Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-05-07@08:29:25 GMT

آقای جهانگیری! آن کشور ناجوانمرد را معرفی کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۶۷۵۸

آقای جهانگیری! آن کشور ناجوانمرد را معرفی کنید



ارزش‌افزوده سخنان سیاستمداران در کلاب‌هاوس‌ها را البته نمی‌توان به آسانی و در کوتاه‌مدت اندازه‌گیری کرد. ‌ای کاش در جایی بودیم که مراکز نظرسنجی خصوصی آزاد وجود داشت و درباره همین یک موضوع از شهروندان نظرخواهی می‌کردند.

اما می‌توان حدس زد شهروندان عادی توانایی و دانایی فنی و نیز بردباری و حوصله ورود به این شبکه را ندارند و چیزی دستگیرشان نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان ایرانی مثل همه شهروندان افشاگری و گفتن پشت پرده‌ها را دوست دارند که در این باره محمود احمدی‌نژاد رکوردها را جا‌به‌جا کرده و بعید است کسی به گرد پای او هم برسد.

به همین دلیل باید قبول کرد مقام‌های رسمی دولتی در این شبکه تازه اجتماعی نمی‌توانند خارج از عرف و قانون‌های پیدا و پنهان و تعارف‌های معمول چیزی بگویند. علاوه بر این پرسش‌کنندگان نیز نمی‌توانند خارج از استانداردهای مرسوم در سایر رسانه‌ها حرف تازه‌ای بزنند. سخنان اسحاق جهانگیری به عنوان مقام دوم اجرایی کشور و یکی از سیاسی‌ترین شخصیت‌های کشور که همیشه در سیاست فعال بوده، نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است و رسانه‌ها نیز جسته و گریخته سخنان او را بازتاب داده‌اند.

در سخنان وی نکات مبهمی وجود دارد که می‌شد و باید تمام و کمال بیان می‌کرد و شاید با خواندن این نوشته بخواهد پاسخ دهد. یک نکته مبهم به درآمد ارزی ایران در سال ۱۳۹۹ برمی‌گردد که معاون اول به عدد پنج میلیارد دلار اشاره کرد اما نگفت این رقم مجموع درآمد ارزی حاصل از صادرات رسمی نفت است یا درآمد ارزی غیررسمی را نیز دربر می‌گیرد.

در صورتی که درآمد ارزی ایران از نفت از ۱۰۰ میلیارد دلار ادعایی وی برای سال ۱۳۹۰ به پنج میلیارد دلار سقوط کرده باشد باید گفت ترامپ در به صفر رساند صادرات رسمی نفت کامیاب بوده است.

یک نکته مبهم دیگر در سخنان جهانگیری جایی است که می‌گوید: «دولت‌های احمدی‌نژاد بیش از ۲۲ میلیارد دلار را در کشوری سپرده‌گذاری کردند تا آن کشور ۱۷ میلیارد دلار به آنها فاینانس دهد. مشخص نیست چرا باید پول نقد به عنوان تضمین ارائه می‌دادند. وقتی که دولت تدبیر و امید روی کار آمد و می‌خواست این روش را اصلاح کند آن کشور اعلام کرد که امکان لغو قرارداد وجود ندارد و ما نیز ناچار شدیم به همان شیوه غلط ادامه دهیم.» از آقای جهانگیری باید پرسید نام این کشور چیست.

بسیاری از علاقه‌مندان به احتمال زیاد می‌دانند این کشور کدام کشور است ولی علاقه‌مندند یک مقام سیاسی این کشور را به طور رسمی معرفی کند تا شهروندان دوستان و دشمنان را بشناسند. از سوی دیگر چطور ممکن است دولتی نتواند هشت سال در انجام یک کار موفق باشد و به جایی نرسد که از آن ۲۲ میلیارد دلار استفاده بهینه کند.

آقای معاون اول می‌تواند بگوید این ۲۲ میلیارد دلار در چه وضعیتی است و ریز و جزئیات شرایط را برملا کند؟ به نظر می‌رسد اگر دولت به وکلای برجسته جهانی پولی می‌داد آنها می‌توانستند کشور ناجوانمرد را سر جایش بنشانند. آقای جهانگیری اگر می‌خواهد ارزش‌افزوده‌ای برای حرف‌هایش ایجاد کند به همین پرسش‌ها جواب دهد.

جهان‌صنعت

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • معرفی افراد برتر مسابقات آزاد دارت کارگران کشور
  • کره جنوبی سطح هشدار خود را در ۵ سفارتخانه افزایش داد
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس