Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت با تکذیب افزایش قیمت خرما به ۷۰ هزار تومان تاکید کرد در حال حاضر عرضه مستقیم خرمای مضافتی در سازمان‌های میادین میوه و تره بار شهرداری‌ها با قیمت هر کیلوگرم ۲۵۵۰۰ تومان در حال انجام است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت و دبیر کارگروه تنظیم بازار در واکنش به خبر " بازار خرما هم از کنترل خارج شد/ هر کیلوگرم رطب به ۷۰ هزار تومان هم رسید" نوشت:  در راستای حمایت از نخل داران و تولید کنندگان زحمت کش خرما و از طرفی تامین خرمای مورد نیاز ایام ماه مبارک رمضان و عرضه آن با قیمت‌های متعارف و متناسب مقرر گردید دو نوع خرمای پرمصرف شامل مضافتی و کبکاب با محوریت انجمن ملی خرمای ایران بعنوان مرجع تامین کننده با همکاری مراکز توزیع سازمان میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره ای، اتاق اصناف و مباشرین معرفی شده از سوی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها اقدام گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



- با توجه به اهمیت تامین خرمای مورد نیاز، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران مکلف گردید میزان ۲۰ هزارتن انواع خرمای مورد نیاز طرح را خرید و ذخیره سازی نماید.

- ازآنجاییکه خرما جزء گروه‌ها ۳ کالایی در دستورالعمل نرخ گذاری کالا و خدمات بوده و مشمول قیمت گذاری مصوب نمی‌باشد بر این اساس واحد‌های تولیدی بخصوص برند‌ها راساً و با توجه به شرایط بازار نسبت به نرخ‌گذاری و درج قیمت آن بر روی بسته بندی‌ها اقدام می‌نمایند.

- قیمت اعلامی انجمن ملی خرما، تحویل درب سردخانه استان‌های مبدا تولید کننده خرما مضافتی و کبکاب بدون احتساب هزینه‌های حمل، بسته بندی مجدد، سورت، توزیع و فروش و سود می‌باشد.

- با عنایت به مراتب فوق و ازآنجاییکه خرمای مورد نیاز فروشگاه‌های زنجیره‌ای به صورت غالباً مضافتی خشک و بدون شیره تهیه می‌شود به مراتب با قیمت‌های بیشتری در سطح فروشگاه‌ها عرضه می‌گردد.

- بر مبنای ضوابط قیمت گذاری می‌بایست هر بسته خرمای مضافتی با لحاظ شرایط فوق تحویل به فروشگاه‌های زنجیره‌ای هر کیلو گرم ۲۶ هزار تومان و قیمت مصرف کننده ۲۹ هزار تومان عرضه گردد که حسب بررسی‌های صورت گرفته ۹۰ درصد از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با رعایت حاشیه سود ۱۰ الی ۱۲ درصد قیمت‌های اعلامی را رعایت نمودند و طی روز‌های اخیر نیز حسب مکاتبات صورت گرفته با سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ضمن تذکر با خاطیان برخورد لازم صورت پذیرفته است.

- درحال حاضر عرضه مستقیم خرمای مضافتی در سازمان‌های میادین میوه و تره بار شهرداری‌ها با قیمت هر کیلو گرم ۲۵۵۰۰ تومان در حال انجام است ضمن اینکه برای عرضه مستقیم خرما توسط تولیدکنندگان غرف رایگان در نقاط اصلی سازمان میادین واگذار شده است.

به هر حال قیمت اعلامی ۷۰ هزار تومان برای خرما، به نظر ناکارآمد جلوه دادن دستگاه‌های اجرایی می‌باشد. بررسی‌های میدانی از سطح بازار نشان میدهد حتی در سطح خرده فروشی اصناف این قیمت اتفاق نیفتاده و مجددا تاکید می‌گردد هر میزان از دو نوع خرمای مضافتی و کبکاب که مورد نیاز استان‌ها، سازمان میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و... می‌باشد، سریعا از طریق انجمن ملی خرما و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عرضه خرمای مضافتی میادین میوه و تره بار قیمت خرما فروشگاه های زنجیره ای میادین میوه و تره بار عرضه مستقیم خرما خرمای مورد نیاز خرمای مضافتی هزار تومان فروشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • قیمت قند و شکر در میادین تره بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است