Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین با نقل از ایرنا، نتایج این مطالعه که به.تازگی در نشست سالانه انجمن جراحی قفسه سینه آمریکا ارائه شد، نشان می‌دهد که این روش درمانی بدون عارضه جانبی است. این مطالعه نشان داد تقریبا ۷۰ درصد بیمارانی که با این روش درمانی به نام «اکسیژن‌رسانی غشای خارج از بدن یا ECMO» درمان شدند، از بیمارستان ترخیص شده و بیش از ۹۰ درصد سه ماه بعد در خانه بهبود می‌یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به علاوه، بیش از ۱۶٪ از بیماران سه ماه پس از ترخیص از بیمارستان به سر کار و سایر فعالیت های روزانه خود بازگشتند.

تاثیر بلندمدت ویروس کرونا بر ریه چیست؟

محققان می گویند: این درصدها مشابه با درصدهای استفاده از دستگاه کمک تنفسی یا ونتیلاتور است که از دستگاه اکسیژن ساز برای حفظ تنفس در بیماران مبتلا به بیماری‌های مرتبط با ریه از جمله کووید-۱۹ استفاده می‌کند.

این موضوع نشان می‌دهد که اکسیژن رسانی به خون در درمان بیماران مبتلا به بیماری شدید کرونا که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان یا ICU بستری هستند، مفید است و هیچ عارضه جانبی طولانی مدتی در مقایسه با استفاده از دستگاه کمک تنفسی ندارد.

دکتر «جسیکا روو» در یک نامه الکترونیکی به خبرگزاری یونایتدپرس گفت: حمایت «اکسیژن رسانی غشای خارج از بدن یا ECMO» در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در مقایسه با سایر بازماندگان ICU، با میزان زنده ماندن بدتر یا عوارض طولانی مدت همراه نیست.

روو که استادیار جراحی قلب و عروق در دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو گفت: این موضوع به رغم این حقیقت که این بیماران «یک دوره بیماری حاد پیچیده‌تر داشتند و مدت زمان بیشتری در بیمارستان بستری بودند» صادق است.

وی و همکارانش اذعان داشتند که بازماندگان بیماری های شدید از جمله افراد مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹، در معرض خطر طولانی مدت ابتلا به عوارض جسمی، روانی و شناختی هستند که برخی از این عوارض ناشی از اقدامات تهاجمی است که برای درمان استفاده می‌شود.

بر اساس  اعلام انجمن جراحی قفسه سینه آمریکا، در ECMO، دستگاهی خون بیمار را از بدن بیرون می‌کشد و آن را با اکسیژن ترکیب کرده و سپس دوباره به داخل بدن پمپاژ می‌کند. این فرآیند به خون اجازه می‌دهد تا سطح سالم اکسیژن را حفظ کند و در عین حال به قلب و ریه ها استراحت می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند: این روش درمانی می تواند گزینه ای برای بیماران مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ باشد که در بیمارستان بستری هستند و به دستگاه کمک تنفسی معمولی واکنش نشان نمی دهند. همچنین می‌تواند به بیمارستان‌هایی که با کمبود این دستگاه مواجه هستند، کمک کند.

کد خبر 598560 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران بیماران مبتلا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به برداشت اعضای بیمار مرگ مغزی در بیمارستان دشتستان، گفت: در این راستا بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد. - اخبار استانها -

نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دشتستان، با اشاره به اینکه اهدای عضو بیماران مرگ مغزی به دیگر بیماران نیازمند به اعضا جان می‌بخشد از اهدا عضو بیمار مرگ مغزی یک بانوی دشتستانی خبر داد و اظهار داشت: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوع دوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی 50 ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل شد که بعد از انجام آزمایشات تشخیصی لازم، خون‌ریزی در بطن‌های مغزی به علت فشار خون کنترل نشد و متأسفانه همین امر باعث مرگ مغزی این بانو شد.

شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، کلیه‌ها و کبد آن برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از زحمات کارکنان بخش ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان در همراهی این عمل خاطرنشان کرد: این 117 همین برداشت عضو استان بوشهر و دومین برداشت اعضای بیماران مرگ مغزی سال جاری است.

وی اضافه کرد: تاکنون 7 قلب بیماران مرگ مغزی از استان بوشهر با پرواز به تهران و شیراز برای پیوند به بیماران انتقال داده شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد