Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: اعلام اسامی دریافت کننده واکسن به این صورت و صرفا کدملی و منطقه محل خدمت حدود یک هزار و ۶۰۰ نفر از حدود دو هزار و ۷۰۰ نفری که واکسن کرونا به آنان تزریق شده اعلام شود، چه نسبتی با شفافیت دارد؟

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت نظری در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به خبر انتشار واکسن در شهرداری بدون اولویت‌های اعلام شده اظهار کرد: این موضوع حساسیت زیادی میان افکار عمومی ایجاد کرده و البته پیش از این نیز دو بار نسبت به آن تذکر دادم اما هنوز جوابی دریافت نکرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتشار خبری در مورد تزریق خارج از نوبت واکسن کرونا به تعدادی از کارکنان در یکی از مناطق شهرداری تهران، واکنش‌های زیادی را در میان افکار عمومی درپی داشت. از این رو لازم دانستم تذکراتی را به شهردار تهران و مجموعه شهرداری ارائه کنم و علیرغم توضیح آقای شهردار همچنان برخی از پرسش‌ها باقی است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: چرا روند نظارت بر واکسیناسیون به گونه‌ای انجام شده که افرادی هرچند انگشت شمار، بتوانند واکسن را به شکل خارج از نوبت و اولویت دریافت کنند؟ لازم است حتماً با مقصرین برخورد جدی شده و گزارش دقیق آن به اطلاع مردم برسد، تا پس از این دیگر هیچ یک از افراد در مجموعه شهرداری اجازه چنین تخلفی را به خود ندهند.

نظری با بیان این که شهرداری تهران باید توضیح دهد که چرا به تذکرات قبلی بنده که طی دو نوبت در صحن شورا خواستار اعلام اسامی دریافت کنندگان واکسن کرونا در مجموعه مدیریت شهری شده بودم و می‌توانست نقشی پیشگیرانه داشته باشد پاسخی نداد؟ گفت: نتیجه بی‌توجهی به آن تذکرات را طی هفته گذشته مشاهده کردیم. آیا بهتر نبود شهرداری تهران پیش از واقعه به فکر پیشگیری از آن می‌افتاد و خودخواسته اسامی را اعلام می‌کرد؟

عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: چرا حالا که اسامی در سامانه شفافیت اعلام شده، اعلام آن به این شکل صورت گرفته است؟ اینکه صرفاً کدملی و منطقه محل خدمت حدود یک هزار و ۶۰۰ نفر از حدود دو هزار و ۷۰۰ نفری که واکسن کرونا به آنان تزریق شده اعلام شود، چه نسبتی با شفافیت دارد؟

وی تصریح کرد: کجای این اقدام شفافیت است؟ آیا نمی‌شود تصور کرد که عده‌ای قصد مسخره کردن سامانه شفافیت را داشته‌اند؟ طبق آنچه که از اسامی در سامانه شفافیت عنوان شده، همچنان امکان تشخیص اینکه دریافت کننده واکسن جزو اولویت‌ها بوده یا خیر وجود ندارد و اگر منع قانونی برای اعلام اسامی وجود دارد، لازم است حداقل عنوان شغلی دریافت کنندگان به طور دقیق اعلام شود، نه صرفاً منطقه محل خدمت آنان.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به واکسیناسیون اتباع افغانستانی گفت: اگر واکسیناسیون براساس عناوین شغلی بوده، دیگر نباید میان پاکبان ایرانی و غیر ایرانی تفاوتی وجود داشته باشد. اما طبق آنچه پیگیری کردم، ظاهراً اتباع افغانستانی به دلیل نداشتن کد ملی امکان استفاده از واکسن را ندارند که لازم است دولت هرچه سریع‌تر تدابیری را در این خصوص اتخاذ کند.

نظری خاطرنشان کرد: چگونه نداشتن کد ملی مانع از دریافت واکسن می‌شود، اما مانع از انجام کارهای سخت نمی‌شود؟! اگر قانونا نمی‌توان به پاکبانان افغانستانی واکسن تزریق کرد، آیا می‌توان آنها را به کار مشغول کرد؟

وی بر ضرورت برخورد با افراد خاطی در ماجرا واکسن کرونا تاکید کرد و گفت: امیدوارم که مجموعه بازرسی شهرداری تهران و دیگر بخش‌های مرتبط، با دقت بیشتری بر ادامه این روند نظارت کنند.

کد خبر 490758

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حجت نظری شوراي شهر تهران واکسیناسیون واکسن کرونا اتباع افغانستانی پاکبانان شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای شهر تهران شهرداری تهران واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید