Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@09:17:21 GMT

انتخابات و بحث سیاسی مجوز غیبت، توهین و دروغ نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۳۴۹۷

انتخابات و بحث سیاسی مجوز غیبت، توهین و دروغ نیست

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه بدبخت ترین مردم کسانی هستند که گناهان خود را توجیه می کنند، گفت: انتخابات و بحث سیاسی مجوز غیبت، تهمت، توهین و دروغ نیست و نمی توان با اسم هدیه گذاشتن روی رشوه حرمت آن را بر طرف کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی سحرگاه امروز(یکشنبه۱۲اردیبهشت) در سخنرانی مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت معصومه با بیان اینکه قرآن کریم شب قدر را به عنوان شب با برکت معرفی می کند،گفت: مبارک بودن امشب به خاطر چهار چیز است که اولین دلیل آن نازل شدن کتابی مبارک در این شب بر قلب پیامبر صلوات الله علیه و آله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که زمان هیچ ارزشی ندارد و اتفاقاتی که در آن می افتد زمان را ارزشمند می کند، گفت: وجه دوم برکت امشب مسأله حضور و ارتباط با امام معصوم و اهل بیت علیهم السلام است زیرا شب قدر فرشته ها پرونده ها را نزد امام می برند و ما خدا را به حق ۱۴ معصوم قسم می دهیم و متوسل می شویم تا گناهان ما بخشیده شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: وجه سوم مبارک بودن شب قدر فرشتگان هستند که کانون برکت هستند و تمام فرشتگان امشب فرود می آیند و چهارمین دلیل مبارک بودن شب قدر این است که اولین شب سال عبادی است و تقدیر یک سال انسان در این شب معین می شود.

 

وی با بیان اینکه قدر به سه معنا است، گفت: یک معنی قدر به معنی ارزش است زیرا قلب ماه رمضان شب قدر و افضل از هزار ماه است، معنی دیگر قدر به معنی ضیق بودن است به این خاطر است که آنقدر فرشتگان روی زمین می آیند که جای سوزن انداختن نیست و معنای سوم هم به معنای اندازه گیری است یعنی اعمال سال انسان اندازه گیری و ارزیابی می شود.

 

رفیعی با بیان اینکه خداوند به برخی از مکان ها نیز امتیازاتی داده است، افزود: یکی از مکان های ارزشمند مکه است که غذا خوردن در مکه مانند روزه گرفتن در جای دیگر است و یا کربلا زیر قبه اباعبدالله علیه السلام که نماز در آن کامل و با برکت است.

 

وی با بیان اینکه سرمایه اصلی ما عمرمان است که بخشی از آن سپری شده و بخشی هم هنوز برایمان مانده است، خاطرنشان کرد: دنیا بازار است که برخی سود می کنند و برخی خسارت می بینند ولی سرمایه ما عمر ما است و نمی توانیم سرمایه خود را راکد نگه داریم و به همین خاطر انسان همواره در حال خسارت است و خوشا به حال افرادی که از این سرمایه به خوبی استفاده کنند.

 

کارشناس مذهبی رسانه ملی با بیان این که بالغ بر ۶۰ مرتبه کلمه خسران در قرآن آمده است، گفت: خسران یعنی از دست دادن سرمایه زیرا سرمایه عمر می سوزد و نباید بگذاریم این سرمایه هدر برود و باید کالایی تهیه کنیم که خریدارش خدا باشد.

 

وی ادامه داد: خداوند در آیه ۱۰۳ سوره کهف می فرماید ای پیامبر می خواهی بدانی که زیانکارترین مردم کیستند؟ کسانی که در دنیا کار زشت انجام می دهند و کار زشت خود را زیبا می بینند؛ از امیرالمؤمنین(ع) درباره مصداق این آیه سؤال شد فرمودند که مصداقشان خوارج هستند که با نام خدا امیرالمؤمنین(ع) را به شهادت رساندند.

 

رفیعی با بیان اینکه بدبخت ترین مردم کسانی هستند که گناهان خود را توجیه می کنند، گفت: انتخابات و بحث سیاسی مجوز غیبت، تهمت، توهین و دروغ نیست و نمی توان با اسم هدیه گذاشتن روی رشوه حرمت آن را بر طرف کرد و یا با عوض کردن اسم ربا رباخواری کرد.

 

وی افزود: در کربلا فردی که گوشواره از گوش دختری می کشید گریه هم می کرد از او پرسیدند چرا این کار را می کنی گفت اگر من نکنم دیگری می کند امروز هم طرف دزدی می کند می گویند چرا دزدی می کنی می گوید دیگران میلیاردی دزدی می کنند من چرا نکنم.

 

استاد حوزه و دانشگاه زیبا جلوه دادن و توجیه گناه را کار شیطان دانست و گفت: قرآن می فرماید خسارت دیده ترین فرد کسی است که عمل زشتی را انجام می دهد و گمان می کند عمل خوبی انجام داده و آن را با ظاهر دینی توجیه می کند.

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام ناصر رفیعی شب های قدر حجت الاسلام رفیعی شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۳۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است