وی قصد دارد سیاستی خصمانه را در برابر کره شمالی حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمریکا اگر به «سیاست‌ های جنگ سرد» در برابر کره شمالی دست بزند، با بحران بدتر و بدتری مواجه خواهد شد. آمریکا باید درک کند در صورت تحریک کره شمالی، آسیب خواهد دید.

این سخنگوی نامش مشخص نشده، دولت آمریکا را متهم کرده است که با انتقاد از نقض حقوق بشر در کره شمالی به دنبال توهین به «حیثیت رهبر این کشور» بوده است.

وی گفته است انتقاد از حقوق بشر اقدام تحریک آمیزی است که نشان می دهد ایالات متحده خود را برای یک نمایش همه جانبه در مقابل با کره شمالی آماده می کند، اما به این اقدام «پاسخ مقتضی و متقابل» داده خواهد شد.

در همین حال «کاون جونگ جان» یک مقام وزارت خارجه کره شمالی هم گفته است، رئیس جمهور آمریکا با این اظهارت مرتکب اشتباه بزرگی شد.

این مقام وزارت خارجه کره شمالی تصریح کرده است اظهارات جو بایدن به طور روشن نشاندهنده قصد او برای تداوم سیاست‌ های خصمانه در قبال کره شمالی است، همانطور که در بیش از نیم قرن گذشته چنین سیاستی را در قبال پیونگ یانگ اجرا کرده است.

کاون جونگ جان گفته است اظهارات مقام‌ های دولت بایدن در خصوص به کارگیری دیپلماسی در قبال کره شمالی، پوششی برای مخفی کردن مقاصد خصمانه این کشور علیه پیونگ یانگ است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی چند روز پیش خود در کنگره گفت: درباره برنامه‌ های هسته‌ ای کره شمالی که تهدیدی جدی برای امنیت آمریکا و امنیت جهانی محسوب می‌ شوند، ما از نزدیک با هم پیمانان خود همکاری می‌ کنیم تا با تهدید‌های ناشی از هر دو کشور از طریق دیپلماسی و بازدارندگی شدید و سخت گیرانه مقابله کنیم.

همچنین «جن پساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز در کنفرانس خبری روز گذشته خود به سوالات خبرنگاران درباره کره شمالی و دیدار بایدن با پوتین پاسخ داد. یکی از خبرنگاران درباره کره شمالی از وی سوال کرد آیا دولت بررسی سیاست خود درباره کره شمالی را تکمیل کرده است و اگر چنین است، دولت چه رویکردی را اتخاذ خواهد کرد؟

پساکی گفت: می‌ توانم تایید کنم که ما بررسی سیاست مان درباره کره شمالی را تکمیل کرده ایم و این کار خیلی دقیق، موشکافانه و با در نظر گرفتن همه مسائل صورت گرفت. ما از نزدیک با کارشناسان خارج از دولت و مقامات پیش از خود از چند دولت قبلی مشورت کردیم و مسیر پیش روی خود را با استفاده از تجربیات آنها که در اختیار ما گذاشتند، ترسیم کردیم.

وی افزود: هدف ما تکمیل عاری ساختن شبه جزیره کره از سلاح هسته‌ ای است. با درک روشنی از این موضوع که تلاش‌های چهار دولت گذشته به این هدف نرسیده است، سیاست ما نه بر دستیابی به یک معامله بزرگ متمرکز خواهد بود، نه بر اتکا به صبر راهبردی.

سخنگوی ریاست جمهوری آمریکا ادامه داد: سیاست ما به دنبال رویکردی دقیق و عملی است که این به معنای استقبال از دیپلماسی با کره شمالی و یافتن مسیر‌های آن خواهد بود و ایجاد پیشرفت عملی که امنیت آمریکا، متحدان ما و نیرو‌های مستقر را افزایش می‌ دهد. ما در هر قدم از مسیر پیش رو، با جمهوری کره، ژاپن و دیگر متحدان و شرکا همچنان مشورت خواهیم کرد.

براساس رویکرد جدید آمریکا، واشنگتن به دنبال تشدید فشار بر کره شمالی است تا این کشور وادار شود که برنامه هسته‌ ای و موشکی خود را متوقف کند، اما امریکا به دنبال معامله با پیونگ یانگ نخواهد بود.

تحریم‌ های آمریکا و فشارهای بین المللی علیه کره شمالی تاکنون نتوانسته است «کیم جونگ اونگ» رهبر کره شمالی را وادار کند که برنامه هسته‌ ای و موشکی این کشور را متوقف کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا کوشید تا رویکردی متفاوت با کره شمالی به توافقی دست یابد، اما تلاش دولت او هم نتیجه‌ ای در پی نداشت.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 جنگ سرد رئیس جمهور آمریکا شبه جزیره کره کاخ سفید کره شمالی سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۳۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نشريه اکسيوس، کنگره آمريکا به دادگاه کیفری بین‌المللی هشدار داد حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیلی با انتقام‌جویی آمریکا مواجه خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل تا آنجا پیش رفته است که از بایدن خواسته است تا برای جلوگیری از صدور حکم مداخله کند. دیوان کیفری بین‌المللی در حال تحقیق درباره اتهامات جنایات جنگی علیه ارتش رژیم اسرائیل است.

کاخ سفید از اظهار نظر در مورد تماس نتانیاهو با بایدن خودداری کرد، اما گفت: دیوان کیفری بین المللی در این شرایط صلاحیتی ندارد و ما از تحقیقات آن حمایت نمی‌کنیم. 

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه بیانیه‌ای صادر کرد و حکم‌های گزارش شده را «شرم‌آور» و «غیرقانونی» خواند.

جانسون گفت: «اگر دولت بایدن به چالش کشیده نشود، دیوان کیفری بین‌المللی می‌تواند قدرت بی‌سابقه‌ای برای صدور حکم بازداشت علیه رهبران سیاسی، دیپلمات‌های آمریکایی و پرسنل نظامی آمریکایی ایجاد کند و آن را به دست گیرد.»

جانسون از دولت بایدن خواست که «فوری و با صراحت از دیوان بین‌المللی کیفری بخواهد از اين اقدام خوداری و از هر ابزار موجود برای جلوگیری از چنین اقدام تحقیرآمیزی استفاده کند.

رئیس مجلس به چندین قانونگذار جمهوری خواه می‌پیوندد که در روز‌های اخیر به شدت از دیوان کیفری بین المللی انتقاد کرده اند.

یکی از اعضای مجلس نمایندگان جمهوریخواه به آکسیوس گفت که پیش نویس قانونی برای پاسخگویی به هر گونه حکمی در حال تدوین است.

مایکل مک کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا (تگزاس) به آکسیوس گفت که انتظار دارد نسخه‌ای از لایحه سناتور تام کاتن (R-Ark) برای تحریم مقامات دیوان بین المللی کیفری درگیر در تحقیقات ایالات متحده و متحدانش ارائه شود. 

برد شرمن، نماینده کالیفرنیا، گفت که ایالات متحده باید به این فکر کند که آیا ما یکی از امضاکنندگان اساسنامه رم باقی می‌مانیم - معاهده‌ای که دادگاه بین‌المللی کیفری را تاسیس کرد.

وی افزود: «ما باید در مورد گفتگو با برخی از کشور‌هایی که [پیمان] را تصویب کرده اند فکر کنیم که آیا می‌خواهند از این سازمان حمایت کنند یا خیر.

ریچی تورس، نماینده سرسخت طرفدار اسرائیل و سناتور جان فترمن هر دو از حکم‌های گزارش شده انتقاد کرده اند.

پرامیلا جایاپال، رئیس انجمن پیشرو، منتقد سرسخت اسرائیل، گفت: «دیوان بین‌المللی کیفری یک نهاد مستقل است و باید کار‌هایی را که آنها باید انجام دهند ادامه دهد».

مارک پوکان، یکی دیگر از منتقدان مترقی اسرائیل، گفت: این موضوع به کنگره مربوط نیست که به آنها بگوید چه کاری انجام دهند. 

دیگر خبرها

  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد