Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله بهمنش در حاشیه بازدید از طرح واکسیناسیون طیور بومی بر علیه نیوکاسل گفت: همه طیور بومی موجود در روستاهای استان، رایگان بر علیه بیماری نیوکاسل واکسینه می‌شوند.

وی گفت: نقش انکار ناپذیر طیور بومی حساس به این بیماری در چرخش ویروس و انتقال آن به طیور صنعتی موجب شده تا سازمان دامپزشکی اقدام به اجرای طرح ملی واکسیناسیون طیور بومی ضد بیماری نیوکاسل نموده تا از بروز و انتشار بیماری در این پرندگان و نیز خسارات اقتصادی شدید به صنعت پرورش طیور در استان جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأثیر مثبت اجرای این طرح در تجارب گذشته افزود: در این مرحله از اجرای طرح تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه طیور بومی رایگان بر علیه این بیماری واکسینه خواهند شد.

بهمنش، نوع واکسن مورد استفاده در این طرح را مقاوم به حرارت و خوراکی اعلام کرد و از روستاییان خواست با گروه‌های عملیاتی دامپزشکی همکاری کنند.

کد خبر 5202745

منبع: مهر

کلیدواژه: مرغداری دامپزشکی واکسیناسیون ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا شب قدر آمار کرونا گرگان واکسن کرونا عکس استانها ماه مبارك رمضان بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا اردبیل شب های قدر انتخابات 1400 طیور بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، عملیات اجرایی ساخت سردرب دانشگاه یاسوج سال ۱۳۹۶ آغاز شد.
این سردرب ۱۸ متر ارتفاع و ۲۸ متر طول دارد، استفاده از معماری ایرانی- اسلامی در این طرح مورد توجه است.

طرح کلی سردرب دانشگاه یاسوج دارای ویژگی های خاصی و در جنوب کشور منحصر به فرد است و می تواند معرف استان کهگیلویه و بویراحمد باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند