Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- راهکارهای گسترش همکاری‌های نفتی ایران و ترکمنستان در نشست مشترک مدیرعامل شرکت نفت خزر و سفیر ترکمنستان در ایران بررسی شد.

علی اصولی، مدیرعامل شرکت نفت خزر در این دیدار با اشاره به تاریخچه مناسبات ایران و ترکمنستان به‌عنوان دو کشور همسایه با ارتباطات عمیق قومیتی و گستره مرزی مشترک در خشکی و دریا، فعالیت‌ها و مأموریت‌های شرکت نفت خزر را معرفی و به توانمندی‌ها و دستاوردهای کسب‌شده در آب‌های عمیق خزر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشکیل کنسرسیوم مطالعاتی خزر جنوبی، بلوک‌بندی و اولویت‌بندی ساختارها و اولویت‌بخشی به عملیات حفاری اکتشافی در بلوک‌های ۶.۲ و ۸.۱ و توافق همکاری نفتی با جمهوری آذربایجان در بلوک البرز را بخشی از اقدام‌ها و فعالیت‌های مهم شرکت نفت خزر برشمرد و با اشاره به استقرار تأسیسات کشتی‌سازی در شمال ایران و تجربه ساخت سکوهای ایران‌خزر، سکوی نیمه‌شناور ایران‌ امیرکبیر و شناورهای چندمنظوره کاسپین، اظهار کرد: ظرفیت‌های ایران در این بخش، ظرفیت بالقوه‌ای برای ارائه خدمات در حوزه همکاری‌های مشترک دو کشور به شمار می‌رود.

احمد قربانف، سفیر ترکمنستان در ایران نیز ضمن قدردانی از برگزاری این نشست، به تشریح دوران طلایی مناسبات بین دو کشور پرداخت و بر ضرورت همکاری‌های دوجانبه در زمینه طرح‌های نفت و گاز تأکید کرد.

وی در صحبت‌های خود از گسترش همکاری‌ها به‌ویژه در بخش‌های فنی و مهندسی استقبال و به نقش سفارت به‌عنوان پل ارتباطی بر مبنای ارائه پیشنهادهای منطقی و اجرایی به شرکت‌های فعال در ترکمنستان اشاره کرد.

سفیر ترکمنستان در ایران با اشاره به همکاری‌های ایران و آذربایجان، اظهار امیدواری کرد که کشور ترکمنستان نیز بتواند از خدمات و دانش فنی ایران در آب‌های عمیق دریای خزر استفاده کند و نشست کمیسیون اقتصادی با حضور شرکت‌های فنی و تخصصی دوطرف هرچه سریع‌تر تشکیل شود.

قربانف با اشاره به دستاوردهای شرکت نفت خزر در آب‌های عمیق خزر و بهره‌مندی این شرکت از حضور متخصصان و کارشنان خبره و فنی افزود: ظرفیت‌های زیادی برای گسترش همکاری‌های ترکمنستان و ایران در بخش انرژی در دریای خزر وجود دارد که می‌تواند به توسعه اقتصادی دو کشور کمک کند.

بر اساس اعلام شرکت نفت خزر، در این نشست، راه‌های گسترش همکاری‌های مشترک بین دو کشور و پیشنهادهای مرتبط با این موضوع مطرح و بحث و تبادل‌نظر شد.

 

 

 شانا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گسترش همکاری گسترش همکاری ها شرکت نفت خزر دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، لبناخمیس مهدی رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم کشور عراق و هیئت همراه به منظور گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی، برپایی تورهای مشترک فناوری و برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی‌های فناورانه ایران در کشور عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و واحدهای فناور آن بازدید کردند.

در این جلسه حسن زمانیان به سابقه همکاری‌های فرهنگی و علمی دو کشور اشاره و گفت: وجود اشتراکات مذهبی، تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایجاب می‌کند که گسترش همکاری و تعامل در زمینه‌های مختلف علمی افزایش یابد.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به تحصیل دانشجویان دکترای پژوهشی دارای طرح پژوهشی تقاضا محور بیان داشت: این سازمان آمادگی خود را جهت پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش محور از کشور عراق اعلام می‌دارد.

در ادامه لبنا خمیس مهدی گفت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با فضای بزرگ، پژوهشکده‌های نوین و دانشمندان گرانقدر، نقشی بزرگ در گسترش و رشد علمی ایفا کرده است. امیدواریم بتوانیم با گسترش روابط با چنین سازمانی، از تجربیات آن در کشور عراق استفاده کنیم و دانشجویان و استادان ما با حضور در این مرکز با نوین ترین دستاوردهای علمی آشنا شوند.

رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم عراق ضمن بیان امتیازات ویژه سفر خود به ایران اظهار داشت: به لطف الهی، امروز دیداری بسیار ارزشمند و مفید به همراه هیئت وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران داشتیم و برای اولین بار است که چنین مرکز بزرگ علمی و پژوهشی را مشاهده می‌کنم و دیدگاه جدیدتری نسبت به ایران پیدا کردم.

وی با اشاره به توانمندی‌های سازمان با وجود ۹ پژوهشکده بیان داشت: سازمان با دستاوردهای گوناگون و فعالیت‌های علمی گسترده توانسته است در منطقه تعاملات خوبی را ایجاد کند و کشور عراق نیز تمایل دارد در زمینه‌های تحقیقاتی و طرح‌های کلان به ثمر رسیده همکاری و مشارکت داشته باشد.

لبنا خمیس مهدی گفت: پارک علم و فناوری عراق در سال گذشته افتتاح شده است و می‌توان از تور فناوری و برپایی نمایشگاه توانمندی شرکت‌های ایرانی جهت تعاملات علمی و فناورانه بین پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کرد.

در پایان این دیدار معاون پژوهش و توسعه وزرت علوم عراق و هیئت همراه از پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، آزمایشگاه‌های تخصصی بانک‌های سویه‌های خون، سایت ماهواره و چند واحد فناور سازمان که در زمینه‌های تجهیزات پزشکی و قطعات هوایی فعالیت داشتند، بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق