Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نمادی از وحدت ملت محسوب می شود و اقتدار ملی را رقم می زند و باید گفت که در شرایط فعلی امید آفرینی شاه کلید تحقق این حضور گسترده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ انتخابات ۱۴۰۰ در پیش است، عرصه ای حساس که می تواند آینده چهار ساله ایران اسلامی و حتی فراتر از آن را رقم بزند، صحنه ای که با حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه مردم می تواند نتیجه ای مطلوب تر به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
اما این مشارکت گسترده آن هم با توجه به شرایطی که کشور در آن قرار دارد، با نسخه ای به نام امید آفرینی می تواند محقق شود، بدون تردید مردم ایران اسلامی می دانند که انتخاب آگاهانه آن هاست که باعث می شود، وضعیت کشور، تغییری جدی پیدا کند و شرایط به ایده آل نزدیک شود.
 
اما بد نیست خدماتی را که طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ارائه شده است، در ذهن هایمان مرور کنیم و به دلیل کم کاری عده ای، از حضور در چنین میدان حساس و سرنوشت سازی شانه خالی نکنیم.
 
همان گونه که مردمان کشورمان به ویژه استان پهناور سیستان و بلوچستان با وحدت مثال زدنی خود سال های سال و در عرصه های مختلف خوش درخشیده اند و صحنه ای به یادماندنی از اقتدار ملی به ارمغان آورده اند.

همان گونه که امید آفرینی به عنوان شاخصه اصلی بیانیه گام دوم انقلاب مطرح است، می توان با افزایش ضریب اعتماد عمومی، امید را به جامعه تزریق کرد که علما و سران طوایف می توانند نقش ویژه ای در این وادی ایفا کنند.

نقش علما در امید آفرینی
 
احمد رضا طاهری، کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به انتخابات پیش رو در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: نقش نخبگان جامعه به خصوص بزرگان بومی چون علما، سران طوایف و دانشگاهیان در امید آفرینی و تشویق مردم در انتخابات، کمتر از رسانه ها نیست، شاید حتی در مواردی نقش این دسته از افراد بیشتر باشد.
 
طاهری با اشاره به برکات جمهوری اسلامی در آزادی مذاهب در کشور و رشد چند برابری مساجد، مراکز علمی و حوزه های اهل سنت در ایران، گفت: از آنجایی که نظام دارای ساختاری اسلامی و مردمی است، لذا از همان ابتدا توجه ویژه ای به نهادهای مذهبی وجود داشته است.
 
وی اضافه کرد: این رویکرد باعث شده تا تعداد مساجد اهل سنت و حوزه های علمیه به تعداد قابل توجهی پس از انقلاب افزایش یابد، خوشبختانه این امر موجب شده که علاقه مندان به تحصیلات اسلامی مانند قبل از انقلاب به کشورهای همسایه مراجعه نکنند و تحصیلات اسلامی را در داخل کسب کنند.
 
این کارشناس ادامه داد: از این لحاظ جامعه اهل سنت بلوچ خودکفاست و در مواردی طلاب از نقاط دیگر کشور‌ و حتی از خارج جذب مدارس دینی در استان می شوند.

وحدث مال زدنی مردم پایتخت وحدت
 

وی به سخنرانی رهبری در سیستان و بلوچستان درباره وحدت مثال زدنی، جوانان انقلابی، مرزداران غیور، تنگه احد انقلاب، مسئولیت پذیر و آگاه اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری معتقد هستند که "بیش از همه موارد، این مردم هستند که به کشور اقتدار می دهند. بنابراین حضور مردم در انتخابات موجب اقتدار ایران می شود. ما باید تلاش کنیم ایران را قوی کنیم. ایران قوی بهتر از یک ایران ناتوان است. این قدرت و قوت را همین مردم به کشور می بخشند".
 
طاهری ادامه داد: درست است که از سیستان و بلوچستان به عنوان یک منطقه محروم یاد می شود، اما لازم به یادآوری است که موقعیت‌های بسیار جالب شغلی و کاری برای بخش خصوصی در این استان وجود دارد. شاید بعضی از استان های دیگر دارای چنین پتانسیل یا شرایطی نباشند که در این خطه به واسطه موقعیت جغرافیایی و استراتژی اش وجود دارد.
 
وی افزود: در این استان تفاوت های مذهبی باعث ایجاد جنگ و خونریزی نشده است و مذاهب اسلامی با صلح و دوستی در کنار هم زندگی می‌کنند، دور اندیشی و هم اندیشی علمای شیعه و سنی در جهت حفظ برادری و دوستی بسیار مهم بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امید آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

به گزارش همشهری آنلاین، مجید متقی‌فر با تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در ۲۱ اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

وی افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

متقی‌فر افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی_اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، یادآور شد: آنچه از منظومه فکری امامین انقلاب بر می‌آید، این است که در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاک‌ها و شاخص‌ها مهم است و صرف وابستگی به حزب و گروه و یا قبیله سیاسی نمی‌تواند ملاک عمل قرار گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را به ترتیب زیر اعلام کرد:

۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

کد خبر 848926 منبع: ایسنا برچسب‌ها انقلاب‌ اسلامی‌ ایران انتخابات خبر ویژه

دیگر خبرها

  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس